ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 19 August 2008

Mengapa harus PROPA!

ko kuat propaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....jerit sampai nampak anak tekak....


PROPA?,....x paham ker..ko mmg sedih x tau ape itew propa..propa tu bahasa pondan2 yang bermaksud PEMBOHONG...
kenape pondan2 ni suka sangat nak propa....akak kadang 2 rase nak bantai je pondan2 ni...kalau nak propa tu cuba buat kajian supaya segala kepropaan anda itew x pecah lobang...ini x..citer ngan orang ni lain ngan akak lain...rupa2 nya segala cerita yang di ceritakan oleh pondan itew hanya lah hayalan belaka..ala2 cerita dongeng rakyat...sedih sedih...akak tau hidup ko mmg sepi dan tandus..tp kalau nak reka cerita ..pastikan ianya menarik minat akak nak percaya..jangan nanti bila semua orang duk bincang tentang kepropaan ko..ujung2 ko yang sentap balik...

akak mengaku akak pun ade gak propa2..tapi lite2 le uollss...kira beragak lah jugak bila nak propa ni...tapi bila orang nak propa tapi tahap kepropaan dia ni melampaui batas dan akak dapat trace..awas...harus lah akak sebabrkan kepada kawan2...perlu ker ko propar pastu ko nak bangga diri...akak nak bukti ok...kelakar2 kelakar...sian akak tengok ko...nanti akak realisasikan propa ko tu kepada yang benar ok...akak malas nak cerita banyak2 tentang propa ni uolss..nanti ade sesetengah pihak sentap lak....yer lah nanti cop akak sebagai pondan senduk bermulut lahanat lak...yer lahanat....awas....yer lah mulut ko tu baik, suci, hati murni bercakap benar, kalau cakap suka berlapik...tapi kalau ko tu kuat loi jantan and propar kuat harus ker ko di kategorikan sebagai pondan suci dan murni...tidak yer....

akak sedar yang akak ni bermulut lancang dan straight foward..tapi akak tidak segan untuk mintak maaf kalau akak kecikkan hati orang...orang mmg suka nak jurge kejahatan orang lain tp kejahatan sendiri x nampak..suka ko lah pondan..akak x kesah...bukan nak kata pondan2 je kuat propa...cik2 gayah yang berjanggut misai bagai ni pun kadang2 kuat propar n mulut lahanat gak...sudah lah..x yah nak salahkan sape2...kita same2 beli cermin pastu kita tengok muka kita sampai puas..pastu tanya kat cermin tu.."mirror mirror on the wall ..whos the propa among them all"...kalau cermin tu senyap je..makne nye cermin tu takut nak bg tau yang ko sendiri yang kuat propar....so perlu ker akak bg tau sape yang king or queen of propar..sendiri mau henggat....
so marilah kita perbaiki diri kita...walaupun sebenarnya setan dah bina kerajaan dalam hati tu...so ape lagi uolss...let lah kita buat amal jariah..maksud amal jariah disini adalah buat amalan allah..bukan amalan mencari anak ikan dan menyepedo anak ikan yer..tapi kalau korang nak cari anak ikan gak..cari lebih2 skit..akak nak satu..yer lah..tasik dah lame ter biar..anak ikan x nak singah berenang pun..lalang dah paras pinggang dah...jangan sampai tasik terus kering, gersang tandus....sape yang rugi ?...pasti lah anak ikan yang rugi...baik korang carikan satu anak ikan untuk mak..nanti kalau akak dah x cantek sape yang kempunan nak makan akak waktu akak ngah ranum n segar ni...

Let's SHOPPING Uollss!