ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 9 April 2010

anak buah lelaki.....aku jadi makcik lagi



hey uollsss sorry akak busy sangat...so x sempat nak hupdate....

semalam akak ipar akak n abang akak pi lah jalan2 kat putrajaya...cuti katanya..so pi ala manda lah bagai...so kebetulan jalan2 lah tengok hospital putrajaya kan..dia sekarang tunggu hari je...

tetiba sampai je depan hospital terus rase sakit nak beranak...kebetulan lah pulak...ape lagi terus lah masuk hospital..senang tul ko nak beranak kan..gitewwww

doktor kata cipap dah terbukak 3 cm...cam ne ek..doktor intai cipap dulu ke..akak pun x paham...cam ne dia ukur..pakai pembaris ke....

then akak tanya nak buah akak....3 tahun...

kakak nak baby ape..boy ke girl....
" kakak nak dua baby"

" kalau baby boy nak bg name ape.."

" kalau boy nak bg nama Adnan sempit"

"kalau girl ape lak...."
" kalau girl nama halimah jongang"

pengsannnnn

terpengaruh dengan tv tul budak2 sekarang ni...
so pagi td mak akak cakap akak dapat anak buah lelaki....

korang kan bijak kan bg anak nama....korang jangan bagi name yang x berpaedah lah ek....
abang akak nama anak2 dia yang lelaki semua start dr Haikal...so akak nak nama kedua...

Haikal ......................................? (sila isikan tempat kosong)

Let's SHOPPING Uollss!