ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 14 September 2012

bila dah malas..gitew lah gamaknya

mengapakah, adakah...mengapakah..itukah...

ni bukan bersawang lagi...tapi dah berkurun x hapdate...menyampah..meluat..penat..malas...semua ada bila jenguk blog...sejak sejak tikar sembahyang menjadi teman baik akak ni...malas nak gosip2 halilintar kat sini...

akak ni bukan macam hotmama tu..terkentut 3 kali sehari pun nak tulis dalam blog...kannn

tapi ade je petir2 yang duk menghanjeng akak bila nak hapdate...apa je akak post kat fb ade je tanya..." bila nak hupdate"...malas gamaknya...

sejak menjangkau usia emas 916 ni...berat je nak menaip....tapi kalau duk menaip kat TAGGED  tu rajin lah pulak yer....walau pun akak ni bukan seleburti terkenal tp ade je yang suka ngan cerita2 akak kat sini...

ingat lagi cerita hit akak bila akak menggayakan fesyen tudung dulu...wahhhh hit blog akak mengalahkan hit laman web imam muda gitew...tapi sejak lepas tu terus malas...


ala ala ayunya ko senduk...sesuai di buat menantu...

eh sapa ni...hazabnya ko nokkkkk

ramai je yang tunggu akak maki kan jiran tetangga or orang sekeliling akak kan..korang suka tengok aku dapat dosa kan...saje je ajak akak terjun dalam neraka jahanam kan...tapi kalau akak post cerita suci ala2 ustazah pilihan ramai lak yang feeling kata akak ni pura2 alim kan...ape pun senduk is senduk..ade aku kesah...

kalau sombong lebih2 kang...terbakar lak cam rumah belakang umah akak kan...opssss...sapa suruh sombong lagi..kan dah terbakar rumah ko...nasib baik x rentung ko kan..kalau tak leh aku buatkan nasik kerabu makan ngan daging bakar....matilah carut jiran blakang rumah sebab rumah dia terbakar...harap2 anak dia x baca lah blog ni...caboottt....

nak maki jiran lagi kang mau anak dia baca blog akak ni...bukan jiran je baca ..sedara akak yang duduk kan johor nun disana pun bukak blog akak..ko mampu..mentang2 lah kat kg akak kat johor ko tu ada public wifi free...tekan tekan trus bukak blog kak senduk...orang kampung sekarang dah ada wifi percuma...

makin ramai lah yang dulu buta bangang IT trus celik...makanya pakcik2 atas 40an trus tau search PORNTUBE n REDTUBE... matilah....makcik2 tua yang sedetik lagi nak meninggal pun leh sempat update status FB..." uollsss ...mak rasa nak kojol jap lagi...sapa suka sila tekan like yer"....kannnn

                                                    weiii redtube le bukan tudung merah....

makcik saya nak tanya ni..sehari berapa kali makcik update status FB?..." setiap 15 saat... katang tu sebelah pegang pisau noreh sebelah update facebook...sekarang ni makcik dah ada 10000000 freing..ko ada?"

x gitew senah....sejak2 zaman IT ni ramai je yang dah pandai guna internet..lagi2 FB...maka ramailah makcik pakcik kat felda air Tawar 5 tu duk update FB setiap 5 saat..." wow letih..lepas menoreh..."...trus 100 like...

tapi akau ni yang internet ada kat tangan hari2 malas nak hupdate blog kan...gitewww...ape pun kalau rajin update....kalau x diam sajork....

ok lah uolllsss thats all for now...jaga jaga ada orang yang merhati...awas lo....

Let's SHOPPING Uollss!