ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 12 February 2009

Bijik akak sakit !

sakitnya bijik akak uolsss..bukan bijik lain kay..bijik mate...entah kenape thah..dr malam td...elok duk pose kat kedai mamak ngan para2 kancil idol sambil minum teh o limau tanpa gula...tetiba mate akak rase sakit sangat..bebola mata tu rase perit je...nak kelip mata pun sakit...entah kenape thah..power cermin mata akak dah bertambah ke?...terus pening2 lalat gitew uolsss...

sakit sangat..nak kelip mata pun sakit cam ne ni..x kan nak tahan jagan kelip mata lak..dah rupa ikan lah pulak xde kelopak mata...bila pakai cermin mata sakit..bila bukak sakit..bila akak tekan2 bebola mata ni..sakit sangat...nak kata masuk habuk x jugak..kenape ek...bila akak tengok kat cermin x merah pun..masih lagi bersinar indah bak mata kartun2 jepun tu...gitew...

sampai ke hari ni sakit..harus kah akak kena tukar bebola mata yang baru...kalau nak akak nak bebola mata berwarna coklat cair...akak baru nak beli contact lence bulan ni..habis tu bijik mata sakit x kan aku nak pakaikan kontek lence tu kat kelopak mata lak kan...

adakah sebab diet yang terlampau sehingga bijik mata sakit...ape konsepnya x makan dengan bijik mata kan....ke ade orang mandremkan mata akak ni bg buta ni...ni mesti kes kena cerca ngan akak then mandremkan mate akak kan...awas lo....

baru ingat nak beli lence ni..nampak tu before and after..biji mata jadi besar macam patung2 jepun....x mahal pun uolss bawah seratus je harga dia...

nampak tak perbezaan dia..dr mata kecik dah jadi mata patung2 jepun..tp di sebabkan perempuan tu muka dia sedih dan bisa..so jadi lah ala2 patung jepun yang berwajah sedehhhhh!

canteknya aku bila pakai cam ni..terus akak rase nak tukar name ala2 korea gitew..tukar name kepasa Shen Duk Jiun..amacam boleh...(berangan name korea konon..kulit macam kuali hidung kembang..korea katanya..yer korea sangat..korea kacukan tongga...so jadi tongrea)

Let's SHOPPING Uollss!