jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 26 August 2008

Ganguan Bunyi Lagu Yenna

ayooooo karawaley...bisingnya....akak kat opis ngan bos akak..tetiba ade bunyi yang amat kuat..ala2 konsert celine dion gitu bunyinya..memecah kesunyian betul..akak terpikir ape kah itew...rupanya uolss......

ini dia kete yenna tu..ikutkan hati ade aku buat acara letupkan kete bersama kete akak ni...
tu dia tuan punya kete.....MR YENNA


ni dia akak close-up mane tau ade yang berkenan ker..tak pun kita ingat muka dia pastu ramai2 kasi hantam sama dia..dey poda cit


bunyi sound speaker kete ini uolsss...selang 3 buah kedai dr opis akak ade satu workshop kete yang specialist sound2 kete ni..then ade plak yenna ni tukar speaker baru agaknya...so tu test power sound dia tu...pastu lagu tamil lak tu..ayooooo....ni kereta ke music box ni..kuatnya..macam pesta diwali dah akak rase..ni kalau kak bed and hotmama ade ni..maunya dia menari duet tarian india depan kedai tunjuk protes ni...


ayooooo rase macam kat brickfield dah...kalau akak sound plak nanti ade pulak akak termakan kaki yenna plak..maunya di suapkan kaki dia kat mulut akak nanti..oooo takut uolsss...so akak pose tepi tiang amik gambar tanda protes ....pening2...kak bed tolong.....tolong anta orang2 u datang kasi roboh itew kereta yenna (maksud akak orang2 kak bed itew adalah tentera bergajah lah uollss )

Bila kereta Harus Dibakar!

itu tajuk akak ari ni..bila agaknya kete yang kita pandu ari2 boleh kita bakar dan letupkan...begitulah perasaan akak uollsss..sentap rase nak guling2 bagai nak gila semalam....

kisahnya begini...dulu2 akak pernah citer alternator kete akak agak fukimawati kan..so akak dah tukar..so lame dah...then baru2 ni akak ade lah pi umah kak bed di puncak perdana yang jauhnya di dalam utan tu..yer lah dekat2 tempat altantuya di kebabomkan...so hari seblum akak pi umah kak bed tu akak ade pi tengok wayang ngan kak cam n kak bed kat summit usj...balik tu akak ngok kete akak altenator dia jadi sial balik..hangin betul...dah nak kena jumper bagai ler...

benda yang rosak di bawah benda bulat besar tu..ape kemenda namenya entah akak x tau..awas ini bukan gambar enjen akak yer..enjen kete akak bersinar siap ade bling bling gitew...

then bila jumper elok pulak..ke beterry yang rosak...akak pun x pasti..nak bawak pi kedai dintis lak...so biar je..so elok lah dalam seminggu ni..tiba2 semalam kete akak..timing kete tu agak tinggi lah..kiranya kalau akak masuk gear 1 x yah tekan minyak dia jalan sendiri..wah kete akak jadi otomatik..so pose kontrol stering je..so bila benti kat trafic light...free gear..dia mengaum macam hajeng sangat..dah orang keliling tengok..ape kene kete pondan ni mengaum...dah le muka macam sial kete bunyi macam nak racing...harus lah akak pakai topeng atromen cover muka akak...harus lah kalau macam tu isi minyak 10 hengget seminit dah habis..sentap sentap...


so akak nak nak anta pi kedai turunkan timing kete akak..bos akak kata .."ala 10 hengget je..xpun 5 hengget je x mahal lah"...yer bos 5..10 hengget kan..tidak uolss...kaboretor sumbat katanya...dah melayang 70 hengget..sentap x...rase nak jerit kuat2 sambil guling2 tepi jalan...dah lah tengah2 bulan ni..mmg hanjing tau...bila dah betul kan tu..dah timing rendah pulak..dah asyik nak mati je pulak..x sakit hati ke....


mmg rase nak tukar kete lain..tapi kete ni tinggal setahun je nak bayar..sayang lak..habis bayar x yah pikir2 nak bayar bulan kan uolls...ape pun orang kata kete ni kena jaga elok2..kena cakap2 ngan dia..x leh buat benda2 x elok dalam kete lah ape lah..hey kete tu besi hanjeng..mane ade perasaan...sape buat tu harus lah di kategorikan sebagai orang yang ting tong..sedey lah uolss...ko henggat kete aku tranformers...tidak uolsss...so kalau rosak tu maknenya orang yang bawak itew yang sedih dan anjeng....so kalau macam tu akak le yang hanjeng itew!..
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... akak arnab ok...

Let's SHOPPING Uollss!