ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 23 December 2008

Monyet VS Anjeng

akak ade satu video nak share ngan korang..rancangan extravaganza nama dia...mmg kelakar gila...akak rase senario pun x selawak mereka...kalau uolss nak tengok lagi ade banyak kat youtube...akak yakin ianya mmg kelakar..kalau korang rase x kelakar korang mmg bukan manusia..tp hanjeng... enjoy uolsss...







amacam kelakar tak uolss...akak bg kak bed tengok video ni kak cyber cafe uolls.. nak runtuh dengar kak bed ketawa dalam cc tu...macam petir...

Cina Bukit Buat Statement!

hey uolsss...arini akak nak buar review skit tentang hp cina bukit... sape cakap cina bukit ketinggalan zaman...malah lebih advance uolss...semalam akak kuar ngan jantan pi jalan2..then dia singgah lah kedai hp..yer lag tengok2 hp baru untuk dibeli....so akak terpana melihat satu hp cina bukit ni..trus akak terberangan yang akak ade duit yang berkepok2uolss..walhal dintis...akak kagum uolsss..akak rase sekarang br bebrapa jenama je ade feature cam hp ni...kelas uolsss


cuba ngok sikit..camera hp ni adalah 8.0 megapixel uolss....korang punya hp berapa megapixal?...nan ado kan..tp hp cina bukit ni 8.o uolsss...kagum akak...hampir2 terkincit akak kat kedai tu....terus rase macam nak jual tanah belakang umah mak akak tu buat beli hp ni.... siap leh letak 2 simcard lagi... dah lah cina jual hp ni mmg cute..hampir2 akak termengorat dia...tp sebab akak memikirkan akak ni x putih dan berbadan gergasi..harapan untuk diurat kembali oleh cina jual hp inew adalah mimpi uolss....kalau tidak harus akak dapat free je hp ni uolss....


cuba korang ngok hp ni..siap leh zoom gitew...dah rupa camera digital uolsss...akak termimpi2 nak dapat hp ni uolss...tp bila akak bg tau kawan2 akak yang kaya2..yang duit berkepok2, yang so up to date ni..jawapan mereka adalah..." eleh hp dr cina ni bukan bagus pun, cepat rosak..lagi satu malu je jenama x kenal ni"...gitew..kan..tp bila akak jeling hp dia...hp zaman nabi yang ada camera 1.5 mega pixal je uolss..hahahah..ko sedih sundellll.....ape pun lantak lah uolsss...akak mmg jatuh cinta ngan hp ni...

kalau korang banyak sangat soal ape yang ade kat hp cina bukit ni..korang bace je lah feature dia kat atas ni...ko nak suruh akak terangkan harus terbelit2 lidah akak nanti...


akak ade soalan kepada BOS akak yang baru beli hp nokia yang belom kuar lagi kat malaysia tu..ape name hp tu..mmmm nokia 5800 xpress music touch screen tu...bape mega pixal hp tu nyer camera uolss?....3.5 je uolsss?..mmmm sedih uolsss....touch screen?...hp cina bukit ni pun touch screen uolsss....maknanya uolss lebih bukit dr cina tu....lalu akak terus bersimpuh dan terus berpantun ....
Abang sasa bergigi taring,
tp bersimpuh main barbie doll,
hp canggih jenama hanjeng,
harga berbaloi lagi murah x macam hp uoll.
tengok lah nanti kot2 terpijak duit seguni ke..leh lah akak beli hp ni..ade sape2 nak sponcer..harga hp ni RM800 lebih je uolssss.....



Let's SHOPPING Uollss!