ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 24 July 2009

mengapa betina itew menyalak !

Akak geram tul ngan sesetengah orang ni…benda2 yang diorang buat tu diorang x sedar ke membuatkan meraka ni di lebel kurang ajar…ape diorang buat ingat kan betul je…akak tau kadang2 kita pun x perasan ape yang kita buat ni di anggap x bersopan dan kurang ajar….

Petang td lepas balik keje n anta kawan akak balik..akak terpandang lah air jambu yang jual kat tepi2 jalan tu..sedapnya..memeleh air akak...ala yang siap jual jambu yang sebesar kuman 2 ketul singgit tu…kan dia ade jual air jambu kan


So akak benti lah nak beli..parking kereta and catwalk ke gerai tu…agak ramai lah yang sedang menunggu nak beli air jambu tu…

Sedang tunggu ..ade sebuah kete Nissan baru benti betul2 depan gerai tu..so akak pandang lah..seorang perempuan ..pakai tudung hitam ngan baju bunga2 hitam putih…

Tetiba dia bukak tinggap kete dia..so akak nampak jelas lah muka perempuan tu..gaya2 macam eksekutif cam tu lah..sibuk bercakap2 dalam telefon kuat2..muka kekwat ni..seolah2 dia lah yang paling cantek sekali kat kawasan tu..dia x sedar muka dia iras2 aida agil ni...cakap pasal business lah ape lah…sambil2 dia bercakap tu dia pandang2 kat kedai jambu tu…motip..ade kah dia memandang akak yang sedang pose kate winslet tepi kedai itew?...


Yang jual jambu tu perempuan Indonesia…lembut je suara dia..umur agak kertu gak lah...sedang tunggu orang tu cedok air jambu akak..perempuan dalam kete tu bersuara…


“Hei..hei..bungkus jambu 4…air dua..cepat sikit”..dengan muka perasan yang dia tu kelas sangat…


Yer lah orang ramai..so agak menunggu lah kita orang ni…pose2 mak datin order dr dalam kete..walhal dia x tahu akak naik lengoh pose tunggu giliran ni...

tetiba betina tu menyalak lagi dr dalam kete.... kuat suara dia...


Woi cepat boleh x..saya nak amik anak balik sekolah ni..kalau nak meniaga buat lah cara meniaga…tolong cepat sikit yer jangan buang masa saya...dia menyalak dengan bangganya..…


Trus hati akak berkata…Binatang punya perempuan…..ko ni x de adap ker…ko x leh cakap elok2 ker..sakit tul akak tengok betina tu..baru akak nak tekan suis puaka akak cerca betina tu ..ade satu brader ni membalas salakan betina itew…



Woi pompuan..suka ko je nak panggil orang woi..woi..ko xde adap ker…ko tahu orang ramai..lepas tu ko dah lah x beratur..parking macam ko lalu kat drive true..ko nak cepat2 lak..kalau nak cepat ko x boleh cakap elok2 ker…


Perempuan itew membalas salakan lelaki itew.. ..”ko sibuk apehal.. ade aku cakap ngan ko ker..aku cakap ngan perempuan indon tu..datang negara orang kalau nak meniaga cepat lah sikit..dah lah dating Negara orang buat macam negara sendiri...buat kerja lembab..saya pedulik ape ..saya nak cepat..saya punya suka lah nak panggil dia ape…”…


Kalau korang dengar ko x menyirap…lantas abang tadi menyalak lagi membalas salakan perempuan itew…tapi kali ini salakan mereka bergema bagaikan consert celine dion di last vegas...


ade sekali tu akak mencelah juga ...membantu abang tadi menghanjengkan betina tadi..opsss


Dia indon ke Malaysia ke…ko x leh beradap sikit..kalau ko rase duit ko banyak sangat ko nak servis tip top apesal ko tak beli jambu kat pasaraya je bodoh…


Betina tu menjawab…aku punya suka lah aku nak cakap ape!

suasana menjadi semakin tegang..betina dalam kete tu tetap x mengaku salah...orang makin ramai menonton...ape lagi akak pun pose-pose lah kat situ..terpandang juga ade anak2 n bapak2 ikan kat situ...

tiba-tiba...lelaki tadi semakin marah..trus dia tepok cermin kete betina tadi sambil berkata..
" aku x kira ko bini orang ke anak orang ker...nak aku sepak muka ko sebab ko ni biadap"...

tetiba berdesuuuup betina tu memecut berambus dr situ.... laaa takut ujung2 rupanya...ape lagi wartawan2 sambilan yang duk kat situ sibuk lah temuramah akak kat situ..tanya ape terjadi tadi...


camera berkelip- kelip..semua nak amik gambar akak sebab akak ade lah saksi utama ...puas akak tepis...tapi mereka tetap bertegas nak corek cerita tadi..

lantas akak menjawab...

No Comment...

Let's SHOPPING Uollss!