jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 23 October 2008

tertipu uolss !

hey uolsss i bukan nurse lah...i pemandu lori ayam le...i pinjam je baju ni uolsss...


Seorang Nurse bernama Ratna menahan teksi. Sedang dalam perjalanan.. . Pemandu teksi iaitu Feddy asyik memerhati Nurse itu melalui cermin tengahnya..Merasa kehairanan.. . Nurse itu bertanya...

"Encik.. kenapa encik melihat saya begitu ??"

Feddy tersenyum malu dan berkata...
" Sebenarnya.. . saya selalu berfantasi.. ..maaf ya... saya sangat ingin mencium seorang Nurse..." "Oh begitu!! tak der masalah... encik boleh mencium saya.. kalau itu memang memberikan ketenangan buat encik... tapi saya ada syarat iaitu encik mesti masih single" kata Nurse...

Feddy gembira dan berkata...
"iya...iya, saya masih single".

Kemudian teksi itu diberhentikan di jalan sepi... Feddy terus mencium nurse itu selama 10 minit... kemudian mereka pun meneruskan perjalanan kembali.

Tapi feddy menangis teresak-esak sambil berkata...

"Maafkan saya cik... saya merasa bersalah... sebenarnya saya sudah berkahwin".

Mendengar penerangan itu Ratna tersenyum bijak dan berkata...

"Sudahlah encik... tidak ada apa-apa yang perlu di bimbangkan.. . Saya juga bersalah. Saya juga bukanlah seorang Nurse... saya adalah seorang Mak Nyah yang kebetulan dalam perjalanan menuju ke pesta pakaian beragam....tahniah uolsss

Promoter Jualan Yang mintak di sepak!

pagi2 buta ni dah ade yang buat akak panas hati...bukan ape...kita pagi2 kan mood masih dalam keadaan manja2 kan..mata masih ngantuk..rase malas nak keje semua ade kan...so dalam kul 9.30 akak kuar umah n singgah kedai mamak beli air bungkus..tp rase malas lah nak bungkus..so akak cadang pose kat kedai mamak je lah bekfest trus...

sedang akak pose minum and feeling woman kak kedai tu datang lah sorang mamat ni dengan muka yang agak #$%#*&# yang memerlukan pembedahan plastik sebanyak 18 kali....dia datang sambil senyum2 simpul sambil bawak bantal bentuk love....dan berkata :

selamat pagi adik comel...ape kabar saya azrie dr syarikat bla bla bla..ari ni adik comel amat bertuah sebab abang encem datang nak borak2 dan nak buat tawaran istimewa untuk adik comel...bantal love lebih kurang cam ni lah yang dibangga kan itew...

lantas akak terus menjawab : kenape u nak belanja i makan ker..ape yang istimewanya ....
dengan pantas dan sangat laju dia cakap...arini abang ade bantal yang boleh buat adik comel bahagia dan tido lena..abang tengok muka adik lesu je...dr jauh abang dah nampak adik ni fikiran x tenang kesunyian...macam kosongggggg je...muka pun nampak x ceria...kalau orang nak ngurat pun x jadi...kiranya muka adik sekarang macam xde seriiiiiiii....

wah muka aku xde seri lah.....wah pagi2 dah buat aku panas hati ni...ni ade yang kena tebar macam roti canai pagi2 ni kang..ade plak yang aku goreng atas kuali roti canai ni karang....

then dia terus menyalak lagi...." adik comel tengok bantal love ni (sambil joget2 dan nyanyi L.O L.O V.E.....L.O L.O V. E...dah rupa sial je ko ni....muka ko dah lah &^%%^&&* pastu perangai ko layak untuk aku penyapukan kau) ...bantal ni sangat istimewa..kalau adik baring atas bantal ni..jiwa adik akan tenang....hati jadi ceria..dalam bantal ni ade electronik yang boleh rakam suara adik..ade 50 lagu terkini..dan cuma guna 2 batery AA..best kan...so tido lebih nyenyak..muka makin ceria...mmg best lah dik...bantal ni pulak sangat lembut..isi dalam dia diperbuat dr kekabu istemewa yang di carik2 dengan tangan..so adik nak amik bantal ni bape..2 ..3?..leh bagi kat sedara ker..boyfriend ker..amacam...murah je...29.90 je..abang buat promosi untuk adik comel sorang je..orang lain harga lain...sebab adik ni lain dr yang lain...

cam sial je mamat ni...dengan rase panas ati dan ingin menjerit akak menjawab " dia ade lagu yer..mmm rumah i dah ade bantal lah sayang...u takde jual penyapu ker..sebab kalau u ade jual penyapu yang ade radio best gak..leh i penyapukan sape2 yang buat i rimas sambil ade lagu2..


abang saya jual penyapu ..pilih lah bang nak mane satu...ade macam2 warna bang..pilih je...semua ni diperbuat dr benang sutera..kalau kena lipas dengan penyapu ni..kira light2 je sakit dia...

trus dia jawab...." ok sayang..abang paham sayang x nak yer..takpe..lain kali kita jumpe lagi ek..(dengan muka seposen dia mintak diri)..ops lupa lak..leh abang dapat no telepon adik sayang ni..kalau abang rindu leh abang kol....

akak jawab...boleh bang amik ni...755 25 25...simpan tau

then dia kata lagi..no tu lain je..macam tau je ...nakal lah u ni....

dengan nada sinis akak menjawab..." abang tau no tu..yer lah ingat tau no tu..755 25 25..name i Siti Nor PIZZA binti Hut....call tau...

dia trus diam..sambil senyum2 kenyit2 mata kat akak dan berambus...lega akak..kalau dia tu tak poyo dan macam sial..mesti akak beli bantal dia tu 100 biji pastu akak sedekah kat umah anak yatim..ini tidak..introduction je dah menghanjengkan akak..harus ker akak layannnn..sorry lah uolsss

Let's SHOPPING Uollss!