ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 18 July 2008

Tag untuk semua

Akak ade lah masuk pondan ni nyer blog..sape lagi kalau pondan meletop, memukau, menarik kau mmg deboom Adreanna Natasya Danielle..akak sentap sebab dia buat tag x letak name akak..tp ade akak kesah akak rase nak buat..sebab akak xde idea kan..so akak curi lah tag ko yer noks...jgan sentap ek....

5 TABIAT BURUK ANDA TIME SEKOLAH
1)akak suka memekak dalam kelas..walaupun akak ni pengawas..ade akak kesah
2)suka lepak kat kantin sampai petang walaupn akak sesi pagi...
3)supply rokok kat jantan waktu duk asrama...yer lah akak bg rokok akak dapat rokok..upsss
4)bergaduh ngan bohsia2 sekolah sape lagi cantek n rebut jantan...(cantek ker aku?...)
5)mengintai n rakam junior akak mandi..akak ngan geng pondan2 lain yang buat..pastu ugut...kelas tak?

3 FAVOURITE SUBJECT ANDA... KENAPA???
1)Pendidikan jasmani...sebab leh ngok jantan2 tukar baju kat loker room
2)suka Art..akak dapat 1 tau dalam SPM..and trus sambung blajat art n design...
3)Amali bengkel....sebab akak suka ngok jantan2 buat keje berat sexy...

3 SUBJEK YANG ANDA TIDAK SUKA.. KENAPA??
1)Math..sebab cikgu dia hanjeng sangat..name dia cikgu Leong...muka dia cam Patung buda..dan babi kali 1000
2)Sains...cikgu dia mulut busuk..hazab..1 meter dah bau..bau cam taik cirit mulut dia...sial
3)Amali ladang....kena buat keje tengah padang..azab...

MENARIK PADA KAMU...??
Mulut akak mmg agak lepas dan kasar..tp sape kenal akak pasti dia tahu sape akak...akak cuma manusia..ade baik dan ade buruknya...so ade aku kesah?....nak kawan x nak sudah!

ANDA TIDAK BOLEH HIDUP TANPA....????
1)Duit
2)Handphone
3)Family..im a family person...kadang2 x gak
4)Ofcourse my lovely friends..love u

SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR, SIAPA YANG ANDA HUBUNGI???
kak nita, Boboq, kurmila kurmili, my mun n dad...tapi selalunya mereka yang call akak..wah gitew..sebab akak xde credit...

TAG RAKAN ANDA...
akak telah mengetag semua yang baca blog akak..sape x buat dia adalah alif nun jim + ing..selesaikan......

Customer yang agak hanjeng!

alkisahnya...dah lama akak nak post cerita ni tp x sempat..kisahnya ade lah satu customer ni nak suruh company akak buat keje untuk dia..designkan flyer untuk produk kesihatan syarikat dia...so akak n bos akak pun pergilah company dia yang terletak kat puchong gak....

sape yang ade laki K***K kecik n lemah boleh lah beli ubat ni..mane lah tau berubah besar lengan ker kan..

bila sampai company dia...akak n bos akak pun masuklah opis dia...opis dia agak gelap n ade dua orang je akak ngok dalam opis dia tu....so ndia datang lah nak bincang ngan bos akak..rupanya company dia ni buat produk seks and kesihatan ..maksudnya ubat nak besar kan, panjangkan, and ketat kan..so paham kan ape akak cuba maksudkan....semua produk ni beteraskan islam katanya..orang dia pun agak islamic gak..tp ape yang akak n boss akak cuba suggestkan macam dia x nak dengar...dia terus je ape yang dia nak tanpa pikir boleh buat ke tidak...

pastu mase duk bincang2 ade lak kawan dia dua orang datang..dah dia tinggalkan akak n bos akak..dia pi masuk bilik..ade meeting katanya..hanjeng x..boss akak kata xpe sebab kita nak buat job dia kan..so kena sabar...then datang pulak bapak dia duk kat kitorang bedua..dok cerita pasal tenaga lelaki lah..urutlah..besar tu besar ni..naik segan akak...yer lah akak kan wanita...




pakcik nanti kalau dah abis citer pakcik kejut i yer..ngantuk lah...nak tido kejap


lame gak lah kitorang dengar pakcik ni berceloteh...sejam cam tu lah...then lepas tu datang lak sorang lagi boss dia datang bincang ngan kami berdua.... nampak muka cam berlagak n amatlah hanjing sekali...yang penting dia kata...."i ni mmg berpikiran terbuka..but i'm so british..i talk like british, wear british cloth, british life style, british car, bussiness like british people....".." so i like design yang very international....macam iklan kopi radix"..terus akak terpikir..kopi radix tu international ker?...sedih....

im so british ok..walaupun muka i agak desa... (kalau ko rase ko ni omputih sangat..ko pi lah duk UK tu)

yang penting dia nak kitorang design macam2 benda .....agak melampau lah..designkan labeling product lah, banner , bunting, catalog lah..and macam2 lagi...yang akak ingat lagi kata2 dia adalah.."Bila boleh bg i ngok design?....bg i kalau lewat itu dianggap gagal!".... wah banyak cantek muka ko..ko ingat aku ni robot...dah lah banyak benda nak kena buat..then dia bawak kuar beberapa design yang telah di buat oleh company lain...mmg meletup and very creative..boss akak pun kata design tu mmg class....tp lelaki tu kata design itu x cretive and xde class....hanjeng x?...ko tu yang buta seni bongok....and dia macam memperkecil2kan bakat company akak plak...

pastu dia tanya akak..u dulu belajar dr mane?...trus boss akak mencelah...Lim Kok Wing university....and lelaki tu kata..yer ker lim kok wing i suka..very creative...university lain i x suka..sambil bercakap pelat2 kelantan...and then akak n bos akak pun mintak diri and will be conform kat dia ape yang di pesetujui td...bila dalam kete boss i cakap kat akak..kalau cam ni lah..x dapat job ni pun i x menyesal..dia bukan bg kita peluang tp cuba jadikan kita hamba abdi..and dia kata dia akan bayar design semua tu bila mereka dah setuju..so kitorang buat design free kat dia..kalau approve br dia bayar...sorry policy itew boleh diguna kepada customer yang kami yakin sahaja..company cam u..i x heran...gitew...kami bukan robot dan orang bodoh...maaf..

lagi satu ko cantek ke nak suruh akau buat macam2 ni?

Let's SHOPPING Uollss!