jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 1 July 2011

K-Pop lagi sedehhhhh

nak tanya ni uolllss suka x K-Pop?
di ingatkan K-pop ok bukan Chi-Pop...

ari tu akak ade ter bukak astro..ade rancangan "K-POP HITS TALENT SHOW" versi malaysia...

akak rasa itew adalah rancangan paling HANJENG sekali dalam dunia...

ape perasaan ko bila wanita berwajah desa feeling dia adalah mirip wanita korea.. then nyanyi lagu korea yang ko rase bukan bahasa korea
yang dia nyanyi tapi bahasa binatang...
mmg x boleh blah...

dia ade kategori.
1) menyanyi
2) menari

majoriti peserta yang masuk kategori nyanyian mmg x leh blah..semua umur 15, 16, 17 tahun cam tu..budak2...yang feeling suara diorang sedap...akak berani kerat jari utk menyatakan bahawa suara diorang lebih hanjeng dr suara kalau ko nyanyi kat jamban.

walaupun suara ala2 itik..tp kawan2 dia bg s
upport macam suara dia cam wondergurl...

perasaan macam korea sgat lah ni


mmg x leh menyanyi..lepas tu dengan bahasa korea yang entah apa2...then feeling sedap...
hampir2 lah menanah telinga akak dengar nyanyian diorang.... naik lumpuh deria pendengaran akak ni...

minggu ni audition dia kat wangsa walk..then minggu depan kat berjaya times square.

pengacara rancangan ni adalah jehan miskin... akak tengok dia terpaksa membuatkan rancangan itew best walau hakikatnya SEDEHHHHHHHH...

kalau korang x caya korang tengok sendiri rancangan tu...

lagi satu kategori tarian... semua feeling super junior, 4 minute, wondergurl...
mengagis uoollsss....mau kusta mata kalau tengok...mmg diorang rasa yang diorang mmg korea betul lah...


akak rasa kita boleh buat rancangan macam tu..tp kenapa K-pop..malaysian pop kan bagus...

kalau lah korang rasa akak ni propa lebih..korang boleh tengok kan astro hitz..akak rasa setiap rabu kot kul 11 malam... selamat menonton...

sayang astro hit kan chanel yang bagus..kenapa lah dia buat reality tv show yang sampah...

ko mmg sedehhhhhh!

Let's SHOPPING Uollss!