jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 2 January 2009

lets piknik uolsss!

sebelum new year ari tu akak and member2 akak plan pi piknik kat sungai gabai ulu langat...rase macam nak bunuh diri uolls bila nak ik tangga ke atas air terjun tu...akak rase tangga dia sama tinggi macam kat batu cave tu..ngan bawak makanan yang berat2 tu hampir2 akak putus nyawa uolss...tp demi keseronokan mandi manda akak gagahkan diri...kalau kak bed yang tembam2 nangka tu leh naik ...akak juga harus boleh kan....
lepas penant naik tangga n rase nak putus urat kentut akak tu ape lagi setup tempat n mencekik dulu..makanan mmg meriah...mak lum lah semua kaki melantak kan...

cik abang ni lak ditugaskan bakar ayam..ape lagi idupkan lah uolsss api tu... kak cam plz duk jauh2 kang tebakar kali kedua kang...

tengok tu kak bed kusyuk makan...tak pandan kiri kanan..masing2 dapat makan trus hilang letih naik tangga td...


ape lagi kak bed tong telah di isi senyum simpul lah dia...lepas je akak amik gambar ni..kak bed trus tenbongkang tido..wei bedah...jagan tido meh mandi sundel....


yang mak mak sibuk melayan anak2..nasib baik akak x ade anak lagi..kalau ade perlu ke bawak bila nak berpoya2 ni...


sebelum terjun pose dulu uolsss...



lets lah pose sedas dua .... maklum lah kami kan artis...artis sape tu?...sape lagi kak cam lah...



walaupun akak n kak cam muka we olss bisa..tp teteap nak amik...lepas ni leh lah ko buat bahan kan bedah..untuk blog ko kan...


wah gembira baget ini..


cuba perhatikan gambar di atas teka sape kah dua orang yang berani mati pakai spender and suar tight inew......akak bg hint...dia sejenis bunga...diva dan dambaan setiap insan..teka lah sape?

sedang sibuk akak makan2 and amik gambar..akak terpandang cahaya yang sungguh indah..abang hensemmmmmm ok...trus akak jadi paparazi kejar....terus terinzal...tiba2 akak tengok ade orang berlari sepantas kilat ingin terkam abang encem ni..rupa nya akak bed..lajunya dia lari..macam chetah bunting uolss.....



ini juga anak ikan yang akak sempat spot..hilang penat lelah akak panjat tangga tinggi2 uolss...berbaloi uolsss...ramai anak ikan kat sini..ada anak ikan emas, ikan kaloi, ikan kekek dan tak lupa gak ikan longkang dan ikan buntal uolsss...tp akak suka yang ini...tapi anak ikan ini putihnya dia..niple pink ok...bila akak toleh je kak bed..dia sibuk tengah kira duit...akak tanya dia.."uolss kenape tiba2 kira duit ni uolss?..."..jawab akak bed..."lagi mau tanya ...tabur kat anak ikan lah uolsss"......


maaf yer mie..i terpakse jadikan u prop je..i nak amik gambar anak ikan belakang u tu uolsss

ape lagi uolsss..mandi..kat situ ade batu macam gelongsor uolss..so ape lagi acara baring, telentang, meniarap, ellify, doggy semua akak n kawan2 buat..macam acrobatik cina dah....



aksi finale ....kak cam buat pose baring...dapat tepukan gemuruh uolsss....tahniah kak cam....sebab atlit paralimpik kan...

pose gajah sungai yang berikan kak bed khas untuk tatapan umum

ape ni uolsss..destinys child ke uolsss...



acara terjun ketetapi namenya...lepas tu terjun..sonok sangat...yang penting inilah geng paling riuh kat air terjun tu...maklum lah semua vocal tinggi2 kan....
ape pun mmg seronok...nanti nak plan lagi lah....ape pun balik masing2 sakit badan..kaki lengoh macam nak pengsan...dah rupa pondan cacat dan akak bila jalan terhencut2....siap balik rase nak deman pun ade...ape pun sonok piknik ramai2 ni....


Pecinta Bapok !

wahhhh ari yang baru tahun baru ni akak dapat message dr myspace...jantan ni bg akak satu kejutan gitew...






so ape pendapat korang..berdebar akak...adakah akak ni pemuas nafsu uolsss..akak pun terconfius...so sape ade pondan nak suply sila call akak yer..hahahah..jantan ni desprate ni...adakah akak ini di kategorikan sebagai pondan yang lazat untuk di jamah....takutttttt....



Let's SHOPPING Uollss!