ahli geng kongsi senduk

Friday, 10 February 2012

Dasar biadap....

Korang tengok x rancangan on air kat astro tu. Akak rasa pompuan mulut itik tu kalau akak dapat lepuk mulut dia dengan selipar jamban mmg sedap.


Dulu akak suka tengok si gendang suria tu kat tv3. Antara personaliti tv3 yg bagus. Muka comel. Bekas Laki dia yang baca berita sukan tu kannnn


Tapi sejak meng-itek kan dirinya dan feeling chantek ni. ..trus mulut cam hanj... Woof woof


Korang tengok x dia keji sorang peserta lelaki yang belum start audition lagi dh disuruh kuar. Si itek tu kata lelaki x hensem dan kalau lelaki tu dalam tv xde orang nak tengok. And satu lagi ade sorang pompuan gemok nak ujibakat then dia suruh balik. Siap cakap kalau dah chantek kurus pinggang ramping baru dtg audition.


Betina itek ni mmg biadap yer.


Ko kalau nak reject audition jangan lah biadap. Kalau ko rasa ko chantek sangat kenapa ko pi itekkan bibir ko tu. Sah sah ko rasa ko x chantek sbb tu ko suntik bibir ko kan...


Biase lah org kalau dh chantek sikit kannnn. X sedar dulu berkerak muka desa...bila putih sikit buat bibir itek skit trus feeling bibir Fumakila Fairy kannn.


Apa lah kannnn.... Kalau Ko tu ada adap...ko nak suntik bibir, ketiak, panjangkan dagu...suntik hidong...lebarkan hidung...sikit orang x kisah....betul x kak pahhhh....


Ni buat mulut itek tetiba nak kata orang lain x chantek...hakkksssss tuiiiiii


Dasar sengal ubi.....


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saturday, 4 February 2012

kesengalan FACEBOOK

Hey uolllll.... Sihat... Lama x update blog. Sibuk sgt...


Akak nak tanya korang. Korang gila facebook x. Akak heran sgat kenapa orang gila babi update facebook.


Bukan apa.... Bila update facebook je. ...like..pantang xde kena mengena pun like. Bagi tau orang meninggal pun like.


Ceritanya begini.... Makcik akak suruh akak carikan rumah sewa untuk dia.. Sebab anak buah makcik akak suruh carikan rumah sewa....


So akak letak lah kak facebook.... " sapa tau rumah sewa kat puchong murah2" tetiba ada 3 orang like.... Motip like... Akak mintak tlg ni tp dia like plak... Naik hantu akak...sengal2 tapioca sgat. Motip like... Ada kah dia suka sebab akak cari rumah sewa?. ... Adakah dia gembira sebab akak kena cari rumah sewa...


Agak2 lah nak like tu... Asal update status je like...letak gambar like... Sedih like... Demam like...


Ada benda yang leh ko like... Tapi x kan semua benda nak like kan.... Sengal tul...


Akak dengar facebook nak tutup.. Suka akak.. Xde lah ko nak like2 lagi kannnnn..... Lepas ni apa je kawan ko cakap ko pegi depan muka dia ko jerit kuat2 " like" ....


Lepas ni merasa kan lah ko kena lepuk kat muka... Amacam like?..


Jadi orang tu jangan jadi SENGAL TAPIOCA sangat


Published with Blogger-droid v2.0.4

kesengalan Facebook


Let's SHOPPING Uollss!