jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 2 May 2012

iklan ini sungguh gampang

Hey uollsss.. ari ni akak nak share skit iklan yg akak jumpe kat surat kabar. Mmg gampang sgt.


Iklan dr jenama D'Herbs...


Iklan besarkan tetek... cuba baca ayat tu mmg cam cilaka. Laki x suka sebab tetek besar nasi lemak lima posen. Kalau nak buat iklan pun agak2 ler. Pompuan pakai tudung. Siap angkat tgan tunjuk kebesaran tetek.


Kalau dia x pakai tudung tu lain lah cerita. Ini tidak, dah pakai tudung lepas tu buat aksi2 lucah cam sial....cik kak kenapa x buat iklan pakai bikini jer biar tetek tu tersembul...


Iklan kedua lak iklan ketat kan cipap. Pakai tudung lepas tu siap jelir lidah jilat kotak plak...cam sial..pakai tudung lah tu...gersang sangat. Kira lepas pakai ubat tu jadi ketat sangat lah tu...rapat macam nak gila lah kannn


Macam gampang...aduhhhh keji hidup ko.


Siap ada no phone lagi untuk tetimoni. Apa kata kita kol and kita makikan pompuan ni...


Suka mengekspoitasi pompuan pakai tudung tau...


X ke pitam kalau mak mertua ko tengok iklan tu. Pitam bangun pitam bangun lah gamaknya...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Let's SHOPPING Uollss!