ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 13 August 2009

aku cuma aku....hukum hakam jangan memain!

uolsss...gue ni jahat banget apa enggak..binggung gue pikirin..ngapaing semua orang hanjingin gue <------tetiba cakap endon kan..saje feeling-feeling shopia latjuba kan...

sebelum akak cakap apa... akak nak betul tudung jap..nyah tolong akak jap....

akak x paham le manusia sekarang ni..akak tau yang akak ni pondan...dann kalau ko x suka tengok pondan n dengar ape2 cerita tentang pondan ko jagan bukak blog ni...kalau ade yang benci atau jijik and rase akak ni membawa bencana atau memalukan masyarakat....ko jangan sesekali bukak meriah uolss ini....dan tolong bagi tahu semua orang yang blog ini xde paedah untuk di baca...lagi satu baca blog aku ni perkara wajib ker..ade termaktub dalam rukun islam yang 5 ker...

aku x suruh bila ko baca blog ni ko pun nak ikut perangai macam pondan...ade aku suruh korang jadi jahil..semua pilihan di buat oleh tanagn korang....

so ko tanya aku..ko boleh jawab sendiri...paham...

cerita2 akak dalam ni bukan lah nak bangga diri akak sebagai pondan..sekadar menceritakan kisah hari2 yang berlaku...kenape ko rase ko keras sangat?..meh kita jumpe kita tengok sape kena penumbuk sulung dr aku..nak tengok aku ni bapok ke tidak...

ko kenal aku ke...ko tau kesah hidup aku ni A-z ker...segala dosa aku ni ko tanggung ker...aku tulis blog ni buka suruh ko amik catatan dan buat syarahan kat sekolah2 ker bongok...kalau ko rase ape yang aku tulis ni memesong kan akedah ko..ko boleh tegur aku..tapi bukan hanjeng kan aku...ko kena bezakan menegur dan menghanjeng kan itew dua perbuatan yang berbeza...

aku x suruh sape2 dalam blog ni backing aku...haa ujung2 ber aku aku2 lah pulak kan...

aku nak tanya ko... kalau ko ni orang yang waras dan x bangang..ko boleh jawab soalan ni...

" akak ni kalau sembahyang pakai kupiah ker pakai songkok?..ade ker soalan macam ni?...sembahyang kan kita dah tahu kena tutup aurat bagi lelaki..songkok atau kupiah tu kan sekadar penutup kepala bagi menghalang rambut dari menutup dahi ketika sujud..so kalau sembahyang x pakai kupiah ngan songkok dianggap bukan islam ker...

akak tau ko mesti menantikan akak menjawab " akak sembahyang pakai baju melayu dan kain pelekat pastu pakai tudung kan..."...

pastu kalau aku pulak tanya ko soalan macam ni agak2 ko naik hantu tak?.." ko pulak kalau pegi mengaji pakai baju kurung ke pakai bikini?....gitew....bukan nak marah...benda2 macam ni ko x yah tanya pun ko leh jawab sendiri... aduhhhhh pening....

penat akak membebel ni..jap jap..akak nak pose baju akak yang konon2nya meletop ni...chantek x akak

aku ni masih waras nak pikir mane baik mane buruk..kalau aku ni masih pikir yang memondan itew satu yang hebat..lama dulu dah aku ni potong konek buat puki...aku tahu ape dosa semua tu...tapi ko x tanya plak ape hulum berkepit ngan makwe, tunang yang bukan muhrim tu dosa ke tidak...yang betina ketawa macam pontianak ape dosanya..yang pakai tudung tapi pakai baju ketat ape hukumnya...semua tu ko pikir?....


kalau ko nampak banyak pondan2 di luar sana yang gigih nak buat tetek setinggi gunung..ade ko nampak tetek aku ker?..kalau ko tengok pondan2 di luar sana menjaj diri..ade ko nampak aku jual diri tepi jalan ker...kalau ko rase bila jantan bela rambut panjang ni dah bapok sangat...zaman2 hang tuah tu bersepah2 lah pondan kan..sebab kebanyakkan jantan berambut panjang...kalau ko rase bela rambut panjang ini ko rase dia pondan..ko pegi lah tanya ramli sarip tu...dia pondan ker?

tolong lah jangan adili orang berdasar perwatakan mereka...iman dalam dada mereka ko leh tengok ker...x semestinya yang pakai tudung litup itew x pernah berzina..x semestinya yang sembahyang tonggang tonggek itew x korek cipap anak jiran sebelah....

lu pikir la sendiri!

so x payahlah kita tanya orang lain ni kuat agama atau tidak..tapi tanya lah yang diri sendiri tu ingan tuhan ke tidak...bagi yang sibuk nak caci aku x sudah2 tu ..aku nak tanya...konfem ke di akhirat nanti ko tu akan terus di hisap masuk syurga...

so itew semua luar bidang kuasa kita...kalau ade ape2 yang x betul harap2 tegur dengan berhemah..bukan tegur dengan menghanjeng...so kalau korang rase ape yang akak tulis ni x sedap di dengar dan di pandang...akak sedia padam dan buat yang lebih baik...

cerita2 aku dalam blog ni sekadar suka2 and buat2 korang gelak..bila ketawa x ke ceria hidup korang...ade ker bila korang bace blog aku ni rase nak bunuh diri...

korang kena ingat dalam setandan pisang x semuanya busuk... dan korang kena ingat sebaik mane pun kita ni x semestinya semua orang akan berpuas hati...so sama2 lah kita perbaiki diri kita..dan bukan mengadili orang lain dengan sesedap kata tanpa mencermin diri kita sendiri...

aminnnn....

di hanjeng kan secara tiba-tiba

pernah x korang di hanjengkan secara tiba2..dan sedang uolss x tau ape tetiba orang itew menyapa dan menghanjengkan ko dengan jayanya..dan kalau itew berlaku ape korang buat...

hanya pasrah?...terpinga2?...diam...menangis?..mengenang nasib?...ape korang akan buat...

kemarin kisahnya..lepas balik melepak minum2 ngan hotmama n kak cam..akak balik lah n chat2 lah dengan kawan2 salam ym akak...sedang akak duk seronok ber YM ngan sorang peminat blog akak ni ade satu mesej dr ym menyapa dengan salakan anjeng...x silap akak name nick dia Sharmini-T

tiba2 dia ym akak yang berbunyi..." you mother fucker..u are damm rude!"....tetiba je cerca akak cam tu...

ape lagi naik hantu lah akak...tapi akak masih tenang..akak balas dengan kata2 yang indah dan pesona...akak menjawab " excuse me... may i know whos there?...i'm rude for what?...

dia balas kak akak " u are bitch...faggot...find your own man stupid"...

ape lagi akak tanya elok2 tetiba dia sangsang akak tanpa ada belas kasihan ni kan...
then akak tengor nick dia n pic kak ym dia..dia adalah perempuan "wonder curl"...


sentapppppppp1...awas ko

akak pun caci lah balik..."hey hanjeng ko tetiba nak hanjeng kan aku ni kenape..aku ade jentik puting mak kau ke..?...."

perempuan wonder curle ni membalas uolss..x nak kalah ni..kiranya dia ni wonder curle yang hanjeng tau..."u are son of a bitch..mother fucker"....

ape lagi akak pun balas lah " bla bla bla asal dr estate... hitam ..hanjeng and sebagainya.. kerak..monyet semua lah"...
puas hati akak...

tp yang penting betina ni jenis hanjeng yang tak mengaku kalah ni...akak pun pelik kenape dia ni tetiba nak hanjeng kan akak kan...kerana terlalu sakit hati akak block je ym dia n delete ym dia...habis citer....

lepas tu akak pun pelik kenape tetiba dia ni hanjeng kan akak ni kan...kenape wanita mulia n suci bersih macam akak ni di cerca sebegini rupa...akak termenung n cuba ingat sape betina wonder curle ni

ujung2 baru akak ingat yang betina ni name dia sharmini..seorang betina wonder curle yang agak cantik...dia dulu pernah suruh akak goda bf dia yang berdarah wonder curle campur omputih...dia kata nak uji bf dia setia tak dengan dia..dia ade dengar citer yang bf dia ni pernah ade skandal ngan pondan....
sape suruh aku goda dah tau pondan ni pantang di beri peluang..ko gatal suruh aku goda sape suruh...akak pun gunalah skill yang ada untuk goda dia kan...ape lagi ibarat pepatah "sudah sundal di sorong jantan"...


kalau dah tau bf ko tu muka ala2 imran abbas yang ko gatal2 nak uji ngan pondan tahap ke jujuran dia sapa suruh..kan ko yang merana..bongok!

yang penting akak dah jumpe dah bf dia ni..mmg hensem..kacukan omputih katanya...kisah ni dah lama dah...ade lah 6 -7 bulan lepas..tetiba dua tiga minggu lepas bf dia ade call akak ajak akak jumpe..n lepak2..kot2 dia ni tau yang akak ade jumpe bf dia ni lately kot....


sape suruh ko kenalkan akak ngan bf ko..ko yang bawak padah..dah bf ko yang kontek aku bukan salah aku kan...


ape lagi akak pose je lah...amacam chantek x?

ape pun bf ko tu yang sibuk2..so di sini kita dapat lihat lah " sape chantek dia lah dapat"...

masalahnya chantek ke akak?

Let's SHOPPING Uollss!