jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 2 July 2010

Warga Puchong Indah Hati-hati!


haloooooo...chantek ke?...

lama dah akak x update kan..saje feeling2 malas...

ni akak ade satu story ni....kapal kejiranan umah kakak akak di Puchong indah...wahai warga2 puchong indahhhhhh...sila beri perhatiannnnnnnn.....

cerita ini di cerita semula oleh anak buah akak...minggu lepas anak buah akak darjah enam..balik sekolah..dia balik naik basikal ngan kawan dia...tetiba sampai di kawasan padang berhadapan umah teres 2 tingkat ade seorang yenna tahan anak buah akak...umur lingkungan lewat 30 an cam tu...

then anak buah akak pun berenti..then yenna tu tanya anak buah akak...
" adik adik tau x kat mane nak beli aiskrim..?"..biase lah budak2 kan..terus jawap.."entah"...

then anak buah akak kata dia bawak kuar hp dia dalam poket then tunjuk kat anak buah akak...anak buah akak kata kat telefon dia ade gambar pompuan bogel...

then yenna tu cakap "tengok gambar ni dik..ni sedap ni"... anak buah akak takut terus pecut basikal...then yenna tu jerit2 panggil2 dia..tapi dia kata dia takut terus balik...jarang dr rumah kakak akak tu dalam 150 meter je...

lepas tu dia punya sengal 3-4 ari lepas tu baru dia cerita kat kakak akak...x ke kakak akak tu hangin...budak2 mane lah tau kan...dia ingat benda tu x serius...

mane lah tau kena rogol ke..ni x leh di amik enteng kan..perkara serius....

ape lagi kakak akak terus menjalan kan operasi ...sampai kan berita kepada jiran2 dia...rupa2nya anak2 jiran dia pun pernah mengalami perkata yang sama....

ada pulak yang kata anak mereka cakap yenna ni siap tunjuk kemaluan " flasher"...berani kan..
kalau dah tahap tunjuk kemaluan ni kira ni dah kes berat kan...

so geng2 kawan kakak akak nak buat polis report...

bayang kan lah kalau sesuatu yang buruk berlaku...x ke hazap..ko rela kena rogol ngan yenna yang ketiak hangit tu..ayooooo....

so akak bercadang nak buat sesi intipan dan sesi penyamaran....akak nak ajak baby bee, Najeslina, kak bed..hot mama join sama...akak dan geng2 akak akan pakai baju kurung dan tudung sekolah rendah...dan buat2 naik basikal lalu2 situ..mesti diorang ingat kitorang budak sekolah rendah kan....lagi2 hotmama..

then kalau kitorang nampak yenna tu datang...diorang pulak goda dia..then suruh najesline rogol dia..then tangkap...amacam bijak x akak....

akak bukan bersifat racist ...tapi yang buat benda ni yenna..tu akak cakap tu..x kira lah ape bangsa pun...kalau dah buat cam tu kira dah parah lah kan...

itew yang anak2 melayu kita cakap...yang anak2 bangsa lain terkena kita x tau plak kan...

ni dia peta lokasi di mana yenna2 itu berada..kotak merah itew tempat2 kejadian..di lakukan oleh orang lain dan tempat berlainan...yang dalam kotak biru tu adalah jalan yang sedikit selamat...

so sape2 yang tinggal di sekitar jalan puchong indah ni hati2 lah yer..perhatikan anak2 anda ketika pulang or pergi sekolah..sekarang ni banyak perkara2 yang berlaku membabitkan budak2 sekolah....

pantau lah anak2 anda..biar lah kita bayar lebih sikit untuk van amik dan anta anak2 kita...takut nanti kerana nak jimat sangat x nak bayar van n biar anak2 kita jalan or naik basikal...ujung2 anak kita di naik yenna pula..nak ke....

Let's SHOPPING Uollss!