jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 26 January 2010

Sungguh Merensa Kan!


u olss ade facebook?....agak2 hari2 update?...ape yang korang update?

akak rensa (rimas) uolss ngan sesetengah orang dalam facebook yang update status x henti2..ko rase hebat ke update status tiap dua minit....ko rase pencipta facebook tu bg ko award ke sebab penghapdate status paling kerap ha!

hapdate entah ape2 thah

contohnya:

1) mmm..pening lah..rase macam nak makan panadol.

2) my love i know u still love me..rindu bau perfum u..


3) tengah tunggu nasi ayam kat kedai...


4) abang i amik i balik keje ari ni..yahoooo

ko rase best ke?...semua benda ko nak hapdate...yer akak paham mmg semua wat cam tu..ni benda2 yang kadang x yah nak kongsi pun nak hapdate...

ni tiap 2 minit ko hapdate..kejap2 hapdate..ayooooo...kalau ko nak update sangat kenape ko x update cam ni...

contoh:

baru lepas korek bontot..gatal

lepas dua minit update lagi...

lepas garu2 i cium...

lepas 2 minit tu update lagi.....

dah cium stimm pulak..rase nak garu lagi...

pastu update lagi..

dah garu..then cium..jilat plak..mmm rase masin...

ko update lah sampai tangan ko lumpuh...rensa x?...mungkin ade benda lain yang lebih baik di tulis kan...

lagi satu dalam facebook ni...ade permainan ape that akak x pernah main..yang tanam2 tu...yg sayur2an lah..bela binatang lah...

rajin ni duk susun2 pokok tu..siap membajak tanah lah bagai...

in reality harammmm....jangan kata nak menanam sayur nak beli pun ko malas kan...

tengok..gigih ke tidak..kalau lah ko rajin in real life cam ni..nescaya ko ni dah kaya dah

ni sanggup ni x tidur demi nak menuai tanaman dalam facebook...sanggup cancel appointment demi nak mengaut hasil tanaman ni...pastu sibuk2 duk cerita semua orang...

nyah ko nak dengar tak..mak main tanam2 dalam facebook dah sampai lever 45..hebat kan i...

cuba lah ko cakap ngan mak ko..mesti senduk dapur tu ko dapat kat kepala ko....nak ke dapur ko malas..ape lagi nak bercucuk2 tanam..dalam facebook kemain lagi ko sanggup tidur pastu bangun tengah2 malam demi nak memungut hasil tanaman katanya..ayooooo..tolong lah...

akak nak tanya korang..best ke..sebab akak x pernah bukak game tu..kalau facebook tu ade lah akak update sikit2 kan...

entah lah kan..lain manusia lain lah ragamnya kan...ape pun ade aku kesah1


Let's SHOPPING Uollss!