jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 20 July 2011

ko period ek!



salah ke kita kalau kita address people ngan panggil kakak or abang untuk tanda hormat?..
walaupun kita tau yang kita ni lebih tua dr mereka...

alkisahnya....td akak pi bank...so kena lah parking kat basement satu bangunan ni....

selalunya bila nak kuar kena bayar kat pintu gate nak kuar tu...masuk cip..masuk duit berambus...
tapi tadi dia tulis " Sila bayar cip anda di mesin pembayaran"...

so kena lah parking balik and bayar kat mesin tu...
parking..catwalk..dan bayar...

sampai je kat mesin tu..ade dua orang beratur...so akak tunggu lah giliran...
pekerja parking tu ade kat sebelah mesin tu berdiri macam tolong masukkan cip dan bayarkan lah cam tu...

so sampai gilirin akak..akak pun senyum..hulur kan cip..
then akak tanya dia " kak sekarang kena bayar kat sini ke..dah x leh bayar kat pintu tu macam selalu ke?"..yer lah saje nak tau kan...

pompuan tu tetiba pandang akak dengan muka ketat and terus sembur akak

" ape kakak2...aku bukan kakak ko...dia lagi tua panggil orang kakak pulak"...

masalahnya betina ni cakap dengan nada yang kuat dan keras...akak terperanjat..kenapa pompuan ni...semua orang yang beratus pandang

tersentap akak....rasa macam nak nangis je kat bahu lengchai bratur blakang akak tu..."kamo jahat"...

tp akak kan gagah dan gajah....trus dengan tindakan reflek akak trus terjerit " hey babi..ko kenape..aku jentik p****t ko ke tetiba nak maki aku ni..aku ni panggil ko kakak sebab aku hormat kat ko puk***k!"...

semua yang beratur belakang akak tercengang...

betina tu terdiam...tercengang dan dia mungkin x sangka akak akan maki dia macam tu...akak pun heran kenapa dia tetiba marah sangat akak panggil dia kakak...

akak cuma nak hormat dia je..sebab akak tengok dia sesuai di panggil kakak...kalau aku panggil makcik kang mengamuk plak ko kang....

amik cip tadi.. jalan ..akak pandang dia..dia macam malu..and tunduk je pandang tempat lain...

akak syak lah dia period...

ko period pun perlu ke ko nak jerit2 cam gampang.... pada pompuan tu sorry ek..sia2 je ke ko kena maki ngan aku td...

Let's SHOPPING Uollss!