ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 17 June 2011

gores dan menang

ape korang buat kalau ko cakap ngan orang tu buat riaksi dia macam jijik ngan ko...

1) ludah muka dia
2) senyum je dan buat profesional
3) maki dia
4) bersabar

agak2 mane satu korang pilih...

bagi abang..tiada pilihan dia atas...jawapan abang adalah...

GORES DAN MENANG....

ada satu cuctomer ni..kita datang jumpe dia sebab dia nak buat service...bukan service tuut tapi service routine checking untuk pest control...

so secara profesional...i datang..beri salam dan sedia untuk monitor staff i buat service...

tp ape perempuan ni buat...

dia kata : boleh x u panggil someone cakap ngan i.. i x leh cakap lah ngan u sebab i x selesa...(sambil pandang i atas bawah dengan jeling2)

babi sangat..so akakikut je arahannnn....

so satu hari tu i ternampak perempuan hanj ni di giant..feeling2 kekwat...

ape lagi akak pi parking...akak buat acara gores dan menang keatas kereta dia...wahhh hebat...

pati dia seronok tengok dinding kete di gores ngan duit syiling..sebagai bonus...kempiskan satu tayar depan sebagai imbuhan...seronokkkk...

rasekan..sape suruh ko hanjeng...aku hormat ko ko hanjeng kan aku plak...opss sorryyyy

Let's SHOPPING Uollss!