jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 1 July 2009

soalan puaka bersama senduk

hye uolsss...tiba masanya kita bersoal jawab dengan soalan2 yang uolss berikan...so sama2 lah kita lihat ape2 soalan2 ari ni..akak rase nak termeninggal mendapat soalan dr mereka ni..soalan membunuh..akak rase kalau dr fadhilah kamsah dengar soalan ni pun dia bungkus kain baju lari terus....mencabar ni soalan dr pembaca ni...

ok ini soalan dr seorang pembaca yang tidak mahu namanya di ketahui...

kak senduk,
sy telah dimalukan oleh sepupu saya dihadapan anak2nya yg umur belasan tahun dan dihadapan ibu saya. dia berulang2 kali ckp sy nie lembut..lembut n lembut..sy diam jer tk melawan, ibu sy pon naik malu dibuatnya...sy n ibu bertandang ke rumah emak kpd sepupu sy tuh...setelah dimalukan sy n ibu beransur pulang tanpa membals n hanya trsenyum jer...patut lah sy mencerca dia jika ade peluang berjumpa lagik atau just keeep on smiling sbb lambat laun dia akn dibals tuhan jugak..dia tk kata sy pondan tp lembut, lembut lembut...lebih dari 20x lah..


kak senduk -sabar lah nok... mmg susah orang nak paham kita <--- ko nak jawapan cam ni kan dr aku kan...puas kan hati kau...

hey sundal...dia sebut lembut 20 kali kan... ape kata ko sebut kat dia pukimak kau 100 kali lak...amacm dia marah x ko rase?

akak nak tanya ko ni..sepupu ko lelaki ke pompuan...adakah ko ni lelaki lembut dr kategori lelaki lembut yang bisu dan x pandai berkata2...ko x reti nak balas balik ker... ker ko ni pondan yang sulit?...heyyyyy.. ko maki kan lah balik dia sundel....tak pun ko pakat lah lah mak ko.. cerca berirama secara regu kat dia katanya...sebab tu lah pertandingan perbahasan di buat sundel...supaya setiap kata2 itew boleh dibalas balik...

hey uolss nampak lembut sangat ke aku ni

ape masalah dia...lembut ke pondan ke..ape ke... mak dia ker lahir kan ko ke... nyah kalau ko nak tunggu dia di balas tuhan?..so ko nak berdoa je pada tuhan supaya dia dibalas....ya betul..tp u have right to make him/ her to shut up...ko bagi makian paling hanjeng kat dia...

uolss akak dah lalui perkara ni sejak berpuluh tahun yang dulu uolss <--- wah gitew..bape umur ko sbnarnya sendok oiiii... so ape yang uolss perlu buat... keje elok2 ..kumpul harta..cari keje ape2 pun janji halal...tunjukkan kan walau pun ko lembut ko ade otak... belikan mak ko seguni emas... pakai kan mak ko barang hebat2.. pastu ko pegi umah dia.. ko cekak pinggang ko cakap
" ko tengok mak aku..sampai sakit2 kaki mak aku nak jalan sebab aku belikan dia emas berkilo2 dan kemewahan yang ado... ko ado?"...

amacm cantek tak anak aku belikan emas...ko ade ker

hai kak senduk....
saya pening la.kenapa tadi saya buang air besar tapi tak lepas keluar?pastu sakit pulak.saya tak pernah kena mcam ni.saya rasa panik.adakah ia kerana kuih kacang apek yang saya makan tadi?


kak senduk- hey sundel..aku tau ke ko makan kueh kacang tadi sundel!...sakit perut or susah berak ni kan perkara biasa...ko ni kenape... kadang2 meneran berkali2 pun x kuar2 kan...biase lah tu.. ko ni baru semalam berak ke..adakah ini berak ko yang pertama kali ha?...

makan lah julap sundallllll

ko kenape.. ko nak suruh aku korekkan bontot ko sampai taik ko kuar ker.. ko ni kenape ha..?

kalau ko risau sangat ko pegi jumpe doktor ko cakap kat dia... ko nak operate lubang bontot ko bagi besar skit...suruh dia buat lubang bontot ko sebesar pemelok...pasni x yah lah risau ko x leh berak yer...

atau pun besar cam ni.. amacam puas?

Kak Senduk..

Nama saya kak Perancis..tapi kawan-kawan panggil Miss France. I ada problem dgn Hubby i. Time kawin dulu sehari sampai 4 hingga lima kali main sex.. tapi setelah 3 bulan berkahwin..seminggu sekali pun susah nak main.Miss France amat rungsing sekali. Ada satu ketika, time Miss France lolo cik nek dia...tak naik2.. adakah laki mak ni dah monopos atau mak sendiri yg kena cari laki baru?Tlglah selamatkan kebahagiaan Miss France ni.


kak senduk- akak nak tanya ko... ko ni bapok kan...tapi ko cakap ko ni dah kawen..kompius akak.. tapi dari corak penulisan kan lain macam je...sah ko ni bapok kan...opsss...lagi satu..motip name ko miss perancis... ko ratu cantek perancis ke sundel... ko duk kat perancis ker...

ko ckp dulu waktu lepas kawin ko main sampai empat kali satu hari?.... wah napsu binatang ko ni kan laki bini kan... whai cik perancis... ko susah sangat or besar sangat ke masalah ko ni.. petik jari je uolsss...senang je... kalau ko tanya monyet kat hutan pun monyet tu leh jawab.. dan monyet tu akan cakap kat ko ...

" nyah ko x reti2 nak tengok cermin?.... cantek ker tidak ko tu".. itew maksud nya laki ko dah jemu tengok muka ko sundal...

nyah in relationship... bukan sex yang harus di utama kan..its about trust, loyalty, honesty.. gitewww...kalau semua ni x ade..x gunalah ko berkasih sayang... x kisah lah ko cantik ker.. dia ensem ker..ape yang penting keserasian... kalau ko feeling2 kat orang bagai nak gila tapi dalam kotak pikiran orang tu tengok muka ko macam ayapan walau pun ko rase ko chantek x guna gak...

what u must show is what is beauty inside ur heart <---- jawapan miss universe sangat..... itew lah sebab nya tuhan jadikan kita ni berbagai bentuk dan rupa... supaya ade banyak pilihan dan bijak memilih pasangan.. walaupun pasangan kita ni xde rupa yang menarik..dan bermuka azab dan berupa seperti monyet... akak yakin dia ade keistimewaan yang lain.. trust me..

salam kak senduk. masalah adik berbunyi begini. adik skarang memiliki seorang bf yg sangat penyayang, tapi kdg2 unexpected. masalahnye di sini saya gagal menunaikan t/jwb sbg isteri dengan tidak memberi dia sex. adik hanya mampu beri sex oral sahaja. adik cuba, tapi tak tahan kesakitan. jadi apakah nasihat kak senduk n pembaca sekalian? apakah hubungan kami akan kekal? sekarang ni, kami tinggal berjauhan sebab dia kerja di Dusseldorf. tambah masalah.

kak senduk- ayooooo soalan sex lagi... xde soalan lain ker... wahai cik adik bohsia...maaf yer akak terpakse gunakan perkataan bohsia disini..sebab akak lebih selesa.. dari segi soalan ia menampakkan bahawa anda ini bohsia yer...gitewww...

pening akak nak bagi jawapan dengan soalan ko yang va va voom ni

kalau bf ko ni nak kawan ngan ko sebab nak main bontot ko..ko pack baju..terus berambus jauh2...dalam hidup ni cuba ko check dalam list ko...adakah perkara bermain bontot itew adalah keperluan yang kalau ko x buat ko dihukum penjara seumur hidup?....kalau iya ko terus kan..kalau tidak..ko lupakan..itew pun ko nak tanya ke sundalllll....

senang je..ko cari lah bf yang hobinya bukan main bontot..tapi main congkak, menangguh ikan di lonkang ker atau pun berkebun... sebab ini 100 kali berfaedah dr hobi bermain bontot...sebab cuba ko pikir.. kalau ko susah sangat nak cari jantan..dan takut mereka juga suka main bontot..ko cari lah bf yang kerja sebagai doktor pakar bontot... sebab kerja dia check bontot je... so dia pasti dah jemu dengan bontot... paham...


kak sendukkk....
boy ada buah hati.. buah hati boy nie asik sangat menjaga hati kawan2 die.. sampai la kawan2 die leh kawal die..

contoh:1. weih aku dah sampai bustop.. aku x kira kau kena amik aku jugakk..


2. kitorang boring la duk umah.. aku nak datang umah ko.. ko amik.. aku x kira..


hmmm.. macam mana ek.. puas dah nasihat.. kadang2 die amik kesah.. lama2 jadik balik... penat dah boy jadik Dato' DR. B-BOY..major kaunseling..


kak senduk- nyah akhirnya akak jumpe soalan yang sedikit bernas di sini...wahai boy duduk diam2 pasang telinga dengar ape akak nak cakap ni...

akak nak tanya ko.. ko jaga hati bf ko ker tidak?...dalam persahabatan... or love.. ia mesti ade give and take..gitew... kalau xde ia akan jadi x balance... dalam masalah ko ni boy...akak rase akak pun pernah alami.. tapi situasi akak terbalik... akak yang suka pentingkan kawan2 akak... boy kena ingat..bercinta2 gak tapi kawan2 kita is the important person yang kita selalu ingat.. bf come and go..tapi best friend susah nak pergi kalau dia are truely ur bestfriend...

bro.. amik gua.. gua nak pegi umah nenek gua lah..dia bersalin..amik gua bro...

dalam situasi boy...boy ini adalah cik gayah.. dalam erti kata lain gayboy... cinta sesama jenis ni xkan ke mana... tapi bersahabatan can last forever kan... so u need to balance it... kalau kawan2 bf u selalu buat macam tu.. cuba boy pulak buat cam tu.. tengok ape dia rase..best ke tidak... kalau rase ia semakin membuatkan boy x selesa.. ape susah cari boyfriend lain... x pun ko sepak kan je muka bf ko tu... bagi dia sedar sikit...itew pun x reti2...

hai kak senduk,
saye ni xde masalah. tp tgh kompius sikit la, saye nk bela kucing. 5 daripada 7 hosmet sy x suke kucing aka pembenci kucing tegar. 2 yg baki tu pulak suke kucing. kompius.. nk bela xde hal, tp takot satu ari nnt arwah kucing tu kene sepak kt dorg. kalau sangkarkan kucing tu 24/7 nnt mcm seksa kucing pulak.. jd cmne ye, kak senduk rase, patut tak sy bela kucing, x peduli pandangan dorg? huhuh

kak senduk- ape kucing... sorry i dont like...akak pernah masukkan kucing kawan akak dalam peti airs ok.. bagi kucing tu feel beruang kutub ok... ko salah soalan ni uolss... tapi xpe akak cuba bersikap profesional...katanya...

kalau ko nak bela kucing.. ko kena pastikan kucing tu x buat masalah pada orang lain yang tinggal bersama... kebersihan..bulu kucing yang gugur tu semua harus di pikirkan.. ade orang bukan x suka kucing..tapi elegic dengan bulu dia..sebab tu le...paham.. kalau ko takut kucing tu tersiksa ko x yah lah bela kucing sundal..ko pikirkan ape binatang yang kawan2 ko suka..macam babi hutan ker, kuda belang ke, cipan air ker!

kalau ko takut kucing ko akan menjadi arwah sebab kawan2 ko..ape kata ko bela anjeng... pasti diorang x berani nak kerjakan anjing ko.. ko bela yang jenis anjeng polis tu.... betul tak kittun?.. paling2 pun diorang boleh hanjeng kan ko je ari2...

soalan saya, bila kak senduk nak jadi lelaki sejati?

hey mak mmg lelaki lah <--- motip lelaki tapi bahasakan diri mak!
Align Centermak lelaki lah..mak cuma mekap sikit je..x bermaksud mak pondan kan...

Let's SHOPPING Uollss!