jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 22 July 2010

kaki besar

hey uollssss..sorry sangat akak x update blog..rase malass sangat..busy bagai lagi....

sejak dua tiga menjal ni mmg malas gila..x tau kenape...x de story kot...

tp ari ni ade...

semalam akak pi lunch kat ioi mall sorang2..sebab nak beli brg n amik benda akak pun lunch kat sane...lepas lunch..saje2 lah jalan2 tengok2 kasut walau pun dintis...cadangnya nak beli kasut untuk p jakarta minggu depan..tp sempat jugak cuba2 high heel kan..walau pun...

so akak pi lah masuk satu kedai ni...kasut dia chantek2...kasut pompuan..saje je..then akak cuba kasut ni..chantek...akak mintak kat promoter ni saiz dia...

rase macam nak beli...

mase akak nak cuba tu ade lah dua tiga orang dalam tu...then ade sorang pompuan ni free hair melayu..dengan anak pompuan dia dalam umur 5 6 tahun cam tu...

tengah akak cuba .. budak tu datang dekat akak..dia berdiri je tengok akak cuba high heel tu...dalam ati akak terdetik..budak ni mesti hanjeng kan aku kejap lagi ni...

kaki akak x besar ok ..cuma bersaiz kali kakak cinderella je ...

then dia terus lari kat mak dia...akak dengar budak kecik tu tanya mak dia..."mummy mummy..why that man try girl shoe.."....kan betul kata akak kan..hanjeng tau budak ni... then mak dia besarkan biji mata kat anak dia..sambil cakap " shhhhhh"...

then anak dia cakap dengan kuat kat mak dia " why u shhhh me mummy..did u see that man trying a girl shoe... he has a big foot"...

yer lah budak2 kan jujur kan...

sentap...akak terus toleh mak dia...mak dia terus larik anak dia keluar kedai...sambil gerak mulut dia ber kata kat akak " sorry"...


sayang lain kali ko hanjeng kan je pondan tu lebih2..feeling nak beli high heel kan...

keluar je kedai tu...mak dia terus ketawa bagai nak gila sambil jalan laju2.....

hanjeng tu..ingat kan mak dia marah anak dia..rupanya mak dia pun x sabar nak gelakkan akak kan....hanj tau...

so pompuan kedai tu pun senyum2 kat akak...kerana sentap sebab akak berkaki besar..terus x jadi beli...

balik ni nak bedung kaki lah..bagi kecik...

Let's SHOPPING Uollss!