ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 4 June 2009

malu mak nyah!
























panas betul ari ni kan....merasalah uolss akak bersiaran dari dalam kolam renang sambil di perhati dan ditemani oleh laki akak yang tak seberapa itew....so dalam musim panas ni bagus juga kalau bermandi manda sambil pose2 pakai bikini ....bikini lah sangat..mane ko nak sorok cik nek yang nala itew....

ok..akak nak story skit pasal malam tadi...so seperti biase akak terpaksa turun ke airport untuk menjalan tugas....no..no..no... uolss..akak bukan stewardess ok...bukan...not my level ok...gitew...matilah akak kalau ade mane2 cabin crew yang bace blog akak ni....

so sebelum turun airport akak kena sediakan dokumen untuk dibawa ke airport..so akak pun pg opis malam2 buta ni kan..gigih ni...maklum lah kalau akak x buat sape lagi uolss...

lepas dah siap semua dokumen ..check mekap and touch up2 mekap skit..mane lah tau kat airport nanti ramai pulak abang pilot rebut2 nak b'kenalan ngan akak nanti..kan...baru nampak cantik memukau..matilah puji diri sendiri...

so tutup opis n turun ke kereta ferrari akak itew....adoooo....

simpan barang dalam kete...then pose jap duk kat tepi kete..duk kat divider parking tu isap rokok...maklum lah baru basuh kete tadi..so x nak lah kete bau puaka kan...so isap lah sebatang dua...orang pun x berapa ada..almaklum lah dah pukul 11..mane ade orang nak pose2 kat opis...

kat bawak opis akak tu ade kopitiam..so kopitiam tu lom tutup..tp x lah ramai...ade lah dalam 5-6 orang...

ok back to the story..lepas isap rokok..akak rase nak terkentut pulak...ape lagi 1 2 3 lepas kan kentut dengan selamba....


pooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

fuh lega...opsss kejap kejap ade lagi.....

poooot pooooooottttttt phottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

gitew 3 harkat gitew....siap ade bau macam telo skit..hihihih

so ape lagi let lah bangun..gerak ..sedia untuk bekerja katanya....tup tup...bila akak bangun je ...akak terpandang ade 4 orang lelaki yang elok2 dan seorang betina berdiri kat sebelah kete akak...

semua tengah pandang muka akak....siap kerut2 muka...then dia tengok sesama sendiri dan terus ketawa bagai nak gila..siap tercangkung cangkung....siap kuar2 air mata...setan kan...

oh tuhan.....rase nak pengsan akak rase ..malu bagi nak gila....tuhan aje yang tau...mane lak datang 5 orang setan ni....

salah sorang tu siap cakap...."apa da lu beb..kalau nak kentut pandang lah kiri kanan sikit..buat malu je"...

dengan rase malu bagi nak gila akak menjawab....walaupun kan .."yer ke...buat ape malu..u x kenut ker...i x kisah sebab Mariah Carey pun kentut"..walhal rase nak lari laju2 uolsss...then ape lagi tunggu

Chabotttttttttttt!!!!!!

Let's SHOPPING Uollss!