jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 23 December 2011

hey uollsss

korang hanjeng sangat kan cerca akak bagai nak gila seba akak x update kan..hanjenglina jolie sgt mulut korang..sah kecik2 mak korang x bedong mulut korang kan....



sbnrnya akak baru je balik bercuti dr langkawi...berjalan2 dengan kak bed...habiskan duit yang sikit ni....



sebelum pi becuti tu sempat lah akak terjah ombak rindu sedas..nak gak tau best sangat ke citer tu...katanya mat rock pun leh leleh air mata...pondan sgt nangis2 kan...feeling...



sapa kata maya karin sexy....kak limah berganda sexy ..tp x pernah tercalon heroin sexy malaya..klass ko kak limah...

sampaikan makcik2 duk dalam gunung pun turun town demi nak tengok ombak rindu..makcik2 duk ada kelas mengaji malam sanggup cancel demi nak tengok keseksian aaron aziz dalam ombak rindu...ko mampu..


ko bayangkan lah aku yang jadi maya karin tu..mau adigan lucah klass A yang aku lakonkan...

ujung2 aku pun nangis gak tengok citer tu....ok lah citer tu..akak terus feeling akak jadi izah...leh peluk2 aaron aziz..ko mampu...yang penting peluk2 ghairah gitew..

bak kata maya karin bila di interview "apa pendapat maya tentang melakonkan adegan ghairah dalam ombak rindu?"...then maya karin jawab " alhamdullilah saya lakukan dengan baik"...ko mampu...jawab alhamdulilah....akak sujud bangun sujud bangun kat ko maya...

begitu juga watak azizah mahzan yang gampang itew..menjadi dia jadi datin gampang..tabik akak..lakonan dia buat kita jijik kat dia sebab dia jahat sangat..kalau ikut dalam novel ..watak datin tu leih gampang lagi...mungkin azizah mahzan dapat pun tahap gampang lite2 je kot..

tapi apa pun mmg dia bagus belakon...sapa yang x pi lagi tengok tu..pi lah terjah kedai2 cd berdekatan...kalau dah habis..ko cakar tuan kedai tu bagi dia kuar kan stok2 simpanan dia...x pon ko suruh je sapa yang dah tengok tu..belakon untuk ko..

sorry jadi akak dah kusta..nanti tulis lagi ek...muahhhhhhhh

Let's SHOPPING Uollss!