ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 21 February 2008

Perang & straightnya aku !

akak sekarang ni pening ngan kawan2 akak kat umah ni..gaduh x sudah2 sampai nak buat ape2 pun x senang..pening pening...ape lah nak jadi ngan kawan2 akak ni..umur masing2 dah lanjut ...tapi cuba lah berpikiran matang skit..kalau gaduh tu kejap2 dah ler..malu lah orang lain dengar...(tapi motif akak bg uoll sume tau ni ape hal kan)..lantak lah....

ni salah kan org tu..org tu salahkan orang ni..akak x tau nak dengar cakap sape..semua ni kawan akak ni...bukan akak x nak masuk campur tapi akak rase masing2 ade salah..kenape tidak masing minta maaf dan kawan cam biase..kenape nak ego pertahan kan hak yang x ade maknenya tu..tolong lah kawan2 akak..malu akak tau..lebih2 lagi kalau kakak wartawan dengar...malu tau...kenape nak buat sampai maruah masing2 di jaja keliling kampung n kenape nak bangga dengan kejahatan korang..tolongggggggg lah...bosan tau x..perangan macam budak2..nak jatuhkan satu same lain..kita cermin dulu diri kita baru kita boleh adili orang lain...

pikirlah mase depan..kalau gaji korang ni sebulan beribu2 boleh lah korang nak dengki mendengki..ni gaji masing same banyak jer...tolong lah..beli cermin besar tengok diri sendiri ..setiap inci n persegi korang tu..tolong lah..bosan....

lagi satu akak bosan ngan kawan akak yang baru stay kat umah kak ni...dia ni d interduse kan oleh kawan akak satu umah untuk duk umah we olls...tu akak x kisah ler...yang akak pelik tu..dia ni agak lempuk ler kan(pondan adik2)..tapi kekasih dia merangkap pakwe dia ni adalah pondan gak..motif...yang penting dia kata dia acting straight..bagai mane itew..dah lah bagan agak gergasi kan..pastu pondan lak berangan jantan...yang penting kalau dia ni rupa cam lelaki x pe lah gak..ni x..kalau uolls suruh dia diam jer x payah bergerak n bercakap pun dah tau dia pondan..ni lagi mau cakap straight...ko ingat akak bodoh?


straightnya aku..cam lelaki betl i ni ni...choiii (pekataan favorite dia)...i lelaki tau uolls...


..pondan x sedar diri...straight katanya..pastu x de maruah agaknya..bercium , berpeluk, teraba2 dekat ruang tamu..ko ingat aku nak tengok sangat ko kat sini...ko boleh berambus...ko jer yang pandai bercium ker yang ko nak tunjuk sangat...kalau ko tu jantan nak jugak akak pose2 muka..ni dua2 pondan pastu teraba2, tercium2....keji kan..ko ni manusia x de perasaan ker..yang penting lepas akak laser kat dia.." woi ko ingat ko jer pandai bercium..ko ingat aku ghairah ngok kau..kalau ko nak bercium ko boleh berambus tempat lain..ko tetamu buat cara tetamu...jangan sampai aku penyapukan ko nanti"..terus dia masuk dalam bilik..kan lebih baik kan...mate n jiwa akak x sakit...pening..pening...

Let's SHOPPING Uollss!