jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 28 August 2008

si dia datang lagi!

semalam pada pukul 2.30 pagi akak di kejutkan dengan satu panggilan yang akak x sangka2...akak mmg dah x save no dia tapi..tiba2 dia call dr klia...bila dia datang kl dia akan ade no hp malaysia...
bila akak angkat terus dia berkata...

orang itew :Hye baby (baby katanya)
akak: who is this
orang itew : its me dear , Ted macholey...
akak : haaaaaaaaaaaaaa its u?
orang itew : u still remember me dear?
akak : aaaaaaaaaa (suara tersekat2)...ofcourse i remember u...u are the one who make me cry..
orang itew : plz dont said like that...plz fogive me reez..i miss u alot..i just arrived in klia..and i will be in kl for a few days...may be till saturday...
orang itew : thats good...ok its already 2.30 in a morning ted...i need to work tomorrow..so call me tomorrow kay...
orang itew: ok my dear..sweet dream
akak : ya ya...

korang nak tau sape dia...dia x boyfriend akak yang dr perancis tu...harus kah akak jumpe dia uolss..dia telah membuat hati akak gundah gulana ni...mat saleh ni mmg x reti malu lepas dia keciwakan hati akak...ape ek...pagi tadi dalam kul 9 lebih dia call lagi and merayu akak jumpe dia malam ni kat kl..malasnya..dah lah dintis nak kuar kl ni...dia kata dia ada suprise untuk akak...lantak le ko..akak cakap akak akan conform ngan dia tengahari ni..cam ner ni..tulunnnn tulunnnn

Let's SHOPPING Uollss!