ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 27 February 2010

motip 12K !

rindu akak ke tidak?......

ni akak nak citer..sepanjang minggu yang akak busy ni sempat jugak lah akak berchatting2 kat umah...biase lah..walaupun broadband mak lembab macam sial..tp akak sabar kerana..akak yakin jantan dalam internet sentiasa menanti kehadiran akak online...gitew....

akak ade lah kenal mamat ni dalam satu laman web berkenalan...muka cam cina2..kendu uolsss...taste akak gitew...dia nak kenal ngan akak..walaupun akak ni buruk tp akak feeling chantek je...

sebab kan ko tipu akak...muka ko yang hensem macam lee hom pun akak akak nampak ko macam acapan



dia bnayak kali nak jumpe akak...tp akak tolak..sebab akak kan anak dara kena lah jual mahal...walaupun sebenarnya akak murah je...


then satu malam tu dia kata nak ajak akak pi kuar2 jalan minum..akak pun feeling2 lah ..mane lah dia nak bawak akak...so untuk save akak dress up light2 je..mekap pun nipis je...then akak jumpe dia kat satu tempat...akak tengok dia siap berkemeja bagai ni...motip....


then sapai kat cafe tu ade ramai orang..tetiba sorang pompuan cina tanya nama akak..then bagi akak pelekat...then dia suruh akak makan..what happen sebenarnya ek....


rupa2nya jantan ni bawak mak dengar cam ne nak jana pendapatan lebih katanya...nak lari x leh..so akak kena stay je lah....


then orang datang makin ramai..semua dress up bagai nak gila ni..yang jantan2 dia dalam 30 orang tu 3 orang je buruk..yang lain semua meletop...akak terkesima..kenape ramai sangat orang ensem ni..akak terus feeling yang akak akan di kekahkan oleh jantan2 itew...hahaha


then ade lah slide show..dia tunjukkan orang2 yang berjaya..then sesi keluh kesah plak..ade yang cakap dah mampu beli beg lv rm2500 lah beli kete mewahlah..show off time lah..so akak dengar je lah....

santek tak dress i baru beli..3ooo tau..ko ade?

then mamat yang bawak akak tu cakap..amacam "ok ke...u jagan risau banyak orang macam u pun join...semua chantek2..cam pompuan betul..."

then akak cakap lah..i ni biase2 je...saya x suka over2..then dia balas..." u x chantek sebab u xde duit..cuba u ade duit mesti u chantek...kalau xde duit nak beli bedaK pun u x mampu"...biadap x...

sedih..biadap ko ek kata aku x chantek...

ati akak panas je je dengar... ni dah lebeh ni...then pi lak dalam opis dia..then orang2 lain pun duk terangkan kat akak cam ne nak jadi kaya...then dia bagi lah tau pelan itew plan ini...the akak tanya dia " tentunya kalau nak masuk ni ade fee dia kan..bape...?....

then meraka cakap" duit bukan masalah utama..hati yang penting..kalau hati kata nak...ikhtiar duit tu mesti datang naturaly...modal dia 12K sahaja..."

ayoooo meninggal akak...ko gila..ko ingat aku ni siti nurhaliza banyak duit......then siap xadangkan akak pinjam bank lah bagai ni...motip....

kalau seratus dua tu leh lah akak cari kan...12k..ko gila..akak kena pikir seribu kali ok...then dia suruh akak sediakan bank statement, slip gaji dan bagai2 lah...akak iya kan je...

mmg lah kita nak ubah nasib kita...tapi kalau aku dah buat loan 12k ujung x jadi x ke azab....ayooo macam2 sekarang ni kan..yang duk level2 atas tu mmg lah dah kaya... yang bawah2 ni cam ne..

pastu kena lak cari orang join bawah kita..12k tu..kalau akak ade 12k tu baik akak masuk asb..cerah gak masa depan kan...

lepas ni kalau ade lalaki2 ensem cuba ajak akak kuar akak akan reject ok...awas....

Let's SHOPPING Uollss!