ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 21 November 2009

akak dan perubahan

kadang tu kita selalu tercari2 bentuk badan yang sesuai...akak selalu membayangkan akak ni body macam super model bagai...kadang- kadang pening memikirkan cam ne nak kurus dan shape badan akak ni supaya nampak menarik...tapi xde gak orang nak minat kat kita..kena diet lah..tahan supaya x mencekik banyak2 lah...


instead akak ni feeling2 woman ..kadang akak membayangkan kalau lah akak nak berubah akak teringin nak body cam ni..boleh x agaknya...kalau akak nak berubah akak akan pastikan akak akan kelihatan macam ni...supaya akak nampak menarik...

amacam kalau badan akak macam ni bila akak berubah jadi abang nanti..agak2 uolss terpikat x? so dr detik itew kak senduk x wujud lagi lah..tp munculnya abang senduk lak yer...
tunggu je lah...insyaallah

Let's SHOPPING Uollss!