Monday, 14 August 2017

uollssss wajib tonton..

hey uollsssss..

today kak senduk nak cerita sikit pasal movie yg kak senduk tonton semalam... rasa macam nak tonton movie..kawan akak sibuk ajak tengok cerita Anabel..

tapi akak macam serik lah tengok cerita hantu omputih ni.. kadang tu merepek dan agak hanj... so akak scrol2 lah FB.. semua sibuk cerita pasal satu cerita Thailand ni... x pernah dengar pun..and macam xde preview pun kat mana2...



tajuk dia "BAD GENIUS"...tajuk pun najwa2 latip je kan...tapi semua duk puji bagus2..ada lah yg kata bg 10/10 lah ..ada kata 20 bintang lah.. yer yer je uollsss kannn...
 
CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 

PRODUCT REVIEW : G'Beaute Skin Care Series

hi uollsss happy Monday...

today akak nak review and memperkenalkan produk skincare yg amat bagus sekali.ia di perbuat dari asas cendawan yg mempuntai 1001 kebaikan bukan saja pada tubuh badam..malah ia juga menjadi agen anti menuaan untuk kulit uollsss..

yang penting uollss segala research dan pengilangan di buat di Malaysia.. so kementerian ke sedara mara dia don't worry..lulus...

anda pernah dengar GANO?... yess.. cendawan merah.. sekarang syarikat ini telah memperluaskan lagi kepakaran mereka bagi menghasilkan skin care yg sangat baik dan amat bagus..

Baru-baru ini, Pakar Dermatologi dan Kosmetologi Perubatan mendapati bahawa Ganoderma lucidum atau nama lainnya cendawan merah boleh bertindak sebagai agen anti penuaan yang sangat berkesan untuk peremajaan kulit dan dapat meningkatkan metabolisme kulit agar lebih sihat dan lebih cantik.

Oleh itu, siri penjagaan kulit G'BEAUTE telah dibangunkan hasil daripada kajian yang dilakukan oleh pakar.  Siri penjagaan kulit G'BEAUTE telah dibangunkan menggunakan teknologi moden produk penjagaan kulit dari Perancis bersama dengan kombinasi tumbuhan semulajadi dan ekstrak Ganoderma lucidum.


Ia adalah gabungan sempurna dan sesuai untuk semua jenis kulit.  Kualiti yang sangat baik dari G'BEAUTE berasal dari kolaborasi kepakaran pengeluar produk penjagaan kulit terkenal di dunia dan mereka dihasilkan di kilang Standard Antarabangsa dan dengan pengiktirafan Good Current  Amalan Pengilangan (cGMP).

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...