jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 6 November 2007

Sedih, Geram Dan Bersabar!!!

dua tiga menjak ni akak tengok kawan2 akak giat menulis blok tentang akak...wah wah..hebat kawan2 akak ni..geram ade, sedih ade, tapi akak bersabar..akak mengaku yang akak ni x cantek macam mereka..tp ape nak buat akak ni tuhan yg cipta..kalau akak leh cipta sendid akak tentu buat rupa akak ni perfect...perfect katanya..tp akak sedar setiap kekurangan pasti ade keistimewaan...

yer lah kawan akak yang post gtambar2 akak yang TELAH DISABOTAJKAN ITEW OLEH RAKAN SERUMAH DIA...gini kesahnya..pade suatu malam yang gulap gulita..akak teramat lah bosan..so akak rase akak nak merempit ler kerumah kawan akak yang cantek, kurus, bentuk badan 36,25, 36 ni..dia pun ok jer...sebab akak leh bermaharaja lela memakai internet kat umah dia...sampai umah dia..akak pun malulah sebab umah dia ni mmg penuh dengan bapok2 yang cantek, kurus dan berbakat..umah dia mmg mewah...sofa dia sejuk jer(akak maksudkan lantai jer..umah dia padang jarak padang terkukur ok..ops...matilah mak)..tumbuh2an di sekitar umah dia saujana mata memandang..siap ade pokok hiasan yang tumbuh di luar siap masuk dalam umah lagi..unik umah kawan akak ni....

sedang akak pose2 ngok tv n main internet..kawan akak yang sorang lg ni katanya nak buat sesi fotografi.. so bergaya lah sakan..pose tonggeng..merangkak, meniarap sujud.. kira suma pose lah..dia ni di mekapkan oleh kawan akak yang bentuk badan model ni..kawan akak ni mmg buat make-up n weeding..dia mmg berbakat...dah lah cantek...berbakat...berkulapok...opsssss...
so akak pun nak join lah ..mane lah tau dia leh make-up akak jd cantek ker kan...akak sedar yang akak ni x cantek, senduk, itam...tp dia refuse nak mekap akak..xpe..lalu kawan akak yang sorang lagi ni offer nak make-up muka akak..so ape lagi uoll akak setuju lah...

so akak pose manja ler bila dia make-up tu..tp kawan akak yang cantek dan bentuk badan meletop ni asyik gelak2 jer..akak pun tertanya2 mengapa..terus akak nyanyi lagu mengapa nicky astria....so ade lah dalam setengah jam tu make-up akak pun di benarkan melihat cermin..alangkah terkejutnya akak..muka akak telah berubah uoll..MENJADI PELAKON WHITE CHICK!...ape nak buat..dah orang tolong make-up kan..so akak ok jer lah...lagi pun make-up tu sume kawan akak yang cantek tu punya...so cakap banyak2 pun x leh kan...

lepas tu kawan akak yang kurus, cantek, muka meletup ni pun amik lah gambar akak pakai hp dia yang canggih katanya..yer lah hp akak ni hp zaman nabi uoll xde camera...so akak pun pose lah seperti yang di arahkan...lepas tu bila akak tengok gambar tu..ya allah zab uolll..akak suruh kawan akak tu delete..dia kata dah..rupanya DIA TELAH MENSABOTAJKAN AKAK..pastu akak ok jer lah..x kisah kan..TIBA-TIBA akak bukak blog dia gambar yang mengerikan itew telah di tayangkan pada umum..MENYIRAP DARAH AKAK SAMPAI KEPALA...tapi akak pikir balik...buat ape akak nak marah..kan itew sekadar2 suka2 kan..cantek atau tidak akak x peduli..sebab akak tau sape akak..ALAHHHHHHHHHH!

sibuk dia war2kan gambar akak tu..nasib baik lah akak ni hati batu skit..akak x sentap pun..yer lah akak pun sedar akak ni sape kan nak di bandingkan dengan kawan akak yang cantek tu...dia ada sentuhan ajaib uoll..setiap sentuhan dia kaan bertukar menjadi duit..kira macam majik ler..so kiranya kawan akak ni cantik, memukau, kurus, bentuk badan 36,25,36 dan majik ler...mmm menarik tu...

ape pun ..ni akak nak cakap kat kawan akak tu..akak tak sentap pun..akak x kisah..semua tu akak x simpan dalam ati..bebas kan...so ape pun akak seronok dapat kawan2 macam tu..kalau dapat kawan yang serius jer boring akak..ape pun uolll mmg kawan2 akak yang terbaik...love uolll....

Let's SHOPPING Uollss!