jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 13 February 2009

limau limau limau muak akak

macam mane ni uolsss..sabtu (esok) sesi penimbangan kancil idol uolsss..takut..sekali timbang tak kurus uolsss...macam mane ni uolsss...berdebar akak ni...semua petua uolss akak dah cuba uolsss...kalau nak kata pasal limau dah berpokok2 akak telan ni..asal makan je..limau..asal minum je air limau..ape pun limau...makan limau tido limau..semua benda akak buat akak ingat limau...sampai kan sembahyang pun teringat limau uolss..jangan letak limau kat depan tikar sembahyang sudah lah uolss...lain tu dah...pastu letakkan colok....oh tidakkkkkk

muak dah akak ngok limu ni..tp akan ku gagahi diri demi keberkesanmu wahai limau..gitew



jagan kata bengkong....barut and semua benda yang boleh ikat perut akak buat..dah rupa nangka dah uolss..mane balut ngan palstik lagi..wah gigih ni...sampai kan mak akak geleng kepala tengok gelagak anak dia sorang ni...gila agaknya...alau kata bab bersenam..dah macam orang gila akak berbasikal dlm bilik..peluh jagan cakap le..mencurah2 uolsss...

cuma air inai je akak x berani nak cuba...maunya pengsan akak minumnya nanti...wah susahnya nak kurus...tu lah dulu waktu kurus x henggat ko belagak..makan semaunya..sekarang bila dah gajah rasakan ko....

bayangkan berat akak 3 tahun lepas cuma 57 kilo je uolsss..kira light2 lah tu kan..sekarang ni uolsss 74.4 uolsss x ker gajah tu...semua skirts and baju2 drag akak dah akak sedekahkan kat pokok nangka dah uolss buat balut buah nangka katanya...cantek pulak akak ngok buah nangka tu pakai skirt...stim lak akak ngok..gitew....

cepat2 uolss bagi lagi petua yang leh turun berat gila2 uolss...plz plz..korang nak ngok akak cantek tak uolsss...akak x nak gemok sampai ilang leher uolss...kang ade tersalah antara akak ngan hok hok pulak..sebab xde leher...



*hok hok = ba alip ba ya

jambu membuat akak naik hantu

ya allah sakit nyer ati akak uolsss....ade yang mendapat nasib malang ni karang...

pagi tadi akak nak pi bank nak bayar duit kete...so alang2 nak sattle kan office bill akak singgah lah kat ambank..tempat akak bayar kete...di mane uolss?...dekat je ngan opis akak..tp kena naik kete gak le...kat bandar puteri...

bayangkan jambu ni di belah dua..pastu belah lagi 3 or empat..pastu jual dua ketul tu singgit..hanjeng x..kalau korang beli selalu bape..murah kan..x pun petik je kat belakang umah kan...


akak pusing lebih lima kali uolsss...parking xde..busy betul...tp ape yang akak naik hantu adalah...peniaga haram yang menjual jambu batu...akak tengok sederet depan bank tu ade 5 gerai haram jual jambu...itew jambu blum nasi lemak pulak...ade gak...yang sakit ati tu..tempat patking tu dia orang buat port meniaga...dah la banyak parking space yang dia amik..dah akak x leh nak parking...ala pasar dah kat tepi tu..ape kata lepas ni korang jual baju lak, sayor kat situ, and jual ape saje korang nak jual kat situ..pastu buat pasar hari2 kat situ...senang sikit akak sodokkan pakai bajak..x pun lenyek pakai steamroll tu...naik hatu akak ni uolsss...

akak tengok ade jambu batu 88, pak man jambu best, jambu 916 (dah macam emas dah)..thah ape thah lagi...sorang jual jambu semua nak jual jambu...pastu yang jual tu bukan melayu pun..endon uolss...lepas tu siap letak kon and tali lagi..punya lah banyak space dia amik...geram tul...

kat atas divider jalan tu bukan dia x leh port..saje nak port kat tempat parking tu gak....pastu jambu tu 2 ketol singgit..besar kuku je jambu dia..akak rase jambu batu tu belah enam kot..cam tu lah besar dia seketol...

dah nak cari parking sakit hati..panas, pasang ekon pun tetap azab je rasenya...pastu ngah sakit2 hati si hotmama call pulak ajak ngumpat..dah terkial2 akak dalam kete rupa orang cacat memandu dah...uhhhhh naik hantu aku ni....

orang nak buat urusan bank mesti nak parking kete kan..kalau silap parking kang kena saman...double parking kang kena maki hamun lak...akak nak buat aduan lah kat MBSJ..kalau x ape2 perubahan oleh MBSJ harus akak amokkan nanti...geram geram...

i nak buat aduan ni wahai MPSJ oi..kalau korang x halau orang jual jambu tu..lepas ni akau akan pastikan xde jambu lagi dalam dunia ni..ahahahhahah (walhal suka makan jambu ni)

ujung2 akak parking betul2 depan dekai jual jambu tu...ko nak marah ko punya pasal..sape suruh ko pose kat tempat parking ni untuk meniaga..nasib baik ko senyap je..kalau bebunyi tadi ade aku sumbat jambu tu dalam tempek ko satu satu...baru ko rase sedap ke tidak?

*tempek - pepek ( sebutan "tem" itew sebagaimana memulakan perkataan tembikai)

Let's SHOPPING Uollss!