jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 8 August 2008

Abang hensem TAG akak!

ha akak berkobar2 nak buat tag dari


Nak beli motor?
Ayo en nizarm akak bab motor2 ni akak x pandai sangat lah...bawak tau ler..itew pun motor yang xde cluch je..yang ade cluch mampus akak x reti..mmmm so kalau ko nak suruh akak pilih akak nak beli motor ape akak suka moto gilerra entah betul ketidak thah name dia..kira cam tu lah..yang skuter tu..kalau skuter akak suka...kalau ko cakap pasal moto2 besar ni akak pandai naik duk belakang jadi cikaro je....nak bawak mampus asyik mati je enjin moto tu...nak masuk gear dia pun akak x tau..nak pijak gear belakang ker depan ker songket ker..entah ler....lagi satu akak nak moto yang di idam2kan oleh nizarm..sebab dia leh bawak akak jalan2....wah angan2 aku ni...abang nizarm cakap kat i motor ape u nak nanti i gadai harta pusaka keluarga i demi untuk u buat beli motor idaman u tu....ahahahahah

gini lah gamaknya motor yang akak angan2 kan tu..entah betul ker tidak thah..belasah ler...


Nak beli kereta?
bab kete lak sudah semestinya lah BMW yang leh open roof tu..senang anak ikan and nizarm nak lompat naik kete akak..x pun leh bawak nizam jalan2 naik kete akak tu..cik jill tinggal ek....x leh ikut...buat mase skang ni kancil pun dah syukur...akak rase dalam 5 tahun lagi tercapailah cita2 akak ni setelah akak di ambil berlakon dalam filem james bond nanti...akak jadi bond girl ler...sape james bondnya?..mesti la nizarm....


bayangkan lah akak yang bawak kete ni..wah feeling nya akak..siap rambut ditiup angin..wah cam perempuan kelas atsan lah..

Nak beli rumah?
kalau di ikutkan akak nak beli rumah akak nak rumah kat atas bukit tepi pantai macam nizarm gak..wah best tu..bila buat party mesti meletup akak nak rumah akak ade 2 swimming pool, gim, n macam2 lagi lah..kiranya rumah akak tu di adaptasi dari rumah mariah carey lah..pasti meletup uollsss..." sayang bila u nak bina mahligai untuk kita dan anak2 kita nanti"....feeling nya aku....("kelentung"..bunyi periuk melayang ke kepala akak dibaling oleh cik jill)

sayang macam ni ker mahligai yang u nak bina untuk i tu?


Nak beli gadjet?
akak nak semua benda yang paling laters...hp, laptop, mp4, dvd, tv, n macam2 lah bagai nak gila barunya...biar semua orang terbeliak tengok.. nak hp yang leh live telicast..senang akak telicast nagn abang nizarm...uhhh feeling sungguh....tapi sedih entah dapat ker tidak..sebab akak sekarang ni pun masih pakai hp zaman nabi..jangan kata mms..skrin pun hitam putih uollsss...

bayangkan amoi tu digantikan dengan nizarm..maunya terbeliak sampai pengsan2 akak dibuatnya..cepat kumpul duit beli lima hp ni...


p/s : anyway thanks untuk abang nizarm sayang kerana sudi suruh akak buat..maknenya dia sayang n memberi perhatian pada akak..akak sedia menunggu semua ini jadi kennyataan..pada cik jill jangan jelous...hihihihihihih

Let's SHOPPING Uollss!