ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 25 March 2009

burung hampir terlepas terbang...

hello uolsss senduk kembali uolsss...ape kabar semua...rindukan senduk..sorry ek akak terimosional ala2 neng yatimah pada entry yang lepas...biase lah semakin tu semakin sensitip lah gamaknya..cuba tengok hotmama..kan sering sentap..sebab ape sebab dia kertu uolss....opss....

tp yang penting hotmama tetap feeling muda uolss.. yang penting hotmama membuat statement berani mati uolss yang mengatakan wajah dia macam " kanak2 yang cubby uolls"...berdebar...akak rase kata2 tu sesuai di gunakan oleh hotmama kalau dia masuk AF8 nanti..."Vote for Hotmama!..kanak2 yang comel"...yer comel sangat muka ko nok..kalau mak terjumpe ko dalam gelap akak rase pasti akak termeninggal...

comelkan i...kanak2 yang cubby katanya

ops back to real story...siang td akak pi giant sebab bos mak suruh beli barang opis...air minuman katanya...so sampai je akak trus masuk..tetiba Cip-Ap akakbersiol..nak kencing uolsss..ape lagi catwalk versi laju2 trus masuk toilet...lepas membuang betul2 kan rambut...touch up skit2 trus kuar...

ramai gak tengah2 hari kat giant ni..so akak pun catwalk lah ala2 Datin paduka di dalam giant dengan muka kekwat dan perasan chantek...lantas ade betina tengok akak jeling2...so dengan angkuh akak trus jeling balik..then dia senyummm..lantak lah kan...

then dengan pose2 mak datin akak lalu depan kedai emas..so kat window display dia ade cincin and gelang bagai..akak pose lah tengok emas tu...konon2 macam banyak duit je pi tengok emas...walhal dintis...semua orang tengok je akak yang ala2 pose kelas ni...ujung2 kat window display tu akak nampak suar akak tidak zip and siap ade baju terkuar dr lubang zip suar tu...

tidaaaaaaakkkkkkkkk!!!!

ops...malu uolsss ..patut lah akak rase angin je..rupanya burung kakak tua akak nak lepas terbang sebab sangkar terbuka...ape lagi terkepit2 akak trus zip and masuk dalam giant..malu tul rasenya...yer yer akak pose ala2 mak datin ujung2 zip x tutup...

terbang burung terbang....

ape lah akak ni..dah le bapok...zip x tutup pulak..pastu leh pulak pose2 berangan mak datin ni..hudoh tul...keji keji...

setapak ke hadapan

hye uolsss ...sempat gak akak update tengah2 malam ni..kebetulan anak buah akak tido umah akak..so akak lanyak lah laptop dia...


anyway thanks to all of u yang wish birthday kat akak...so akak melangkah setapak lagi ke hadapan..sekarang akak officialy 28 years old...tua dah akak..dulu waktu zaman2 18 tahun sering akak tertanya2 ape lah akan jadi or rupa akak bila dah 28 tahun nanti..but now the the day has come..and this whay i am today...and akak kena teruskan hidup yang masih jauh...

the best birthday present that i got is..i still have all my family and all my best best friends around me...u are the best...akak syukur di kurniakan umur yang panjang dan sihat tubuh badan...alhamdulillah...akak harap tahun ni akak kan lebih matang..dan lebih sedar diri...

to CW, hafiz, kak cam, hotmama, farokh, haizat, Ali, baby bee, kak bed, tona, pojie and yang lain2 thanks a lot sebab jadi kawan akak selama ni...terima kasih..korang lah hadiah yang paling bermakna selain keluarga akak...korang lah hadiah paling mahal dan tiada tandingan yang pernah akak dapat...akak gembira dapat korang semua sebagai kawan...akak tahu yang akak ni kadang2 terlalu out spoken kan..tp thats is me...sorry kay...i love uolsss...to uoll akak mintak maaf kalau akak ade terkasar bahasa akak mohon maaf..kalau ade yang terkecil hati akak susun sepuluh jari...suka duka yang akak lalui bersama uolss akak amat2 hargai hingga akhir hayat...

terima kasih Allah sebab kurniakan keluarga yang memahami akak... thanks mak dan abah.....sebab paham anak lembut macam senduk ni... mak ngan abah banyak pekak kan telinga dengar orang kata pasal senduk..senduk janji senduk xkan sia2 kan uolss..u are the best parent in the world...to long, kak intan, kak nana, abang fathul, abang man, akak amy and ayien...u are my heart and soul..u are the best brother and sister i ever had...maafkan senduk kalau senduk ade buat silap..senduk tahu senduk x sempurna macam orang lain..tp senduk akan cuba berubah..percaya lah...

and to all blogger out there a million thanks to u all sebab sudi sokong akak di mase susah dan gembira akak...thanks uolsss..walau pun kita x pernah jumpe tp korang sering dekat di hati akak...insyaallah kalau ade rezeki dan umur panjang kita jumpe ek...

sedang akak taip ni akak x perasan yang air mata akak mengalir...sorry for being a bit emotional... mungkin ini lah yang di katakan air mata kegembiraan...mmmm...kenape akak gembira..sebab akak ade uolss semua di sekeliling akak.

all of u adalah hadiah terbaik yang pernah akak terima..thanks uolss i love u..

Let's SHOPPING Uollss!