jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 29 April 2011

alamak mak dia lerrrr

balik keje..pi lah jalan2 kat giant...


nak beli yogurt katanya...bukan nak jaga badan..nak beli sekali wafer mentega kacang 2 keping..
gajah kan...

then jalan2 sambil belek2 benda kat luar kedai2 giant.

tengah jalan ade orang pandang2 akak..
dia tenung sambil senyum...
pompuan india ngan perempuan melayu...

dalam hati kata..." mesti diorang baca blog aku ni"...

feeling2 dah prepare nak cakap kalau orang tanya.." u kak senduk ek?..."...
feeling sangat macam popular...macam femes...walhal

akak terus control jalan...depan dia then dia tegur...

" macam kenal lah u ni...kat mane ek i jumpe'...dalam hati feeling2 popular n chantek..gil kannn

ujung2 dia cakap " u yang jatuhkan rak kat kedai sana lepas tu tuduh anak i buat kan"...

ni mesti emak yenna ari tu...

buat2 x dengar..lajukan langkah kepada dua kali ganda...sambil gigit2 kuku bagi nampak kiut..
hati berkata..mau kena cakar ngan minah yenna ni...

larrrr sendukkk...

run for ur life!


Let's SHOPPING Uollss!