ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 19 March 2009

Kisah mencekik Pizza uolss!

korang ingat x no special delivery Pizza Hut?...ape yang akak ingat ade lah 755-25-25 tukan..sebab iklan dia dulu mmg popular kan..tapi sekarang dah 1800 bla bla kan....


kesahnya begini ..semalam lepas abis meeting akak lapar lah sangat..setelah air liur di gunakan untuk melancarkan percakapan akak di waktu meeting itew..(walhal senyap je ni hahah)..then CW ajak lah akak pi makan..mula2 nak makan chicken rice shop..tp ujung kitorang tukar pi pizza hut..akak ni bab makan mmg suka uolss...ape lagi lets lah

eh kata nak kurus kan...ape dah jadi pada kancil idol?...DI UMUMKAN DISINI PERTANDINGAN KANCIL IDOL TELAH DI BATALKAN KERAN SEMUA KANCIL TELAH MENJADI GAJAH DAN PIHAK PENGANJUR TELAH MELARIKAN DIRI KE KENYA BERSAMA HADIAH KEMENANGAN....HARAP MAKLUM.. TP UOLSS...NANTI KAK BED NAK BUAT GAJAH IDOL...SAPE NAK JOIN?

ok back to the story...ok sampai lah akak ke pizza hut itew...dengan gaya2 berangan model akak berjalan macam x jejak bumi ni trus catwalk kedalam...selalunya bila akak masuk pizza hut kat mane2 para pekerja dia sungguh baik dan layan kita bagus je..siap ade orang greeting bagai..tp pizza hut yang akak pergi ni kat giant puchong bandar puteri xde lah pulak cam tu..semua pekerja dia duk kat counter bayar tu berborak-borak...ape yang diborakkan tu mmg kuat..siap boleh dengar ape yang di cakap...citer pasal jantan lah pasal menggatal lah ..n ape thah lagi...

lets berborak versi menjerit uolss

yang betina2 pulak duk lah menggatal dengan peketja lelaki..seolah2 xde customer dalam kedai...siap bertepuk tampar ni..then satu kat ujung satu lagi kan ujung tanjung boleh berborak...muka masing2 buat bodoh je..lagi2 bila akak masuk..haruslah terkesima tengok akak ni bapok kan....


lepas order..akak n CW pun memulakan sesi propar mempropai sesama sendiri kan..kutuk ini, lawak ini, borak itew...then sorang staff datang anta sup...tp anta macam nak tak nak je..muka blur letak sup main campak je then blah..sedang duk menyudu sup macam itik..terdengar pulak dr kitchen pizza hut tu pekerja dia menyanyi lagu rock kapak sekuat hati...

trus akak teringat kumpulan may zaman rock kapak dulu

opsss ade live band ke uolss...bekali2 dia menyanyi...perluker menyanyi kuat bagai ni...then yang pelayan betina2 lain duk gelak n berkata " amboi sedapnya suara"..then gelak2...wah akak di kedai kak leha ke pizza hut ni...mereka x de policy bekerja ke?..bukan lah akak cakap pizza hut ni kelas..tp cara staff dia bekerja ala2 bekerja di kedai makan bawah pokok gitew...

ok CW lets eats this..( dengan gaya azizah mahzan)

yang penting duk mengumpat ngan CW ni pizza pun sampai..dengan ala2 feeling kelas ala2 azizah mahzan dalam spaQ ni akak pun mengangkatlah pizza itew ke pinggan akak..tup tup terbalik pizza tu trus jatuh ke bawah meja....ayoooo malu uolsss...trus akak pulak yang rase kampung...tu dia mengata orang..tup tup pizza menyembah bumi...adoi lahhh...nasib baik orang x nampak...si CW dah gelak macam orang gila dah...sampai ka CW nampak lebih gila dr orang gila...Larikkkkkkk

maintain..maintain..buat seolah2 x jadi ape je...hahahaah padan muka aku...tu lah tuhan nak balas sekejap je kan...nasib baik sepotong je pizza yang jatuh..kalau satu pan harus akak yang di terbalikkan oleh CW tadi..adoiiiii....ape pun service kat pizza hut tu mmg hanjeng sangat..akak rase layanan di kedai makan kak kiah adalah lebih baik dr pizza hut ni...

sebelum berambus tiba2 kami berdua terkesima melihat yang buat penghantaran (delivery) naik moto kat pizza tu ade lah seorang makcik...akak ingat dia cleaner..tp rupanya dia delivery untie ok...kan yang jadi delivery boy ni selalu mat2 remapit kan..sebab nak penghantaran cepat..tp di sini adelah seorang perempuan yang mencecah 40 an...ade kah makcik tu setaraf dengan mat rempit cara pemanduannya?...akak terus terkompius...

Let's SHOPPING Uollss!