Thursday, 27 May 2010

muka cam driver lori

waduh waduh...pening akak....

semalam akak belek2 muka akak kat cermin...akak tengok proses penuaan telah berlaku terhadap akak...kulit akak nampak kusam je..iras2 kain buruk je gamaknya...penat je makan Natur-e tu..x putih pun...

akak sendiri perasan akak makin gelap...seiras ngan yenna sebelah umah akak....

dah lah akak makin gemuk...perut akak besar bumi...lengan dah besar macam batang kayu balak..bila selak suar plak..aduhan buruknya kaki akak..macam tiang jamban..

kalau akak diri sebalah mmg seiras...

nak pakai fair n lovely macam x berkesan je..kalau nak ikutkan akak lebih banyak melabur ngan fair n lovely dr ASB...ujung2 tetap yenna hingga kini ape kes...

lepas tu makin gemok satu hal..leher makin besar..jaw line akak dah hilang bila di pandang dr sisi... straight je hingga ke leher...bukan double chin lagi...no chin dah..gerammm tulll....diet bagai nak gila tp turunnya sekilo..hazab....macam muka diver lori akak ngok...

amacam kalau dah jadi cam ni,....x nanges ke

kadang tu akak tengok orang mka dia cerah n fresh je..ni muka akak..kalau akak duk kat atas pokok sambil jerit2 pasti ade yang tersilam ingat akak ni ungka...kannnnn

korang tau tak ape produk yang bg kulit cerah....korang jagan gila2 nak komen kata " gunalah air sembahyang"..akak bantai korang....statement tu cuma Anita serawak je yang leh pakai ok...akak nk bg nampak ceria sikit..nampak muda..(maklum lah dah kertu)...

pening uollsss

akak baru beli oley..rase macam ok..korang ade cangan bg tau akak ek...
kalau cantej nanti korang gak yang nak tengok kan...gitewww feeling ni

Tuesday, 25 May 2010

new bie !

uolsss pernah x jumpe manusia yang kadang2 tu kondem kawan2 buat kerja2 nakal ujung2 bila dia cuba buat keje nakal tu dia yang feeling lebih2 dan terase dia yang paling hebat?...

kisahnya bergini....

dulu ade seorang pondan light2 ni....bila lepak2 ngan akak n kawan2 akak dia selalu kata yang memondan ni x elok lah..lebih baik light2 dr over2 tau.... akak buat donno je... biase lah kawan2 akak ni mmg mulut hanj sikit...ala akak pun x kisah dia kawan akak sejak sekolah lagi...

so kawan akak si Ellie Zubaidah dan Miss Morales selalu je nak p PD sebab jantan2 kat PD tu meriah..katanya kat PD ni jantan2 sujud kan pondan2 ni... ibarat pondan ni di pandang bak mutiara hitam yang di pungut dr lautan dalam katanya..di sanjung tinggi...motipppp...gersang sangat ke orang PD ni kan....

dan akak akui mmg benar..sebab akak pun pernah sekali join acara jimba jimbana diorang kat sane...termasuk lah kawan akak yang satu ni....

ok back to the story....

kawan akak ni dengan konfidennya menamakan dirinya Jeslina Nasaruddin....tapi sebenarnya yang layak ade lah Najes Lina ok....

selama ni dia hanya tengok2 je Ellie Zubaidah, morales, akak n baby bee honey touch up mekap n sarung rambut palsu...kadang2 tu ade gak dia keji2 kan...tp hati akak ni hati batu..x kisah..mampus lah ko nak keji ke...

then tiba lah satu mase tu dia chating2 ade lah seorang mamat ni nak jumpe dia dalam keadaan wanita..macam mane tu... terus dia suruh moraless make up kan dia dan amik gambar...tp bila dia mms gambar dia kat jantan tu...ini comment jantan itew...


ini ke gambar awak..muka awak ni macam "undertaker".....

tapi najeslina x putus asa...dia amik ambar lagi dan bukak myspace ngan tagged...nampaknya semua jantan2 rabun ayam mula mesej2 najeslina dalam tu... wah najeslina mula rase diri dia chantek...mmg cantek pun najeslina ni...new comer.... dan sering dia kata dia chantek...

serba salah akak dengar di buat nya..bila akak dengar kata2 itew akak jadi x lena tidur..x selera makan..kemurungan..hanya kerana kata2 yang bisa membunuh...

konfident ni...ape nak buat...sepanjang idup baru ni lah dia kenal ape itu maskara...ujung2 istihar diri chantek..ko x pengsan....
chantek kan i sekarang...

di telah berjaya memukau jantan2 dengan kechantikan nya...sehari dia berjaya dating dengan 8 jantan..rekod dunia bagi new comer cam najeslina ni...akak kagum...selagi ko tahan nyah...

bukan tu je semua lelaki yang datang jumpe najeslina semua bawak makanan....akak yang pose kat ruang tamu pengsan2 makan bekalan yang di bawa oleh lelaki2 itew..macam kenduri uolssss...air berbotol2...kfc, pizza, nasi ayam,, ape je cakap..kenduri uolssss.... kaedahnya kecantikan najeslina mmg tiada tolok bandingnya....

yang penting najeslina cakap...

" sejak mak drag ni belum pernah sekali pun mak menjadi cendana ok"..(pose kekwat sambil libas rambut palsu yang dia beli kat jenny wig)_


* Cendana - tunggu jantan x datang2 / patung cendana

ko x pengsan...sebab antara geng2 akak..akak memegang rekod cendana paling ramai..iaitu 6 orang dalam satu ari...( penat aku dress up ujung2 jadi batu tunggu diorang) - hodoh agaknya akak ni...

Najeslina sudah advance ..sudah beli mekap sendiri..sudah ade baju pompuan sendiri..dan dia berani mati komen2 baju, mekap n lelaki2 yang date ngan kawan2 ni....l

kekwat ko kan najeslina...

ade satu ayat yang najes lina cakap buatkan akak rase nak pengsan dan bunuh diri ok...

"comel jugak muka mak ni kan...
macam ANAK PATUNG....



ayooooooo

yer sundal macam anak patung..tp anak patung rosak....mmg lah x cendana..sebab semua jantan yang datang macam patung berhala.....opsssss.. ko lom jumpe jantan yang hawok kan kau...dah dah jumpe nanti baru ko rase....

ape pun ..akak x kisah n tetap jadi kawan baik najeslina...itew sekadar suka2..akak mintak maaf kalau akak selalu keji najeslina...opssss.... itew kisahnya..yang penting najeslina adalah seorang kawan yang baik dan murah hati....

ape pun jes...ingat ini adalah sekadar suka2 tau,,jangan buat selalu..nanti makan diri...akak tau ko chantek...tp jagan hanyut ok....

ok lah akak ade foto shoot ni

amacam jes ko leh lawan



Wednesday, 19 May 2010

bangla uolsss

hyeeee uolssss..chantek ke tidak?

semalam tempat uolss ujan lebat x?...semalam kat umah akak ujan lebat uolssss....yang penting banjir melanda uolssss...akak sampai umah je..air dah naik..sungai dah melimpah..akak panik uolssss....

akak terpakse parking jauh uolsss..then kena redah banjir....ape lagi akak tanggal baju semua..tinggal bikini je ..kannnn....ape lagi pose baywatch lah akak kat tengah banjir tu....

akak yang tengah uollsss

tp dalam umah x masuk..kat luar je...

tp ujung banjir resap kat bilik akak...penat akak mengelap....trus jadi cinderella

elok2 akak tengak pose2 baywatch tu..ujung bertukar menjadi cinderella bersihkan air banjir...lepas siap bersihkan akak mandi....

so lepas mandi akak pun nak keringkan rambut..then akak terperasan ade orang memerhati akak dr rumah sebelah...

ooo intai yerrrr

akak intai..rupanya bangla comel duk rumah sewa sebelah umah akak tu..terjengok2 dia tengok akak...

mmmmm akak ade idea..akak capai bra akak pakai....then akak blow rambut sambil pakai bra...ape lagi x tentu arah lah si bangla tu..bangla tu muka leh tahan..badan meletop...

akak pose lah konon akak pompuan kan..walaupun...

akak saje je buat2 yang akak x perasan dia..akak feeling woman habis ni..walau pun hakikatnya muka akak macam jalil hamid kan....nak kata ape..konfidentttttt......

mesti dia ingat akak ni pompuan kan....ujung bila lepas siap je .. akak terus kuar rumah..bangla tu pun duk sibuk kuar nak tengok akak...ujung dia tengok akak jantan rupanya..

tapi hati saya pompuan tau....

Monday, 17 May 2010

kakak audit

semekommmmm.....amboi dah dah bersawang dah blog akak ni...x ke hazab

sorry lah akak mmg busy gil bab (gila babi) uolsss...gara2 audit lah ni uolssss....

ni akak nak citer pasal orang datang audit ni....

gara2 orang audit nak datang ...akak ngan asst akak si somah macam x menang tangan...rasenya kalau ade tangan lapan pun ..lapan2 bergerak uolssss.. kaedahnya siang malam, cikcur, mengaji semua teringat audit....

sorry ek akak letih sangat..akak tido dulu nohhh

hotmama kata orang audit ni selalu hanjeng kan...macam2 tanya soalan pelik....tu akak menggigil tu....

tiba lah ari nak di audit...company tu call dia kata dia akan hantar orang audit lelaki...sorang je...
ape lagi ari tu akak duk blow rambut..bagi menawan...mane lah tau ensem..goda2 skit pasti dia x tanya banyak kan...

tungu punya tunggu...ade orang ketuk pintu opis...then akak dengar ade orang masuk...mase tu akak dalam bilik bos akak ....
then akak kuar lah memperkenalkan diri akak dengan jayanya....then akak nampak dia jalan dr pntu ke arah akak...
dia jalan melenggang uolsss

tadaaaaaaa...saya wanita ok

ayoooo sesuatu sangat....then dia memperkenalkan name dia Muzafar katanya...orangnya macam cina...
senyum je...dia adalah wanita dalam diam uolsss...hadek hadek gak rupanya....sentap.......

so dia belek2 lah fail..akak duk pi beli makanan untuk dia....

ape je akak bagi semua dia bedal bersih..x malu2 ok...baru telak sandwish x sempat akak tarik tangan ...tangan dia dah sampai kat pinggan...gitew kan....selera dia makan kan....ayoooo lapar yer adik adik ni...

let membedal tanpa segan uolsss

so ape lagi akak tengok dia suka makan..akak rasuah lagi makanan..supaya dia x tanya banyak..akak beli kerepek plak..bedal gak..krap krup krap krup dia makan..tanya segan silu ok...

duk lah dia senyum dr pagi sampai petang...motippppppppp....

yang bos akak plak x leh nak tengok muka org audit tu..nak gelak je...opssss

orang audit tu so hadek2 uolssss...yang pelik dia x tanya satu benda pun kat akak ngan somah...pelik kan..ade kah account kami begitew hebat tiada tandingan....pikirkan....opss....by the way ..thanks kak ika kerana tolong kitorang....

ujung kul 5.30 dia berambus....eh..akak pelik..dia ni betul ke dah audit...ke saje datang nak makan....mmm...pelik kan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...