jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 20 December 2008

Ternak lembu...ko mmg hanjeng

semalam mase akak ngan bos akak ngah buat keje dengan gigih dan dedikasinya...then akak dapat phone call...dengan lemah lembut selembut sutera akak mengangkat telefon itew...gini ceritanya...

tutttt tutttt
tutttt tutttt (bunyi telepon)

akak : hello

orang itew : hello ..ini en S******l ke ?...

akak : Yes ...sape ni...

Orang itew : saya rahimah dr dot dot dot marketing (lupa name company tu)..kami dr syarikat pelaburan yang menguruskan proses penternakan lembu susu di malaysia...EN S*****l terpilih untuk menghadiri seminar kami...

akak: mane ko dapat no phone aku ni...(kasarnya bahasa)

orang itew : saya dapat dr data base syarikat kami...so tu saya nak buat update ni..sy pun x pasti
akak: bila mase lak saya minat bela lembu susu ni...

orang itew: macam ni en s******l..kami akak menyediakan satu seminar selama 45 minit untuk menerangkan syarikat kami...then kami akan bg sijil penyertaan..seminar ini akan diadakan di portdickson..so boleh saya slotkan name en esok pukul 2 petang....

akak: eh ko ni mabok ke ape ni..ade aku cakap aku setuju ke..ni business ape ni...

orang itew : business ini amat senang..en cuma perlu labur duit dengan syarikat kami..selainnya kami uruskan..kami ada ladang di kluang johor..so encik cuma perlu kutip untung bulan2 je...

akak: wahai kak senanh oi...umah ko xde tv ke..aku tau ini semua pembohong..ko nak telan duit orang ramai ek...tv semua dah kuar yang ni pembohong..ko lagi nak tipu ek...ko jagan sampai aku bantai ko...

orang itew : errrr...mmmmm....

akak : kenape ko tergagap2...ko jangan gila2..jangan buang mase aku ek...byee..


ade ke i yang cantek memukau lagi menarik hati ni di suruhnya bela lembu susu..dan akak bukan lembu susu ok..tp i cuma menyusukan jantan2 yang berotak lembu je...meh menyusu meh...


mentang-mentang lah akak buat entry pasal badan akak semakin lembu..dan dan itew lah ko talipon aku pasal ternakan lembu susu..sape lah punya keje ni...harus aku tau aku bantai puas2 ni...ade ke akak yang vogue dan meletup kebabom inew di suruh join venture bela lembu susu... ke ko nak aku yang jadi lembu susu tu..trus terkompius tu...ape pun ko mmg hanjeng...

Let's SHOPPING Uollss!