jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 10 December 2008

Nasib Si Bapok!

kisahnya begini...akak letak lah profile akak dalam myspace..yer lah untuk sape2 yang nak bekenalan ngan akak...walaupun akak bapok..akak ade hak nak kawan sape2 kan..walaupun muka akak ni nan ado..haruskah akak ni di double standart kan...

untuk meramaikan orang meng add akak dalam myspace akak ni..akak tukarlah name akak kepada jameela dato yasin..yer lah market kena baikkk kan..orang kita ni kalau tengok anak dato semua nak pakat add..diorang x tau yang akak ni anak dato tua yang ade 6 orang cucu..bukan dato pangkat uolss...

then mamat kat atas ni add lah akak...then dia ni ingat akak ni perempuan betul..then akak ni anak dato..ingat anak dato je banyak duit kan..cetek betul pemikiran diorang ni..rase nak bantai je...kalau anak oarang biase pun leh kaya gak hanjenggggggggg.....


tak bleh blah message dia kat akak...then bila akak bg tau yang akak ni bukan anak dato sebenar n akak ni bapok..trus marah kat akak..wah cakap geli lah ape lah...oooo ko ingat kalau aku anak dato aku nak sponsor ko ke hanjeng...then ko ingat duit akuni ade segunung..ko tak tau aku ni dikatogorikan sebagai manusia yang sering dintis sundel...
ooo kalau aku bapok ko geli lah yer..xpe aku x kisah...kalau ko geli yang ko merayu kat aku mula2 tu apesal hanjeng...lain kali ko baca profile aku tu betul2 bongok...then ko tau lah sape aku...ko baca profile aku tu hanjeng jagan trus tengok gambar je..penat aku type..
"People always confuse of me that i'm a real girl...i'm not..i am a Simple and easy going Trans girl (Nyah)! i'm not pretty and i just ordinary person..i believe that beauty is come from inside..and if u have very beautiful heart i believe its will complete ur outer look.. i love movie and music...love to have so many friends...very happy go lucky person..love to explore the mean of friendship.. My rule are very simple "IF U WANT TO BE MY FRIENDS, U MUST LOVE THE WAY I AM, NO MATTER HOW I LOOK LIKE, WHO I AM AND WHERE I COME FROM"....as simple as that..if u looking for georgeous, pretty, sexy, big boobs, sex etc...u are not that type that i want to be friend...no matter where u are..who u are ..how rich u are..how sexy u are..remember that... "
ha tu yang aku tulis..ke ko tak paham bahasa ingeris sundel...dulu suruh sekolah ko main2..sekarang bila suruh baca inggeris ko terkebil2..ko mmg hanjeng kurap......

Let's SHOPPING Uollss!