ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 16 October 2008

Sentap ngan makcik Tua!

akak pagi td sebelum pi keje akak ke bank nak bayar duit kete..pastu apehal thah..ramai bagai nak gila kat bank tu...hari ni semua orang nak bayar kete ker...heran heran...so akak amik no...no akak 1067..dan no mase tu adalah 1005..berape banyak tu...bila akak tanya guard kat situ apasal ramai sangat org ari ni..dia jawab..."line x bagus ari ni..server lambat...tunggu lah..u sabar ek..!"pantat tul..sempat dia menhanjengkan akak...

so ape lagi one two go pi minum dulu lah kat kedai dekat2...tp kedai yang ade kedai cina..so beli air tin je lah...then akak pose lah tepi bank tu..then ade makcik tua yang umur agak2 60 lebih cam tu lah..pakai tudung kaler biru dengan anak tudung kaler merah..makcik u are so fashionable...dia duk belek2 hp dia..akak x amik port lah kan..tetiba uolsssss........




akak ngok hp dia N95 uolssss....siap ade cover lather lagi..wah makcik u are so up to date...nangis akak..hp akak pun masih hp zaman nabi...lepas tu yang buat akak rase nak bantai makcik tu..dia siap 3G uolss ngan cucu dia...rase akak plak yang outdated...kerana terlalu sentap ngan makcik tu ..akak pindah duk tempat lain...tp ati masih panas...


sambil siang ikan ni leh lah makcik 3G jap ngan boyfriend makcik kat perancis ni...


then dah tunggu kat bank tu kedat 40 min..bank pulak off line..jahanam betull....tension akak...mmg hanjeng..so kenalah pi lagi waktu lunch...so ambank...ko awas yer..kalau ko offline lagi tengahari ni...aku bakar bank ko...

Let's SHOPPING Uollss!