ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 29 October 2009

Laki orang!

nyah akak nak interview skit nyah...akak nk tanya ni pernah x ko berkandal ngan laki orang?

or kuar makan ngan laki orng...??..akak selalu uolss akak selalu kuar ngan laki orang..kak cam ape kah lagi..kalau bukan laki orang ko jangan lah mimpi nak kuar ngan dia...sebab dia istimewa...akak kuar ngan laki orang sape thah lagi kalau dengan laki mak akak..bapak akak lah tu...hhihihihih

bukan ape...ade sorang mamat ni..dia dah kawen so stok2 laki orang lah kan...muka elok..raut berseri..kulit putih kuning...selalu lah ajak akak kuar minum..makan..borak2..buat aksi ekrobatik dan sebagainya...

akak mmg x kan sms dia sebab malas nak kacau dia..akak akan sms dia kalau dia sms akak je...so ari tu dia sms akak nak jumpe lah nak ajak pi minum..so akak x lah balas..sebab ape uolss akak dintis nak topup credit akak...

so semalam sebelum kuar tengok wayang akak pun balas lah sms dia yang dah 3 hari pending tu...then dia x balas...

then balik tengok wayang semalam kawan2 akak ajak akak pi minum tp akak mengantuk uolsss...so trus balik je...tengah akak pose atas katil hp akak bunyi...akak tengok mamat tu call...akak angkat..blum sempat akak cakap hello akak dengar suara pompuan cakap...

baru akak feeling nak tidur ngan sleeveless ngan shotpant akak tetiba...

"hello ..awak ni sape ha? ...kenape sms suami saya ...kata lama x jumpe lah rindu lah?"..dengan nada keras...

akak terperanjat uolss...apa harus akak buat ini supaya x pecah lobang..trus akak teringat alasan yang pernah sherita aziz buat..so akak tiru jawapan ko yer noks....dan akak berkata

" Majid ada?..saya nak cari majid"...dengan nada lelaki gitew....

pompuan tu menjawab..."majid mana? awak jangan nak belakon ek...awak mesej2 suami saya ajak pi minum lah ..lama x jumpe lah...awak ni gay yer...?" wah berani mati pompuan ni kan tanya soalan macam tu...

(haloooooo..akak pompuan ok)

trus akak jawab " saya dah lama nak cari majid ni..dia pinjam duit saya 5,000 dah dua tahun x bayar...dah tau pinjam kena lah pulang kan...saya kalau jumpa majid saya mmg x cakap banyak..saya pukul dia cukup2..yang awak cakap saya gay ni kenape ..awak nak kena pukul gak ker?...

trus perempuan tu tersenyap..dan berkata " awak ni salah orang ni..suami saya nama azlan..bukan majid"
then akak cakap dengan keras..."ko jangan nak menipu..kalau aku dapat laki ko..bukan dia je aku pukul ko sekali aku hentak..."
opsss ..takut uolssss

dengan nada takut perempuan tu jawab laju2.." maaf en awak salah orang..sorry"..then dia trus letak...

wahhhhh berjaya..akak terselamat....nasib baik x kantoi...anyway thanks sherita for a good idea...so abang azlan kalau i dapat u i x kan pukul u i akan gigit2 je...hihihih

lepas ni kalau nak sms kena berhati2 uolsss..takut kena terjah lagi

ape lahi uolssss..horrreeeeeyyyyyy!!!

Monday, 26 October 2009

anjeng tengok tv

al kisahnya ade sorang kawan akak ni bercerita satu kesah ngan akak..so akak nak cerita ngan korang...

pada satu hari kawan akak ni sedang melepaskan hajat kat belakang umah..jambannya kat luar..pastu mak n adik dia plak ngah duk menyimen belakang umah... lupa lak nak tutuk pintu depan...

lagi pun anak buah dia ngah tengok tv katanya...ngah masing2 sibuk duk melakukan kerja so x perasan lah ape2 berlaku kat depan...

so lepas habis memerut kawan akak ni pun masuk umah n menuju ke depan tv...


alangkah terperanjatnya dia tengok tv terbukak..anak buah dia dah tertiduk..pastu ade pulak anjeng baring sebelah anak buah dia sambil tengok tv...



terkejut berok dia...menjerit dia ..kuar suara kepit dia...

tetiba lak ade anjeng tumpang tengok tv katanya...maka riuh rendahlah rumah itew dengan kehadiran anjeng tumpang tengok tv..katanya anjeng tu pose baik je tengok tv..anjeng kurap pulak tu..x ke hazab...akak rase umah anjeng tu tv dia rosak kot..tu tumpang tengok tv rumah orang kot...

ape lagi di hambatnya anjeng tu keluar..dan terpakse lah anak beranak duk menyamak lantai..yer lah walaupun anjeng itew kwering tp was was kan...

akak dengar cerita tu terus akak kagum...nasib baik anjeng tu masuk duk pose tengok tv kalau duk masuk dalam bilik pose sleeping beauty atas katil x ke hazab..so lain kalai kalau ade keje kat belakang tutup2 lah pintu yer..nasib baik anjeng..kalau pencuri cam ne uolsss...


Saturday, 24 October 2009

pondan2 tolong lah sedar diri!

akak heran lah pada sesetengah pondan ni...perangai yang anjeng mmg telah menjadi darah daging mereka...kalau nampak pondan lain mesti nak pandang2 slek...

suka nak banding kan diri mereka yang mereka lebih chantek..lebih meletop, lebih hebat...kalau cakap x leh nak pijak bumi...kalau cakap dia aje yang hebat..dia lah yang selalu dapat jantan meletop lah, dia lh yang kalau drag lebih woman lah...dia lah yang ade stock2 anak ikan comel2 lah...

haloo..haloooo

tolong lah..semua tu leh buat korang rase korang hebat ke..lain lah kalau kita semua tahu yang ko tu banyak duit sampai melempah ruah...sampai bank kata " cik kena stop simpan duit sebab bank kami xde tempat nak letak duit cik yang banyak gila ni"...lain lah kan...

ini tidak kadang2 tu nak beli teh o ais bungkus pun siap kira2 duit syiling...cam ne...so tolong lah pondan2 di luar sana..x perlu lah korang memandang rendah pada pondan2 lain..sebab pondan2 lain yang bereducated ni cuma gelakkan korang je...

sila pikirkan yer monyet

akak juga menasihati diri akak..bukan nak kata sapa2...cuma akak geram tengok pondan2 kat sebelah opis akak yang kononnya hebat dan chantek sangat...

aku tau ko tu belajar kat " akademi kecantikan yang di taja oleh kerajaan"...so what...perlu ke tiap2 kali aku nak balik n datang keje ko duk sok sek sok sek tengok aku...ko chantek ke...

ko jangan berangan yer..belajar ko pun di taja pastu nak belagak...ko rase belajar mekap kat akedemi ape thah tu buat ko rase hebat ke...duk tiap2 hari usung beg mekap yang kononnya penuh barang mekap tu ko rase ko diva ke...akak tengok hari2 ko datang kelas muka kelabu jugak..ko salah bedak ke or cikgu mekap ko ajar mmg mekap muka kelabu adalah trend mase kini?...

ko duk sok sek sok sek yang kata aku x chantek...ko kenape...ko chantek ke...aku tengok muka ko yang typical sabahan je...x pun aku tengok muka ko cam kacukan belanda!..feeling ni macam dia tu x pecah lobang..feeling macam muka dia tu cam perempuan betu...ahlooooo...dengan loghat sabah ko yang tebal tu aku tau sangat ko tu baru ni lah dapat kuar dr kampung atas gunung ko tu...cam ni lah pondan2 baru nak naik..feeling dia lah paling hebat...x tak tau yang waktu ko baru nak kenal ape itu marvelon aku dah berenti lama dah...

eksyen ni..konon2 dia lah yang paling chantek..bila akak senyum..jeling ko balas kan..xpe...ko tengok lah nanti...

ko rase ngan rambut ko pendek tu ko ade iras2 supermodel ke...haloo..aku x heran lah..belambak kawan2 aku yang jadi mekap artis dan mak2 andam tersohor tau..ko nak lawan..jangan berangan ok..aku bukan nak bangga diri tapi tolong lah..kenape tiap kali aku nampak ko sekumpulan ko duk senyum2 dan ngata2 aku...

hey anjing ko kenal aku ke?...aku ade mengata ko ke...yang ko duk nak pandang2 sinis tu kenape...ko pernah kena sagat kat jalan?...nak cuba?..aku leh tolong...

so pondan2 di luar sana..tolong lah sedar diri...x yah lah kekwat dengan pondan2 lain..walau secantek mane korang..korang tetap bapok di mata masyarakat...orang xkan mengangkat martabat korang sebaris dengan perempuan betul...korang jagan lah mimpi..korang cuma akan di pantang tinggi kalau korang tu berpelajaran dan ade jawatan yang tinggi...paham x anjeng!

so senyum2 lah ..x payah lah buat muka ketat...sebab kalau ko jeling2 pun ko x dapat ape2 ...cuma kalau ko bernasib baik ko akan mendapat penyepak dr aku...


Tuesday, 20 October 2009

sampai hati ko kan!

sungguh besar ujianmu ya tuhan..kenape ko uji aku sebegini besar...kenape aku selalu mendapat ujian yang hebat2 dari kamu ya allah...

ape aku nak cakap pada semua orang...ape aku nak cakap pada mak bapak aku...mesti mereka malu...orang kampung dah mula cakap2...sedara dah mula umpat mengumpat..kawan2 dah mula sent sms berbaur hina...

kawan kerja dah mula ketawakan akak sikit2..jumpe akak je pekok mulut tahan gelak...ape akak nak buat uolsss... duit dah banyak habis... cerita mula dah tersebar luas....cam ner ni...

baju dah akak tempah

kasut dah di sediakan

mac dah anta mekap sponcer

nurul syukur dah beribu kali talifon akak nak make-up kan akak

baju tambahan dah satu trailer sampai

backing vokal dah lama practice

peminat dah di kumpulkan jadi penyokong

paparazzi dah x sudah2 amik gambar n buat interview

orang kampung dah mula ber picket buat bising

bila akak call beyonce...

akak : nyah sampai ati ko postpone concert..akak dah buat persiapan uolss..mane akak nak letak muka ni..malu tau..duit dah banyak kuar ni...orang kampung dah mula mengumpat ni...

beyonce : nyah mak bukan sengaja nak postpone uolss...tapi tapi......mmmm

beyonce : mak takut uolss rampas mic macam kanye west rampas mic taylor swift nanti..mak tau uolss lebih ramai peminat..tu mak cancel tu...mak tak bersedia uolsss

akak terus pengsan uolsssss....

nak kata ape....sudah past ni akak nak jumpe PM nak propose Lady gaga wat koncert lak...
so lepas ni lady gaga akan berduet ngan lady gajah..tamat..

kehanjengan!

alkisahnya pagi sebelum akak pi keje..akak pun minum2 kopi kat taman umah akak..feeling kat paris lah kan..sambil tunggu kakak ipar n abang akak anta anak2 hantunya ke umah mak akak...

mak akak sebagai nenek petir penjaga cucu kaedahnya...lepas kami semua pose2 wanita perancis berbreakfast di taman..kakak n abang akak pun start motor berambus pi keje..tetiba akak terdengar suara vokal yang nyaring dan mantap...

setahu akak kat kawasan umah akak xde lain yang bervokal mantap selain akak sendiri dan cik noriah...kami mmg terkenal dengan vokal yang mampu membuatkan makcik2 tua yang dah pekak mendengar kembali dengan jelas...

rupa2nya kakak ipar akak kena gigit dek anjing atas moto uolsss...akak terus berlari kejalan tengok ape terjadi..moto dah tergolek..akak ipar akak tengah tarik kain baju kurung kat mulut anjeng...


sambil2 tu akak ipar akak menjerit2...then anjeng tu lepas n trus lari bawah kereta tuan dia..akak ipar akak jerit2 kat tuan dia x kuar2 pulak...

then ape lagi memekak lah kakak ipar akak macam cerita padayappa...

dey padayappa!

ohhh..mak akak x puas hati ni...capai kayu..siap kumpul batu lagi ...

muka bengis macam gangter nak pegi serang anjeng tu balik ni....sambil membebel2...

ujung2 akak tengok mak akak bertukar menjadi G-Shanti berlari kerana di kejar anjeng itu..azab..akak hanya mampu ketawa guling2 melihat gelagat kakak ipar n mak akak...

wow mama u run so fast!

then terpakse lah akak ipar akak tukar baju kerana baju kurung tadi telah di gigit anjeng itew...
dan terpakse lah akak pulak yang kena anta dia pegi keje...

bila akak lalu umah yenna yang bela anjeng tu...akak tengok anjeng itew telah di tambat sambil mulutnya di ikat...sempat akak tempar kayu..kena kat kepala anjeng tu..rase kan...

tunggu balik keje nanti akak akak balas dendam...

Monday, 19 October 2009

akak di front page

hye uolsss..ape kabar?..chantek ke tidak?...


tadi kawan akak call akak, dia kata akak menjadi model front page satu website yang digemari oleh abang2 , adik2, akak2 dan sewaktu dengannya...


sejak kecil akak sering menggambarkan akak menjadi model yang menghiasi majalah vogue, 17 megazine, bazaar..tp apa yang akak dapat hanya di laman web adik2...


ok lah tu..tp seram gak...dah lah akak kat muka depan..akak mmg lah ade subscribe web tu..tp sekali2 sekala je akak masuk.... ade lah gambar2 akak dalam tu pose2 model..tetiba web hos letak gambar akak kat muka depan..kena mintak royalty ni kan...ape pendapat korang...





akak menggambarkan diri akak di muka depan majalah vogue.....




ujung2...tu dia..kau tak menangis tengok muka ko kat front page tempat nak log-in...hey jangan gila2 tau...




takut pun ade..maklum lah kalau orang nak sabotaj ni macam2 kan....so maknenya muka akak ni kormesial lah kan...
xpe lah akak sabar je..mane lah tau lepas ni elite agency amik akak jadi model mereka...ha..korang bila lagi?

Wednesday, 14 October 2009

ko ingat ko chantek!

hye uolssss..ape kabar..sihat?..uolsss chantek ke tidak?....akak sakit tekak lagi lah uolsss

hari sabtu ari tu akak de buat overtime sampai petang sebab ade keje skit..so tengahari tu akak lapar akak pi lah mcdonals katanya..cadang nak pi drive-thru katanya...tp boothnya sedang di renovate lah pulak....so kenalah gak parking masuk dalam...

amboi punya lah ramai...macam ade pesta dalam mcD tu..akak pun heran kenape ramai sangat orang....so akak pun beratur lah..walaupun panjang barisannya ..akak tetap gigih sebab bos akak belanja...

kerana bos belanja akak gigihkan diri...

so akak beratus lah satu row ni...sebelah akak ade lagi satu barisan...then ade sorang pak arab ngan dua anak2 kecil dia ngah beratus...then line pak arab ni laju lak jalan dia...lepas pak arab ni order ..dia pun tunggu lah order dia...

kalau ko tau ade burger yang belum siap ko jagan lah tunggu kat tengah2 counter tu..ko dah blog jalan orang lain...

then akak cakap kat arab tu dengan suara akak yang serak2 basah sebab sakit tekak " excuse me sir..could u move a side abit...we have along queue over here "....then arab tu buat tak tau je...buat macam x dengar...then akak cakap lagi sambil cuit bahu dia " excuse me sir..could u move a side plz"...

then pak arab tu toleh belakang then cakap kat akak.. "plz shut up!".....

ko tak menyirap ke tiba2 dia maki ko depan orang2 ramai tu....

dengan pose anting2 goyang dan sepit rama-rama akak mencerca kembali arab td...

then ape lagi acara seri balas lah kan.... akak pandang dia lalu berkata " hey mother fucker...are u blind or just stupid...dont u see there have a long queue over here..could u move a side..."...
semua orang pandang akak then akak cakap kat orang2 ramai tu " i'm right or not?"...


then yang penting semua jawab " YESSSSS!"...

then arab tu cakap " aaaa...aaaaaa...(tergagap2)..^%^%*^%*^%*%*^%^& (cakap arab)"...
babi kan arab ni..then akak jerit kat dia " MOVE!"....then baru lah dia ketepi...

sampai kat counter plak budak McD tu terkebil2 plak tengok akak...sah sah nak kena jerit lagi kan..." ko terkebil2 kenape x reti2 nak amik order".....

sakit tul hati akak ari tu..dah lah sakit tekak..kena jerit lak ngan arab bodoh tu..mmg binatang tau...


Thursday, 8 October 2009

waduh....sakit temen nih!

caller : " hello leh i cakap ngan jammy!"...(jammy <-- name berangan dalam internet)
akak : yes speaking..sape tu ek...
caller : eh apasal suara lain macam je...yer ke jammy ni...
akak : x lah ni nenek dia bercakap...jammy pegi tongga memburu gajah kat sane...
caller : jangan lah main2...saya tanya betul2 ni...
akak : saya lah jammy...awak ni kenape...
caller : xpe lah......tuttttttt(telah talipon)

dasar bajingan...tak tau sape tetiba tanya macam2 then trus letak plak...akak cuba call balik..tp dia x angkat....

5 minit lepas tu akak dapat sms dr no yang tidak di kenali dan berkata :

"u kata u nyah kenape suara u serak2 besar macam rock..macam lelaki..u ni yang betul ke nyah tipu?..."

then akak membalas " hey bongok...aku sakit tekak lah gila..ko ingat pondan suara halus ke hanjeng..semua suara halus tu suara kepit lah..lagi satu i ni nyah tipu..i xde cop sirim.."


bangangkan jantan tu...akak dah empat hari sakit tekak..suara dah macam bunyi hon lori ni..strepsil, fisherman friend, breacol , air asam jawa, asam x jawa dan segala sepupu sepapat ubat sakt tekak akak dah bedal..tp x elok pun...

plz help me...nak makan ape k bg elok...

im so fening..fening..senduk sakit tekak..dah lah ujung bulan ni kat konsert mak kat kl ...mak jemput senduk berduet..cam ne ni..cam ne nak jawab ngan peminat yang senduk sakit tekak ni... dah kehadiran senduk menyayi ngan mak ni yang melaris kan tiket konsert mak..fening uolssss...

Monday, 5 October 2009

sayang nya ko kacak tp ko......

amacam entry akak yang lepas...menyentuh jiwa?...harap2 gitew lah yer...akak cuba sedaya mungkin..tp mase depan kita sendiri yang usahakan yer...

ok akak deah janji nak cerita pasal mamat sengau kan....gini cerita nnya...

minggu lepas..antara hari2 awal selapas cuti raya..akak nak gi kerja....then rokok habis lak...so kenalah singgah kedai beli rokok..almaklum lah akak kan perokok tegar..semua iklan2 pada kotak tu xde kesan ok...cuba gak untuk benti tp rokok dah jadi one of my personality..gitewww...menagis tak statement....

kalau xde rokok mau pengsan akak di buatnya...abis tu kalau rokok mahal mane pun akak akan beli..kalau rokok dah x jual akak nak isap ape?...jawab sendiri yer...

dia kacak persis model..gitew...

ok back to the story....sampai je akak kat kedai..akak tengok ade sorang mamat keje proton baru turun dr moto pi kedai yang akak singgah tu gak...akak terpana dengan kekacakkan dia..badan sedap2 ..kulit putih merah....mata coklat...natural yer bukan lence ok...rambut lurus belah tengah...ya tuhannn....kalau petik jari senang2 leh blakon iklan...

kerana kekacakan nya melampaui batas..akak trus pose depan dia...

kalang kabut akak kuar kete nak pi masuk kedai...so kat counter kedai tu di berdiri..dengan pantas akak peluru sebelah dia...tiba2 di bercakap " hgokok hanghill hefatvehas hahu"...sengau uolsssssssss....." rokok dunhill 14 satu katanya"...

dengan xde insuran akak terus tergelak besar...untuk cover trus akak belek2 majalah kat tepi counter tu...dia pandang akak then dia senyum....akak yang jaga counter tu terbeliak tengok akak tergelak...tp akak cover lah uolss so xlah dia perasan akak gelakkan mamat sengau ni...

then mamat sengau tu senyum kat akak dan berkata " hafa hagh hehangar hangat hu"...trus akak terpinga2..then akak menjawab "ape ?"...dia ulang lagi "" hafa hagh hehangar hangat hu..heh avfang hoin"...akak cuma senyum...then dia pakai helmet trus blah...

then akak pi kat counter tu akak tanya kat perempuan counter tu..." akak paham x ape yang dia cakap tu kat saya?"...perempuan tu jawab.."akak rase dia tanya awak tadi ape yang kelakar sangat..boleh dia join"...

then akak cakap kat perempuan tu..."oooo maaf lah kak saya x bape jelas dengar tadi..maklum lah saya ni x pandai bila orang bercakap bahasa itik ni"...then akak tu trus gelak..siap kuar2 hingus....then perempuan tu cakap..." dik tiap kali dia datang beli barang mesti akak nak tergelak..tp sebab dia ensem akak tahan je dik"...
hanjeng kan perempuan tu..lebih hanjeng dr akak ...

tp kalau mamat sengau tu suka kat akak..akak ok je...akak pun akan sengau2kan suara akak..supaya kami jadi pasangan sengau terhebat abad ini....kannnnn

pengsan mendengar statment sendiri

Thursday, 1 October 2009

Kepondanan itew ape kesudahannya!

ape yang korang buat agak bila nak cari kekasih...entah lah ..bagi akak cinta mmg susah dicari.. lagi2 wanita palsu berwajah x siap macam akak ni...lagi2 secara logiknya orang macam akak ni yang melawan takdir mencintai kaum sejenis (pengakuan berani mati ni)...

bukan ape kadang2 tu akak jelous tengok orang kat luar sana bercouple2..kawin...ade anak sendiri..tp naluri akak pada perempuan belum ada lagi..mungkin sebagai kawan ia kot..tp sebagai kekasih belum lagi...

almaklum lah akak yang feeling perempuan betul ni selalu berangan nak dapat pakwe kaya...berduit berkepok2...setia...kasih sayang melimpah ruah...romentik..badan meletop mirip model...(hey senduk ko ingat ni cerita cinderella ke ko nak berangan semua tu sundel)...tp ape kan daya dunia reality x macam tu...

kita di jadikan berpasangan..dan jodoh itew sangat adil...selalu kita lihat perempuan chantek selalu dapat laki yang x ensem...dan lelaki yang ensem dapat permpuan yang berwajah suam2 kuku...kalau yang dapat sama chantek dan ensem tu nasib kan...name pun jodoh...

walau pun i gergasi i ade laki tau..sebab ape?..sebab i perempuan betul..

so akak kan waruk..buruk hitam...so pasangan akak mesti ensem kan..x sabar nak tunggu ni...(jangan berangan senduk)...

so akak nak share story skit...selalunya kisah percintaan orang macam akak ni x kemana...kerana lelaki yang dicintai kami ade lah lelaki str8...diingatkan !..orang macam kami x akan mencintai lelaki gay...mungkin ade tp kebanyakkannya tidak...dan ini adalah fakta: lelaki yang mencintai nyah, pondan or bapok tidak dikategorikan sebagai lelaki gay..tetapi tetap lelaki str8 ..ini kerana lelaki2 ini menyukai pndan , nyah or bapok ini kerana sifat2 kewanitaan mereka..dan bukan kerana mereka lelaki...so mereka tetap str8...

itew lah reality..bukan bukak pekong di dada..tp sekadar berkongsi maklumat...ok back to story..98 peratus lelaki bercinta dengan pondan ni adalah kerana seks.. mungkin ade yang mencintai kerana kelembutan dan kewanitaannya..dan mencintai sepenuh hati tanpa seks..tp ko leh kira pakai jari ok...

walaun mak berbadan gajah...mak dah kawen uolss... uolss boleh ke?..

ko jangan lah nak feeling lelaki tu cinta ko ke akhir hayat..segala jiwa raga ku korbankan ... aku akan melayari hidupku bersama mu selamanya... sudahhhhhh... its not gonna happen!..open ur eyes and back to reality..kalau lelaki tu sayang macam mane pun...end of the story dia akan mencari apam balik panas di celah kelengkang pompuan gak!..dan beranak pinaklah mereka lepas tu.....so ujung2 ko kesorangan balik...

nyah xde ke anak ikan nak kita ni nyah..walau pun kita dah di kategorikan senja ..tapi performance kita masih tip top kan...

time tu muka dah kedut2...figure dah lari allignment...pakai gincu pun dah herot...dan time tu lah kalau ko banyak duit...ko tabur duit ko macam bunga rampai mengharap ade anak2 ikan yang tersangkut dan melekat pada ko...pada yang dintis tu...mengharap lah kot2 ade anak2 ikan yang reject2 tu menagih kasih sayang..x pun sendiri lah sampai mampus...

tu yang akak takut tu...entah lah..akak selalu berdoa satu hari nanti ade perubahan besar dalam hidup akak...sebab tu akak x pernah terlintas nak operate tetek bagi besar macam kelapa ke..nak ubah jantina ke...sebab i have strong feeling that i have bright future ...biar lah mereka yang nak bertetek bagai tu..sebab itew pilihan mereka...mereka rasa itew perlu...

for me..biarlah orang suka akak seadanya..walaupun akak sering mengphotoshopkan wajah akak..sebab akak nak gak feeling muka akak chantek kan...ape pun this is me...buruk atau tidak itew semua tuhan kurniakan untuk akak...kalau ade orang suka pada akak..biarlah mereka suka akak dengan ape yang akak ade dan ape yang akak xde... i believe seburuk mana pun wajah dan rupa kita ..akak yakin pasti ade orang yang suka pada kita..mungkin mereka x pandang keburukkan itew..tp mereka akan pandang kecantikan lain yang lebih terpancar dari hati..gitew...

sorry sebab entry kali ni macam serius..saje je ubah angin skit...tunggu ade cerita hot di entry lain kali..kisah lelaki sengau!..tunggu

Let's SHOPPING Uollss!