ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 18 September 2009

salam aidilfitri buat semua!



salam lebaran uollss akak dan suami (John Terry) sekarang dalam flight ni nak balik kg kami di chelsea..abang terry kim salam sangat ngan uolsss...almaklum lah akak sebagai stewardess terpakse bertugas di saat2 akhir nak raya ni..walau bagai mane pun akak tetap pose dengan kebaya akak kan..almaklum lah stewardess katanya....

di sini akak dan suami ingin menyusun seribu jari jikalau :

Terhanjeng kata
Terkasar bahasa
Ter goda laki korang
Ter cakap muka korang buruk
Sengaja cerca korang hanjeng
Tak layan korang
Tak pi Blog korang
Ter main ngan laki, anak, pakwe, or anak ikan korang (mati lah kalau dia tau! opss)
Ter cerca keluarga korang
TERkasar bahas,
TERsilap bicara,

TERmarah yang tak kena,
TERtanya tak tentu hala,
TERsasul yang tak sengaja,
TERpukul kat mana-mana,
TERpekik di telinga,
TERhantuk di kepala,
TERpinjam harta benda,
TERmoody tak semena-semena,
TERumpat bila-bila,
TERusik yg sengaja,


dan semua yang terhanjeng2 semua lah...

to hotmama, kak cam, kak ita, kak nita, kak bed, tona, mak ayam elis, baby bee, amor dan semua kawan blogger akak yang akak sayangi...

ampun maaf akak pinta..0-0 yer uolsss...slah silap akak yang di sengajakan dan tak di sengajakan ...semoga di hari raya ini uolss lebih gembira dari biase...semoga lebaran ini memberi erti buat korang semua...

raya jemput lah datang umah..kat puchong uolsss...

salam aidilfitri dr
Siti Senduliza & Farish John Al-islam




Let's SHOPPING Uollss!