ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 1 May 2011

dulu sexy sekarang tingtong

ada lah dalam bulan lepas..akak pi uptown danau kota..
saje jalan2 tengok2..mane tau ada benda2 leh grap...

jalan2 tetiba akak terdengar suara orang kareoke..suara macam rock2 gitew...
ramai orang tengok...sape ek..

rupanya



kak eton rupanya...

sian akak tengok dia...pakai jubah hitam..menyanyi kat situ...
suara tune pun dah lari..sian dia...tapi macam ramai bagi dia support..

ingat lagi dia popular dulu...top ala2 siti nurhaliza gitew...dengan fesyen sexy...rambut singa..gigi halimah..tapi dulu sora dia power...semua nak jadi dia...

siap ade video sexy dalam air siap nampak spender lagi...ingat x?

tadi akak ade tertengok ulangan kak eton dalam rancangan jangan tido lagi...
dah tua dah kak eton..gincu pun dah senget2...makcik2 sangat kak eton

orang kata gil dia dah okey..tp akak tengok tintong dia masih ada sikit2...mak syak kak eton masih feeling dia masih popular...

yer lah kemalangan sewaktu dia ada di puncak...tu lah kuasa tuhan kan...

tu lah ko kak eton..sapa suruh ko sexy sangat dulu..skirt ko ...walla wei x cukup kain dulu...tapi sekarang kalau kak eton pakai skirt balik...akak orang pertama akan join persatuan orang buta...

x lama lagi ade filem yang berkisahkan kak eton..mislina pegang watak utama..x sabar akak nak tengok..mesti meletop...


sebijik kak eton kan...

sekarang banyak artis2 baru guna imej sexy nak berjaya...xpayah lah..ko nak terima nasib macam kak eton ke?...x payah lah..sebab kalau ko ade suara sedap muka akak yakin..kalau muka ko chantek suara mcam haram x guna..contoh macam si liyana jasmay..ko lupakan je lah...



hey hey hey...aku x percaya..hey hey hey aku x percaya...----> aku mmg x pernag percaya suara ko sedap..sedehhhh

tapi akak puji salma mentor erra fazira..muka sedang2 je...tapi suara power..akak suka...sikit2 macam suara akak tu...leh...

suara ko mmg power..akak cabar ko duit ngan aku ...leh?

so x yah le sexy untuk untuk berjaya..kat malaysia ni kalau ko sexy sangat..kejap je lah ko popular..akak percaya kalau banyak makcik2 suka penyanyi tu nescaya dia akan popular..contoh siti nurhaliza...ko pi tanya semua makcik suka dia..so mulai esok akak akan ikut imej siti...pakai tudung jambul terkeluar...bleh..gerenti akak popularrr...

Let's SHOPPING Uollss!