ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 18 December 2008

spender jantan (18SX)

korang suka x ngok jantan pakai spender..ker korang prefer jantan x pakai spender..i mmg turn on kalau nampak jantan pakai boxer..wah menitik2 peluh jantina (jantan dan betina) akak...bukan ape...akak yakin yang lelaki ni leh kita kategorikan persenolitinya melalui spender diorang..ape kata uolss?...

tp sebenarnya akak x kisah lah spender ape jantan pakai..maknenya kalau dah sampai tujuk spender kat akak tu maknenya paham2 je lah..berzina lah uols...astagfirullah hal azim...
kadang2 tu bila pi shopping2 tu akak ade lah lalu kat tempat jual spender tu..ter ghairah akak bila ngok kotak2 spender jantan yang sexy2 ite..rase nak je masuk kat dalam kotak spender tu...gitew kan...tp akak ngok ade gak pompuan yang terbeliak ngok kotak2 spender tu..bila akak pandang buat2 benda lain..keji tau pompuan tu..mesti desperate tu..kannnnn


akak paling suka nganjantan pakai spender cam ni..so fungky and style..lagi satu harus lah lemang lebih menonjol..


wah sape nak pakai ni..ni namenya spender kantong sakti...

akak ngok jantan2 ramai pakai boxer cam ni je...harus lah terkontang kanting benda tu..masuk angin katanya..kelas....


wah macam tarzan...



meriah...semagkuk ko...



oh sayang armando..i love u



ni pun akak suka..sexy..kemas


ni lagi lah akak suka..sanggup berbunuh ni kalau berebut ngan kak bed...




ni bg yang ade bontot mantap je ok..bontot x cantek lupakan je lah


sape nak pakai ni..sapa pakai akak bg hadiah..tp kena tunjuk depan akak je...di ingat kan lelaki straight sahaja..pondan n gayboy harap maaf yer..tp ade ke jantan straight nak apaki ni...



mesti korang nak tanya akak pakai yang mane satu kan..akak mesti lah pakai panty ok..ropol2 ade reben..kata pompauan kan...


Let's SHOPPING Uollss!