jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 18 June 2009

lets pisang panas uolsss

hey hey hey uolssss...ape kabar semua uolssss...lama akak x menulis...maklum lah sibuk tahap maksima...sebagai ratu kennya 2009...akak kena buat kerja amal sebelum bertanding untuk miss universe nanti...anyway thanks sebeb sudi bg pendapat tentang laptop tu ek...akhirnya akak dapat solution macam mane nak dapatkan laptop tu..hahahah

korang pernah jumpe orang yang hensem tapi bangang?....di tekan kan disini
HANSOME TAPI BANGANG!

bukan ape sakit tul ati akak dengan satu mamat hensem jual goreng pisang kat tempat keje akak ni....

semalam akak pi masukkan cheq company..then kat tepi2 bang tu ade orang jual goreng pisang...then tetiba akak teringin lak nak makan goreng pisang yang lebik2 tu..sedap tul ni...so lepas park kete masukkan cheq n trus pi kedai goreng pisang...

tetiba akak tengok yang jual goreng pisang tu mamat hensem lak tu....wahh trus akak terbayang pisang lain lak...opsssss....back to the story...

nak di jadikan cerita...si penjual goreng pisang ni pun agak gatal dan bermulut anjeng...agaknya tengok akak pondan kut dia pun berkata...

nak pisang panas dik?...

"yer cik adik..meh beli pisang goreng dik..kalau nak pisang yang x goreng tapi panas pun ade..kalau nak..."

ape lagi akak pun menjawab lah kan..." ok bagi pisang yang x goreng tapi panas tu 15..tapi cincang halus ek sebab anjeng i x pandai nak makan seketol2...

terus dia sesenyum ala2 kerang busuk...akak pun mintak lah goreng pisang singgit kuih pau sambal 1 n air kelapa 1....semua sekali RM2.30. so akak pun bagi lah 5.30....then sepatutnya balance nya 3 ringgit tepat lah kan..tapi dia bagi akak balance 2.70sen...

akak lantas bersuara..." abang ensem td saya bg 5.30..harga semua 2.30 kan so balance lagi 3 ringgit lah...so u dah bagi i 2.70 sen so lagi 30sen lah..."

dia trus blur..tercapai calculator lah pulak..kira pakai calculator..betul ke tidak akak cakap tu.. tergaru2 kepala macam monyet...x puas hati kira pulak pakai tangan....ujung2 dia kata betul..baru bagi akak 30 sen....

ayooooooo naik hantu akak dibuatnya....

dasar sengal tul mamat ni...reti mengira ke tidak..muka ensem ni tapi bangang...

sebelum berambus..biase lah akak kan..harus akak memberi kata2 hikmah pada dia...
"awak ni muka ensem..tapi kira punya simple tu pun sampai x tentu arah...cam ne niaga ni.. pi amik tusyen matematiklah..."...

dia hanya memberi senyuman kerang busuk je kat akak....bebassssss


Let's SHOPPING Uollss!