ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 20 January 2010

telur biawak...

semalam lepas balik keja..akak duk lah pose2 manja kat umah sambil borak2 ngan mak akak..alal borak2 biase je..girls talk...yer girl sangat lah aku ni...
mak akak citer pasal orang sewa belakang umah akak......

mak akak siang semalam bersih2 kan longkang....macam tersumbat..sebab ade bahagian longkang tu tertutup x nampak lak pulak ape yang buat longkang tu tersumbat....so mak akak sibuk lah jirus n pancut air kat longkak tu...

mak akak cakap dia jolok2 longkang tu siap kuar kulit telo lah..tulang ayam lah...mak akak cakap kat bawah longkang tu ade biawak buat sarang sebab tu tersumbat...

sibuk mak akak jirus2 air kuar lah lima biji telur...lonjong2 telurnya..mak akak cuba picit2 pakai kayu tapi x pecah so mak akak biar je telur tu dalam longkang...takut2 gak kalau telo ular kan....x ke naya mak akak jadi nagina plak nanti...

so mak akak cakap lah ngan orang indonesia yang sewa umah akak tu..dia orang madura...tapi islam....mak akak cakap dia jumpe tulur itew2 lah ini lah....

than dia cakap" oooo makcik itew telur biawak tu...kat mane makcik jumpe...."..

mak cakap lah telur tu ade 5 biji besar2 ade lagi dalam longkang tu...

lantas dia pegi kat longkang tu then dia amek semua..then dia cuci...

ayooo makcik itew banyak sedap makcik....

"oooo ini mmg telur biawak makcik...sedap ni makcik..saya makan...dah biasa dah makcik...masak lemak sedap makcik..rasa dia macam telur penyu...tapi makan mentah pun bagus...bagus untuk tenaga"....

dulu makcik kat kampung saya siap buat pertandingan makan telur biawak..saya lah yang menang...

mak akak menjerit2 dengar orang tu cakap..mau x nya geli kan..ade ke telur biawak di makan...kan x boleh kan..itewkan binatang dua alam..lepas tu kan biawak makan benda2 kotor...ko gila ke hapa....

tengah borak2 ngan mak akak..orang tu pi dapur umah dia bawak kuar garam...then mak akak cakap dia koyakkan kulit telur biawak tu dia letak garam terus masuk dalam mulut...

ape lagi mak akak menjerit2 lah macam orang gila...x sanggup tengok..mak akak siap muntah2 depan umah orang tu...nah mendapat ko...

yang penting dia cakap kat mak akak ....

" rugi makcik x rasa..sedap makcik...ni kalau orang cina tahu ni mesti dia nak beli..kalau jual sebiji 20 ringgit ni...kalau makcik nak rasa saya simpankan sebiji..kalau makcik makan saya yakin makcik mesti macam anak dara kembali"...

then mak akak cakap kat dia...

" x payah...biarlah aku jadi tua...aku rela makan rumput dr makan telur biawak..."....

x ke pengsan...

Let's SHOPPING Uollss!