jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 24 February 2009

korang kenal ker ape itew pondan?

pernah x korang bergaul mesra ngan pondan, bapok or nyah?..ni akak nak tanya uolss...akak mmg ramai kawan lelaki n perempuan..tapi x sure lah korang kan...kalau korang pernah ape perasaan korang?...sonok?...geli?...teragak2? or x pernah rase cam tu?

bukan ape sebenarnya ramai yang tau ape itue bapok pondan or nyah ni...tp x tau siapa mereka dan x pernah bergaul ngan diorang...kalau akak suruh angkat kaki sape yang tau 100% tentang pondan ni..akak rase i leh tengok beberapa kaki je yang terangkat..yang lain x angkat kan..sebab?...sebab dia golongan cacat xde kaki or golongan yang x leh ekrobatik..hihih...

uolss akak x kisah sape nak kawan ngan akak..sebab akak lebih woman dr uolss..x semua pndan sundal yer..kami pondan baik2...sambil mata tertumpu pada ciknek penemuramah itew...

akak ade banyak kawan perempuan dan lelaki (lelaki ker) yang paham ape itu pondan...contoh macam hotmama, tigrismalaya, hafiz, haizat dll....diorang ni mula2 kawan ngan akak pun macam teragak2 setelah berpuluh tahun mereka dah kenal sape kawan akak...setakat bahasa pondan or cercaan pondan tu diaorang dah paham sangat dah..mane yang harus di sentap dan mane yang harus di pekakan telinga....

ape..ko kata akak pondan mulut sial dan hanjeng..ni akak nak naik hantu ni....awas ko

mungkin mulut kami leser or jahat di dengar..tp sekadar gurauan..paham2 lah yer...banyak di antara kami mmg kelakar...joker..tp susah nak sentap..tp sekali sentap..jangan meyesal kalau kena cerca sampai korang kejong nanti..luar dalam semua terkeluar...tp akak x cam tu lah (bercakap sambil tengok cermin)...

percaya lah i ni perempuan..i bukan pondan uolss....sambil pose dengan lampu dr arah belakang..ape yang terjuntai tu uolsss

pondan2 ni kalau bergurau mmg bunyinya kasar dan ganas..yer lah pondan lah katanya..asalnya kan lelaki...ganasss..rupa perempuan..tp bila suruh kangkang terjuntai keropok lekor celah kelengkang...tp x semua pondan begitu..ade pondan suka bergurau , ade pondan pendiam, ade pondan kuat sentap, ade pondan kalis sentap...macam2...ade jugak yang sopan santun uolss...tp x kiralah pondan tu muslimah ke..pendiam ker..kalau di sua cik nek tepi bibir isap gak...itew lah pondan...

sape kata semua pondan sundal..akak muslimah ok...

x semua pondan nampak jantan terus nak menggatal...kami juga ade maruah..tp di sebab kan segolongan pondan buat taik..semua pondan mendapat taiknya..gitew...ape pun akak x kisah..pendapat orang kan...bak kata pepatah "lain bapok lain sundalnya"..eh betul ke pepatah ni?...bebas...

ade bapok nampak jantan je...x sabar2 nak terkam..muka yang ayu trus jadi macam harimau kumbang..ade gak yang trus pose ayu feeling woman..dan ade gak yang buat x tau...cam tu gak kerja...x semua pondan ni suka kerja seks...tp itewlah tanggapan orang...bila pondan je harus pandai isap konek...kenape tanggapan cam sial tu yang kuar dr kepala otak orang....sebabnya banyak pondan dah buat praktikal..so itu lah keputusannya...jangan kerana sorang pondan suka menyundal..habis semua pondan mendapat tempias...pepatah berbunyi " jangan kerana air puki setitik habis susu tetek sebelanga"..akak ade ramai kawan2 pondan yang berjawatan tinggi...ketua dalam satu agency...business meletup2...x perlu melacur untuk famous or kaya..tp bila orang sebut pondan je...mesti perkara pertama yang terpancul dr otak ade lah cik cur di belakang lorong gelap...x semua uolss...tp itew lah yang di fokuskan...

what the fuck...ko x suka pondan or geli ko pegi mampus le...

bukan semua cam tu...banyak pondan yang berpelaran tinggi..tp sebab mereka pondan mereka x diberi peluang...tu yang mencari jalan mudah tu...ape lagi cik cur le... "u nak pi lorong gelap dan sempit x bang..tp jangan lupa bawak torchligh"...(pahamkan maksud dia)

ape pun terpulang pada individu nak adili orang cam akak..selagi akak ganggu jentik puting tetek korang, korang x yah lah gatal2 kelentit or telor nak ganggu akak...akak suka ade ramai kawan..akak harap uolss semua paham ape yang akak cuba sampaikan...bukan perli or kutuk mane2 pihak..nanti ade lak cakap akak perli lak..yer lah "cubit telo kanan , tetek kiri terasa"...gitew lah..ape pun akak suka uolss semua suka baca blog akak..akak pun suka baca blog korang..cuma akak ni x sempat nak letak komen ..korang jagan risau akak baca blog korang semua ari2 tau..sumpah...

akak sayang korang semua..muah muah...sambil pose bibir yang baru di botoq kan..ala2 di sengat tebuan gitew...

tip untuk akak selalu ke blog korang : letak lah gambar laki korang banyak2..pasti akak selalu bukak blog korang..kalau blum kawen letak lah gambar boyfriend...(sempat nak menggatal..itew lah pondan)

Let's SHOPPING Uollss!