ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 29 July 2009

akak berambut Blond chantek ke?

hey uolsss.. akak ade cerita hot nak cerita ni....semalam lepas balik keje...kawan akak ajak lah pi saloon..nak gunting rambut katanya..sempena tripnya ke jakarta hujung minggu ini uolss..then dia ajak akak sekali...

then ade sorang kawan akak yang baik hati ni pun ade kat situ gak..mula2 dia offer akak cuci rambut..then tiba2 terbuka hati dia nak belanja akak colour rambut...mamg akak nak colur rambut pun cadang2nya...tapi xtau lagi bila kan..so orang nak belanja akak ok je lah...

so tuan punya saloon pun tunjuk lah colour ape yang sesuai untuk akak..akak pilih2 lah warna coklat terang sikit..sebab kalau kita pilih gelap bila colour dia akan jadi satu tona lebih gelap dr ape yang kita nak kan...so pilih lah light brown...yang penting siap highlight gitew...

yang kawan akak nak gunting rambut ni pulak dr gunting terjebak hingga ke highlight juga...so mulalah sesi mewarna rambut di saloon bawah opis akak itew...

entah berapa kali cuci that..then highlight pulak...then cuci lagi..masuk colour lak..then cuci..colour lagi.....colour lagi...treatment...orang saloon tu kata rambut akak ni jenis yang lambat masuk colour..yer lah..selalu colour sendiri kat umah je..ni baru 1st time colour kat kedai ni..kedai pulak kedai kelas2 kan...so feeling mak datin lah akak...

macam2 lah...dr pukul 5 petang..habis kul 10.30 malam...perot berkeroncong bagai nak gila ni...lapar...so lepas blow rambut..gitew..warnanya menyerlah uolss...warne highligh coklat perang..ngan color rambut..ade hitam..ade brown ade light brown...chanteknya akuuuu....

org saloon tu blowkan rambut akak sampai rupa akak macam miss venezuella lah..akak trus lah feeling2 ratu cantik..libas rambut ke kanan..kejap2 libas ke kiri plak...

akak terus feeling chantek malam tu..macam miss katanya

lepas tu perut lapar so pegilah kedai makan tempat akak selalu lepak...so call kak cam ajak join sekali..then nak tunjuk kat dia rambut baru akak...

sampai2 je kak cam dia berbunyi..." cantheknya..sorang macam mandi air karat..sorang lagi macam kucing belang"....sentap uolss... tak chantek ke akak uolsss..penat akak buat rambut ni uolsss...RM 200 ni uolsss..jangan gila2 uolsss...

sampai je rumah mak akak dah tidur uolss so dia tak nampak lah rambut akak..pagi tadi waktu nak pegi keje..terperanjat dia tengok akak..


" ya tuhan..apekena ngan ko ni.. dah lah kulit ko tu gelap..rambut ko kuning ni...kalau nak colour cuba coklat2 ke..dah rupa orang africa dah.."...

sentap x...xde yang puji lagi ni...cam ne ni..gigil akak..pening2...cam ne ni uolss..cam ne akak nak mengadap diva2 puchong ni..habis akak ni..x pe lah orang belanja kan..akak ok je...

siang tadi kena pulak cahaya matahari akak tengok akak..ya tuhan macam hantu uolsss...akak pulak yang takut ni...

sedang2 akak uat keje tadi...akak dapat sms..datang dr kawan akak yang belanja akak colur rambut...sms ni sebenarnya nak di hantar pada kawan akak yang buat highlight semalam tu..tapi dia terhantar pada akak...sms nya berbunyi...

" x sabar nak tengok senduk siang ni...mesti dia macam ratu bangla"..... SENTAP UOLSSS....tp xpe ko yang belanja ..ko berhak cakap cam tu...kitorang pun x tau lak its will come out with this result kan..cam ne ni...

uolss bayang kan ek..rupa rentung macam perempuan negro....

rambut pulak coklat terang..highlight2 lagi...akak ingatkkan it will turn me into a marvelous look..ujung2 uolss

i turn into ratu Bangla katanya....tidakkkkkkk

habis lah..dah 3 orang cakap rambut akak azab ni..ni nak kena colourkan gelap sikit ni...

pengsan uolsssss



Let's SHOPPING Uollss!