jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 25 May 2010

new bie !

uolsss pernah x jumpe manusia yang kadang2 tu kondem kawan2 buat kerja2 nakal ujung2 bila dia cuba buat keje nakal tu dia yang feeling lebih2 dan terase dia yang paling hebat?...

kisahnya bergini....

dulu ade seorang pondan light2 ni....bila lepak2 ngan akak n kawan2 akak dia selalu kata yang memondan ni x elok lah..lebih baik light2 dr over2 tau.... akak buat donno je... biase lah kawan2 akak ni mmg mulut hanj sikit...ala akak pun x kisah dia kawan akak sejak sekolah lagi...

so kawan akak si Ellie Zubaidah dan Miss Morales selalu je nak p PD sebab jantan2 kat PD tu meriah..katanya kat PD ni jantan2 sujud kan pondan2 ni... ibarat pondan ni di pandang bak mutiara hitam yang di pungut dr lautan dalam katanya..di sanjung tinggi...motipppp...gersang sangat ke orang PD ni kan....

dan akak akui mmg benar..sebab akak pun pernah sekali join acara jimba jimbana diorang kat sane...termasuk lah kawan akak yang satu ni....

ok back to the story....

kawan akak ni dengan konfidennya menamakan dirinya Jeslina Nasaruddin....tapi sebenarnya yang layak ade lah Najes Lina ok....

selama ni dia hanya tengok2 je Ellie Zubaidah, morales, akak n baby bee honey touch up mekap n sarung rambut palsu...kadang2 tu ade gak dia keji2 kan...tp hati akak ni hati batu..x kisah..mampus lah ko nak keji ke...

then tiba lah satu mase tu dia chating2 ade lah seorang mamat ni nak jumpe dia dalam keadaan wanita..macam mane tu... terus dia suruh moraless make up kan dia dan amik gambar...tp bila dia mms gambar dia kat jantan tu...ini comment jantan itew...


ini ke gambar awak..muka awak ni macam "undertaker".....

tapi najeslina x putus asa...dia amik ambar lagi dan bukak myspace ngan tagged...nampaknya semua jantan2 rabun ayam mula mesej2 najeslina dalam tu... wah najeslina mula rase diri dia chantek...mmg cantek pun najeslina ni...new comer.... dan sering dia kata dia chantek...

serba salah akak dengar di buat nya..bila akak dengar kata2 itew akak jadi x lena tidur..x selera makan..kemurungan..hanya kerana kata2 yang bisa membunuh...

konfident ni...ape nak buat...sepanjang idup baru ni lah dia kenal ape itu maskara...ujung2 istihar diri chantek..ko x pengsan....
chantek kan i sekarang...

di telah berjaya memukau jantan2 dengan kechantikan nya...sehari dia berjaya dating dengan 8 jantan..rekod dunia bagi new comer cam najeslina ni...akak kagum...selagi ko tahan nyah...

bukan tu je semua lelaki yang datang jumpe najeslina semua bawak makanan....akak yang pose kat ruang tamu pengsan2 makan bekalan yang di bawa oleh lelaki2 itew..macam kenduri uolssss...air berbotol2...kfc, pizza, nasi ayam,, ape je cakap..kenduri uolssss.... kaedahnya kecantikan najeslina mmg tiada tolok bandingnya....

yang penting najeslina cakap...

" sejak mak drag ni belum pernah sekali pun mak menjadi cendana ok"..(pose kekwat sambil libas rambut palsu yang dia beli kat jenny wig)_


* Cendana - tunggu jantan x datang2 / patung cendana

ko x pengsan...sebab antara geng2 akak..akak memegang rekod cendana paling ramai..iaitu 6 orang dalam satu ari...( penat aku dress up ujung2 jadi batu tunggu diorang) - hodoh agaknya akak ni...

Najeslina sudah advance ..sudah beli mekap sendiri..sudah ade baju pompuan sendiri..dan dia berani mati komen2 baju, mekap n lelaki2 yang date ngan kawan2 ni....l

kekwat ko kan najeslina...

ade satu ayat yang najes lina cakap buatkan akak rase nak pengsan dan bunuh diri ok...

"comel jugak muka mak ni kan...
macam ANAK PATUNG....



ayooooooo

yer sundal macam anak patung..tp anak patung rosak....mmg lah x cendana..sebab semua jantan yang datang macam patung berhala.....opsssss.. ko lom jumpe jantan yang hawok kan kau...dah dah jumpe nanti baru ko rase....

ape pun ..akak x kisah n tetap jadi kawan baik najeslina...itew sekadar suka2..akak mintak maaf kalau akak selalu keji najeslina...opssss.... itew kisahnya..yang penting najeslina adalah seorang kawan yang baik dan murah hati....

ape pun jes...ingat ini adalah sekadar suka2 tau,,jangan buat selalu..nanti makan diri...akak tau ko chantek...tp jagan hanyut ok....

ok lah akak ade foto shoot ni

amacam jes ko leh lawan



Let's SHOPPING Uollss!