ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 30 May 2008

Satu hari yang Hanjeng!

semalam akak telah di tugaskan oleh permaisuri (mak akak) untuk mengantar dia n makcik akak ke kampung akak di muar..untuk kenduri kawin...so akak pun mengambil langkah2 keselamatan seperti di war2 kan dalam televisyen supaya..check kete lah, tukar minyak lah, servis lah..aircon lah ape lah...then akak ajak lah hafiz ikut akak untuk meneman akak menghantar dua permaisuri itew ke muar johor...hafiz siap plan ni nanti bila sampi muar nak pi ajak akak makan mee bandung muar lah ape lah...jauh tu uolls..yang penting nak anta malam tadi n pagi2 esoknya dalam kul 3 ke cam tu akak n hafiz akan berangkat pulang ketanah air..sebab akak ngan hafiz keje pagi uolss...sanggup ni...

sebelum pegi kami pun berentilah beli makanan lah, air lah ape lah...tapi ape yang terjadi selepas itew membuatkan akak sakit hati n rase nak jadi incredible Hulk... pastu..nak tau nape?...ni nak citer ni....


kenape lain macam jer incredible huk akak ni...mcm something wrong je

kami pun bertolak melalui lebuhraya utara selatan PLUS menuju ke selatan tanahair...dan mase dah hampir di perhentian rehat R&R seremban...sewaktu akak pose woman bawak kete ala2 pemandu kereta lumba wanita..tiba tiba akak rase aircond kete akak jadi slow..n akak ngok meter minyak, tempreture, n semua meter kat dashboard tu malap n semua turun..apehal lak ni kan...so akak pun masuklah kawasan rehat itew..dan berhenti...akak pelik tu..kete baru servis, batery baru tukar..tapi kenape jadi hanjeng ni kan....mmmmm..akak pun matikan kereta..tup tup..akak nk on balik..xde power kete akak..X LEH START UOLLSSSS....masalahnya kalau ade bunyi enjen start tu xpe lah gak ..ni ape pun xde..macam xde power langsung.....


TIDAKKKKKKKKKKKKKKK!....akak menjerit sehingga satu kawasan rehat itew senyap n memandang akak selama 3 saat...mak akak dah mula mengeluarkan hujah2 yang bisa memanahkan telinga akak dah...so akak pun suruh lah kak nita..opss hafiz untuk melancarkan operasi mengecall rakan2 yang pandai tentang kete....

semua orang x tau n sibuk..so cam ne ni kan..so akak pun mengambil langkah untuk mengekol PLUSRONDA untuk meminta bantuan..mereka kata dalam setengah jam mereka sampai...tp uolls x sempat akak nak touch bedak, mereka pun sampai bawak makenik...check punya check diakata ALTERNATOR kete akak rosak..sebab tu bateri x cas kat kete..tu x leh idup tu...n kereta kancil mmg ade masalah ni..sentap akak..so akak tanya lah bape kalau dia leh buat...cina makanik tu kata dia kena amik barang kat kajang lah ape lah..mase tu dah pukul 9 lebih...charge itew charge inew..semua sekali RM600 !!!! oh tuhan ...terperanjat berok akak...mahal gilo...then ape lak terjadi pada dua permaisuri itew?..nanti akak citer....

sesiapa yang bangang cam akak..nak tau inilah alternator tu ..cam ni lah rupanya...


so akak pun membuat keputusan menghanjengkan makanik itew dan menghalau dia pakai penyapu kerana nak ketok duit akak...rupa2nya mak akak n makcik akak telah melancarkan gerak gempur mencanangkan permasalahan akak ker adik beradik mereka di muar...then sepupu akak yang baik hati itew telah sukarelanya ingin mengambil mak n makcik akak di perhentian seremban itew untuk ke muar..jauh tu uollss..baik tul sepupu akak tu...BAGAIMANA DENGAN AKAK N HAFIZ?....

kami pun pose lah ngan hafiz minum2 dulu..then akak dapat call dr abang angkat akak ..dia kata dia boleh tolong tapi lepas sembahyang jumaat..waktu tu pukul 10.30 malam....nak suruh akak tunggu sampai esoknya ker..sedih jawapannya....nak suruh akak berkemah dulu ker...then akak pun call lah hotmama untuk mengadu domba..then laki dia pun bg lah beberape cadangan bernas n berinformasi..walau pun x dapat datang tp hotmama telah memberi tips yang terbaik untuk akak..thanks uolss...lepas tu lah deligasi Diva puchong haizat n ali call untuk membantu..then mereka kata nak datang tempat tu sambil bawak abang hensem Ibrahim...katanya ibrahim pandai skit pasal kete ni...so dalam 2 jam cam tu..sepupu akak dr johor tu pun sampai lah untuk pungut mak n makcik akak..so bereka bertolak lah naik motor 3 orang ala2 sarkas....acah je..naik kete lah....ahaks....

lepas tu lah deligasi diva pun sampai..haizat terus capai jumper n cas bateri kete akak...tunggu dalam 1/2 jam cam tu kete pun leh lah hidup...alhamdulilah.....eh belum lagi kay..kete mati balik..hanjeng kembali..ape lagi si ibrahim pun godek sana godek sini untuk membetulkan ape yang salah kat kete akak tu....then baru lah leh hidup n bernyawa seperti sedia kala..lega rasenya...ape pula tugas ali n hafiz disitu..mmmm pose memberi sokongan..xpe korang cantek...thanks uolls..

ape lagi pastu?...one two goooooooooo lah ....akak terus jalan ke arah seremban n patah balik ker arah puchong....bila turun je tol seremban ...kete tu hanjeng kembali..tp kawan akak cakap kalau dia jadi balik maknanya alternator tu hanjeng balik..n kete hanya bergantung pada power batery semata..so solutionnya jangan berhetikan kete n matikan enjin..so akak terus pecut sampai punchong....sampai gak akhirnya....dalam kul 3 pagi cam tu lah..bila akak park je kete kat parking umah akak..trus enjin mati n x leh idup..sedihhhhhh..tapi x pe lah atleast dah sampai puchong...then ape lagi..kenalah bawak deligasi diva pi makan...sebab dah tolong akak kan.....

then pagi ni akak terpakse lah pose catwalk pi keje..jap agi akak suruh haizat datang jumpper kete akak supaya leh hidup n anta pi workshop...harus lah tengahari or petang baru akak pi wokshop sebab diva2 tu masih membute...sedihhhh

p/s : di sini akak dapat lihat...tuhan kalau nak duga kita bila2 mase je lah..so jagan lah kita lupa pada dia..mungkin ade hikmah disebalik itew..tuhan nak tunjuk inilah bagusnya kita ada kawan..kalau kita susah or ade masalah ramai offer nak membantu..akak mmg terharu...rupanya kawan2 akak ni bukan lah kawan2 tika gembira je kan...tanpa mereka akak x tau ape akan jadi pada akak ngan hafiz....anyway thanks a lot uolls..jasa korang akak kenang sampai bila2...korang lah kawan akak dunia akhirat..amin


ahad- 1 Jun 2008...akak dah betulkan tukar alternator n kabel..tp..kete akak hanjeng kembali..harus esok akak akan bakar workshop yang betulkan kete akak tu..awas.. sentapppppppppppppppp!!!!!!

Wednesday, 28 May 2008

Bila akak dah meroyan....

akak suka bila anak ikan melakukan perkara2 romantik kat akak..gitew kan...opsss...tp awas akak x suka menyepedo anak ikan uolss...akak suka lihat je..gitewww

akak kadang2 ade lah mase datang gila..mcm2 benda pelik akak nak buat..kadang2 tu kawan akak tarik2 rambut sendiri ngan perangai akak..kalau bosan akak mekap lah..walau pun hanya duk umah je...kadang2 tu akak dress up bagai nak gila pastu akak membuta..konon bila dreesup dapat lah mimpi indah..tup tup mimpi kena siksa dalam kubur...kerkencing akak..tp akak ni suka masak banyak2 pastu aku x makan..biarkan jadi tatapan je.. pastu kawan2 akak yang bernafsu binatang datang serbu cam ayam..gitew..ermmm siapa mereka tu ek....

bila akak boring akak berangan akak lah yang paling cantek, paling memukau, paling jelita..tp hakikatnya muka akak macam senduk..gitew...cantek ker akak? x memukau ker?

pastu akak suka shopping sorang2..best gila..bila shopping ngan kawan2 ni kurang best skit..bukan x best tp kalau kita nak jalan lamae2 karang..diorang sibuk nak balik cepat lah, nak itew lah ini lah..sentap akak nanti..so pi jalan shopping sorang2 lagi best...lagi satu akak ni shopping bukan lah kat tempat yang klass2 cam hotmama kan..gitew...akak tempat2 biase je..mydin pun akak layan gak...best tu..murah murah...jenama x kisah asal murah menarik n boleh di gunakan...ape guna kalau beli beg harga 7 - 8 ratus pastu letak botol susu anak kan....
ops sape lak tu ek...

kekadang tu akak suka berangan nak jadi itew lah ini lah..kalau akak dapat lelaki idaman akak ape akak nak buat lah..macam2 lah...best gila...n akalu akak borong sangat akak pi lah umah hotmama..sebab pompuan ni selalu kesepian...sedih akak ngok dia..so akak melawat lah dia sambil membedal semua makanan kat umah dia...


ade mase lapang akak ngan kak bee akan mengambil gambar erotik..bukan untuk tatapan umum yer tapi untuk tatapan sendiri..untuk melihat betapa hanjengnya rupa akak bila akak buat aksi terlampau..motip akak post gambar ni kat sini?

bila kegersangan akak membenarkan jantan2 meramas tetek akak yang adooo itew..ape mereka dapat? dapat pelempang..dapat secubit daging yang adoooo..padam muka korang


kekadang tu akak akan berlatih gimnastik ngan kak nita..cuba ngok skit mase akak join sarkas kat rusia tu masih ingat lagi ker tak? kekadang tu aksi2 merbahaya tu akak kenalah ajak kak cam sebagai penyelamat...gambar ni akak kat atas..kekadang tu kak nita lak pose kat atas sambil pakai baju bulu2....cam ner ek ?

cantek x akak?.....ade mase gak akak ambik gambar sambil pose cam binatang tepi kak cam..yang akak pelik tu kenape mesti kak cam...mmmm mushkil akak kan...

Friday, 23 May 2008

U are an ANGEL !

itulah yang terkeluar dr mulut akak...sebab dia penyelamat.....

kan akak bg tau yang kete akak buat hal tiba2 malam semalam kan...so akak bersedihlah...so akak telah mengambil keputusan untuk ambil half day today....sebab nak ngok ape kerosakan yang ada pada kete ferrari akak tu....

tiba2 .....kring kring kring...abang Dani call..eh nape tiba2 abang ni kol..akak pikir...mmmm..
akak pun angkat..so borak2 lah sikit..so akak bg tau lah yang kete akak rosak...then dia cakap tunggu yer nanti abang datang...terkezut akak dengan gayanya..gitew....

sejam kemudian dia trus sampai..dia terus bawak akak pi kedai kete...pastu kedai kete tu penuh orang...cam hari kereta rosak sedunialah...rase dia macam tunggu giliran nak jumpe doktor kat hospital kerajaan lah rase nya....tgu dalam sejam lebih cam tu..sampai lah giliran akak....




ape thah dia tukar bateri lah ape lah....tup tup..RM 200..gitew..lantas abang Dani..bayar...then akak cakap nanti cukup bulan akak bayar balik..dengan nada romantik dia berkata...sayang...kalau u ade duit u bayar..kalau xde u anggap je i tolong u ikhlas...wahhhhhh...terharu akak..lantas jatuh cinta..gitew...then kitorang pi makan2 n borak2...

anyway thanks Abang Dani...love u..muah muah

p/s : ade budi ade batas...ade hari boleh balas..kalau rase x boleh balas..akak balas ngan body..gitewww

Berkareoke Sekali lagi uolls!

hey uollsss.....semalam akak n kawan2 telah menjongket ker kareoke..biase lah ..kalau x berkareoke pasti suara akak ni akan gatal2 nanti....so kak nita belanja malam tadi...kitorang pun x rancang nak pegi sebenarnya..tiba2 je hafiz ajak..so lets je lah uoll....

ini lah tuan empunya diri yang belanja weolls malam tadi..thanks mak ayam...lain kali belanja lagi yer...yang penting hafiz mmg mempunyai vokal yang hebat....akak suruh masuk pertandingan dia x nak..lantas dengan kekwatnya dia berkata "kalau i masuk nanti semua hadiah i bolot"..gitew...nak kata ape?

so we all cal haizat n ali ajak join..nak ajak kak bee dia kuar ngan kawan dia lak..ngok bola agaknya....so kitorang pilah berlima..jangan di lupa ...MALAYSIA SONG BIRD kak cam pun ade...untuk memeriahkan majlis lah katakan....inilah malaysia song bird...cammy cameliana boboqs..kenyaringan suara dia leh buat orang pekak leh dengar lah...kelas x?



woi dah nyanyi ko leh lah tido dalam bilik kareoke yang biising ni..telinga ko ni tersumbat ker kak cam oi...meh akak cangkul skit

ada gaya x jadi artis?....tapi artis fun fair...

ape lagi we all gerak ler naik kete kancil akak yang comel itew dengan sardin nya....sempit2 takpe yang penting kareoke ni...yang penting kitorang kareoke 3 jam ni..then dapat free sejam untuk lain kali..yeeeeeeeeehhhhhh!

ko nyanyi ker ko tido ni haizat....tp suara dia ni pun merdu...sungguh ni..tp pemalu orangnya..dia kata dr dia jadi penyanyi baik dia jual laptop je...so sape nak beli call lah dia ek....sape 10 yang terawal dapat download lagu nyanyain haizat sewaktu pertandingan bunyi binatang tahun lepas..lets lah uoolls

the uoll..lepas hebat melalak bagai nak gila...kitorang pun nak balik..then tanpa di sangka2...kete akak buat hal..x leh nak start lak tu..sentap uollss....cam ner nak balik kul 2 pagi ni dr kl..akak agak pening....so akak pikir punya pikir..akak teringat ape kata makanik yang buat kete akak tu ...dia kata usik ni sikit benda ape thah kat enjin tu..so akak godek2 skit..ya Allah..boleh start uolss...alhamdulillah...so lepas ni akak nak tukar profession lah jadi makanik keta wanita...boleh?..gitew kan...

so kitorang pun balik dengan gumbiranya sambil nyanyi2 dalam kete..x puas kan nyanyi 3 jam tadi....

yang penting pagi tadi akak nak pi keje..akak start kete...rosak balik..x leh start uollsss..jadi macam malam tadi....akak check punya check..batery kete akak dah kong....akak ingat lah dah berape lama akak x tukar bateri..bateri tu pun dah rupa hanjeng dah...melayang duit lagi...mana akak nak cari duit ujung2 bulan ni...pening pening.......so kedudahannya akak telah mengcatwalk kan diri akak ketempat keje..patah gak lah kaki ni...ape pun itew sumua dugaan tuhan..aminnnnnn

Wednesday, 21 May 2008

Kareoke!

ahad malam isnin yang lepas ...akak , kak cam, kak nita, ali and haizita telah meronggeng rokiah di kl..cadang kami nak pi berkareoke..maklum lah akak n kawan2 akak ni pantang kalau nyanyi2 ni...laju..maklumlah semua suara cam artis...kalau bab lagu lak..lagu2 nada2 rendah x main lah...not our style..walaupun piching lari or sumbang tu x penting...yang penting mampu ker bawak lagu tinggi2 tanpa segan silu..tp di ingatkan di sini kalau akak ngan kawan2 akak pi kareoke pasti tempat itew akak kedengaran suara2 kami je....

sampai2 je kat KTV bukit bintang..dahsiap parking..kami pi lah dahtar name..mesti orang ramai ni...daftar punya daftar..giliran kami adalah yang ker 12..gitew..jauh lagi nak dapat nyanyi ni..kat sini murah je..satu jam small room cuma 30 hengget je..malam tu kak nita , haizita n ali yang belanja..so akak tukang bawak kete..so kak cam ape hidmatnya..dia x de hidmat ok..pose cantek ikut saje..yang penting cantek ker?...takpe kak cam nanti ko belanja lak ek...

so akak pun beri lah cadangan nak pi kareoke lain sebab kat sini penuh kan..ternampak lah signboard REDBOX KTV..ape lagi lets lah kan...harap2 x ramai...dulu kawan akak cakap kat REDBOX ni dia kira satu kepala..lebih kurang belas or 20 lebih ringgit cam tu lah..kira ok lah tu kan..sampai2 lak kat situ si kak ita pun pergilah bertanya...alangkak berperanjat berok kacukan dugong akak dengar harga dia..katanya sebab public holiday..akak ngok harga x public pun dah cam sial..ape kah lagi public holiday..

ni pamplete dia..cuba ngok ..murah x?


mahal nak mampus...kenape mahal sangat..kalau nyanyi kat sini redbox ni leh buat suara kitorang merdu cam mariah carey ker?..sorry beb my voice mariah carey enough ok...xyah sound system yang power2 ni..yang penting kat KTV tu 30 hengget jer sejam...

agak2 korang ade tak rase nak buat birthday ker kat sini..kalau kaya boleh..tp maaf yer akak bapok miskin...x layak pi sini...maklum lah 1st time nak try nyanyi kat REDBOX ni..mahal gila rupanya...

demi nyanyian kami yang merdu lagi gemilang ituw..kami gagahkan diri tunggu sampai kul 1 pagi ..(tunggu dr kul 10 malam ni)..akhirnya nyanyian kami dapat juga di perdengarkan..yang penting kami nanyi sampai kareoke tu tutup..dan akak pasti esok kareoke tu esok tutup sebab semua pekerja dia M.C...sebab dengar suara kami dan terus memanah telinga diaorang....

Saturday, 17 May 2008

Soalan Dan Jawapan

akak kalau boring2 kekadang akak suka chat kat Mirc , myspace or netlog...kadang2 ade gak layan YM..tp akak sering di tanya dengan soalan2 yang meminta akak untuk menyepak orang itew dengan jayanya....akak pelik dan mushkil dengan soalan2 ni..adakah jantan2 sekarang di programkan untuk tanya pondan dengan soalan2 cam ni..bongok lah diaorang ni..contoh soalan2 nya adalah.....

1)Awak ni ade tetek tak?
Jawapan akak : mestilah ade ..kalau xde cacat namenya ngok!

2)Tetek awak besar tak?
jawapan akak: Besar wak..besar tetek kucing..(motif tanya tetek orang besar ker tak)

3)Kenape awak x besarkan tetek awak?
jawapan akak: kalau tetek i besar nanti orang suka kat tetek i bukan i...(suka ati aku lahnak besar ker tak?

4)Awak ade tak kawan yang ade tetek besar?
jawapan akak : soalan ni cam sial kan.....ade wak..jiran saya dia ada anak 5 tetek dia besar..umor dia 52 tahun ..nak ker?

5) awak pakai baju ape g keje?
jawapan akak : pakai baju ape?....i apakai baju ninja ari ni...motif nak tanya akak pakai baju ape....

6) Wak duk ngan kawan ker, kenape x duk sorang2?
jawapan akak : sebab mak awak tak bg i duit bayar sewa.....

7) awak akalu tido selalu pakai ape?
jawapan akak : i kekadang pakai jubah...kalau rajin i pakai baju pengantin siap ngan cucuk sanggul

8) awak leh x mms gambar sexy awak kat saya?
jawapan akak : maaf yer telefon i ni hp zaman nabi...xde mms servise yer....

9) kalau i jumpe u ape u nak buat kat i nanti?
jawapan akak : pijak ker, terajang ker..kalau i rajin i hiris u nipis2 ( kalau jumpe ape lagi berzina lah bodo)

10) awak ade tak baju sexy untuk jumpe i nanti?
jawapan akak : badan saya macam raksasa wak..kalau pakai baju sexy nanti awak lari lak...

11) u ni dah operate ker?
jawpan akak : dah operate kuku...

12) kenape awak x operate puki n besarkan tetek awak?
jawapan akak : sebab aku punya suka lah...kalau nak puki cari lah perempaun..hanjenggggg..kalau aku masuk neraka nanti ko nak jadi sukarelawan tolong aku ker?

13) kalau i adatang umah u i nak u sorang je leh tak?..suruh lah kawan2 awak kuar i nak privacy.
jawapan akak : boleh ape salahnya..kalau rumah tu rumah mak awak awak leh buat request tu yer...

14) awak keje ape?..salon ker butik...?
jawaan akak: kalau pondan mesti keje cam tu ker..saya keje bawak lori ayam....

15) awak leh x carikan i girlfriend yang lawa2 untuk i?
jawapan akak : AKU BUKAN AJEN PENCARI JODOH LAH BONGOK!

kalau korang dapat soalan2 cam sial ni..ape korang buat?..kalau jantan tanya akak soalan ni akak malas nak layan...sebab mereka bukan nak kawan pun...saje nak sakitkan ati....

perhatian Adik2 cemua....

sekarang ni ramai bloger yang dah buat blog mereka blog private..ini semua kerana takut kepondanan or ke kebretan mereka tersebar luaskan..so sape2 nak privatekan no dia..jangan lah lupa masukkan akak dalam list mereka...senang akak coment2 nanti...

reez_berry@yahoo.co.uk

Thursday, 15 May 2008

TOLONG BAGI PERHATIAN SEMUA !

PERHATIAN BERITA YANG BARU DI TERIMA 3.52 PETANG 15 MAY 2008: Tadi kawan akak datang opis n dia baru lepas balik makan..dia ni keja ngan production...dia cita anak jiran kawan dia baru je meninggal dunia lepas terima panggilan tu..pastu akak pi makan..kat kedai tu ade cina ngah berborak dengan orang kedai makan tu..dia kata kawan dia pun dah mati dapat call tu..akak fobia nak angkat phone lah...akan nasihatkan kat semua tolong berhati2 ngan no panjang dan pelik- pelik. kawan akak bg no tu cam ni lah +62852731520946 dan mereka kata no ni dr INDONESIA..kalau takut sangat tutup je phone tu..insyaallah kita selamat...mintak2 lah kita di jauhkan dr mala petaka tu...

marilah kita ramai2 berdoa agar perkara ni berakhir segera...Masayallah...

Panggilan Maut.......

Panggilan maut..itewlah yang mengempar kan akak ngan kawan2 akak semalam....mmg mengemparkan...akak takut sangat baca messege itew..adakah benar atau tidak akak x pasti..yang penting akak berhati2!

ape? beras naik harga? ini lagi gempar dr panggilan maut ni..kalau beras naik harga..leh maut akak ni..akak nak makan pe? makan rumputlah gamaknya (maaf salah mesej daaaaa!)

Mesej nya ber bunyi begini : Wahai kawan2 sila heboh kan kepada semua, sekumpulan pengamal ilmu hitam dr indonesia ingin mencuba ilmu mereka melalui telefon, mereka akan menelefon anda dengan no +62++++++++++++++++++ dan nombor ini panjang (no dr indonesia) dan no ini berwarna merah (kalau hp color skrin ler kalau yang murah tu hitam je lah) sila jangan angkat..selepas anda angkat mulut akan berbuih dan mati..di indonesia ramai yang telah mati..dan malam semalam 2 orang telah mati di puchong..sila hati2 dan sebarkan kepada semua...

ape lagi uolls kalau terer jawablah..jangan malu2

hello senah sini. ape? panggilan maut...takutnya senah..----hey senang kau mati tau lepas ni..ingat tu

ape uolls buat kalau dapat mesej cam ni..akak terkejut dan a bit panik lah uolss...kenape puchong....kenape tak parit buntar atau rantau panjang?..itew akak x pasti..kenape tempat akak menetap..takut uolsss...

takutnya akak...lebih takut dr akak nak dirogol oleh india ni..takutnya..akak lom taubat lagi..

akak pun telah menyediakan squat penyiasat untuk mencari jawapan...akak tanya kakak wartawan..sebab dia pasti tau sebab dia wartawan kan..dia kata dia pun dapat mesej yang same betul atau tidak itew dia tak pasti...pastu kak nita dapat call dr kawan dia yang mengatakan beberapa kawan dia dr kilang menangis dan ketakutan selepas dapat panggilan maut itew..tp mereka x angkat....Ye lah uolss kalau akak pun nangis gak..akak siap buang hp tu lagi...kalau panggilan biase2 or phone sex leh lah akak layan..ni panggilan..yang kita angkat je kita mampos...x takut ker?..masyaallah!

akak ade cakap ngan kak bee pasal benda ni...tp dia x percaya... dia kata eleh ni mesti prank mesej untuk takutkan orang...akak cakap kita cuma hati2 je..mane lah tau betul..itew namenya bersedia sebelum kena..tp dia cakap macam2 n dia kata suka ati aku lah percaya atau tidak...dia kata itew semua main2!..geram lak akak..tersentap skit ala2 manja dan lantas akak cakap : ko tu mmg hari2 ade jantan yang ko x kenal nombor yang kol ko..kalau nak ditakdirkan tuhan ko dapat panggilan tu..and ko jawab...and tiba2 mulut ko berbuih na mati..ape yang akak cakap kat ko ELEH NOK, KO BUAT2 MATI KAN!..OK LAH MATILAH KO SORANG2 I NAK LEPAK MINUM AND BIAR KO KERAS KAT SITU.....matilah akak pas ni akalu kak bee baca ni....

mati dah ko senah..dulu kekwat kan..mak bg tau ko x nak dengar..nah rasekan...mak bagi ko satu nesan je..tanda sebab ko kekwat..kalau 2 nesan x kewat...

pastu akak YM ler ngan Hotmama..akak bg tau lah ngan dia..ini jawabnya...

lela 80: matilah percaya sngt dng sms gituuu..

lela 80: KG la ko neh..!
lela 80: mana ada dpt jerk call dr org terus mati....lain la kalau ko tu ada sakit jantung ke hepa..sengellll
reez berry: nok
reez berry: malasalhnya akak endon sebelah kedai aku cakap
reez berry: tu ilmu tuju mati
lela 80: terkejut dpt panggilan hangit ke...baru la rasa nak mati ke hapa
reez berry: kau jawab je di sembur

reez berry: terus mampun
reez berry: 'x pae jap agi mak add name ko sekali dalam blog
reez berry: selain kak bee
reez berry: jangan risau
reez berry: antara orang2 yang x percaya
reez berry: gitew
lela 80: siottttttttt..!!

lela 80: mula tu nak mengeji mak!!
reez berry: ahaks
lela 80: elok la tu percaya sngt la ko dng pompuan indon tu..
reez berry: cpe mak nak tambah name ko jap
lela 80: padahal lepas tu pompuan indon tu terkekek kekek gelak kan ko sbb dah kena tipu...goblok itu org katanyer!!hihihi
reez berry: xpe nok

lela 80: lantak arrr..suka sngt ko jadi ahli mesyuarat tingkap dng kak indon kedai sebelah kan...kellasss dah ada kwn baru..hihihihihi..

tp maslahnya muka perempuan indon tu macam muka ko hotmama oi..tu akak percaya tu!

inilah gambar ter akhir sebelum hotmama pendapat panggilan hangit / maut lalu kojol selepas itew...sian laki ko nok..sian anak ko..xpe ..pas ni leh laki ko cari bini lawa skit dr ko...ahahahahah


Tapi bukan akak je yang dapat mesej tu...tapi ramai..adakah ianya benar atau tidak x tau ler..tp ape pun berhati2 lah kerana zaman sekarang mmg banyak manusia yang x fikirkan dosa dan pahala..ingat tu...wah! ustazah gitew kan....ini hak individu..nak caya boleh nak dan x nak pun boleh..tp kalau ade yang mati bg tau akak yer..akak nak lawat....gitew...

Tuesday, 13 May 2008

Kak Cam Dan Cita-cita

akak yakin semua manusia ade cita2 dan impian...begitu juga kawan2 akak yang ada di sekeliling akak yang sentiasa mempunyai cita2...selama akak kawan ngan kak cam..akak sentiasa ade je perang mulut ngan dia..tp kak cam ni penyabar orangnya..akak yakin dia pasti ada cita2 yang terpendam dalam diri dia yang selama ini dia x tunjuk kat kawan2 n akak sendiri...

waktu akak pegi reunion kat melaka ari tu..kak cam senyap2 telah mengutarakan impaian nya untuk menjadi model..akak terkejut dan agak kagum dengan impian dia..selama ni dia kata dia nak cakap tp takut kawan2 ketawakan dia..tp akak yang dengan pakej yang ade pada kak cam seperti wajah yang ayu..tubuh yang mengiurkan..mata yang mempersona..bibir nipis yang bisa membuat laki2 orang terliur melaihat kak cam..akak sempat ambik beberapa gambar kak cam pose tepi pantai..enjoy yer..rase2 ade potensi tak?

ini adalah foto shoot untuk krim sunblock....


wah profesional nya ko kak cam...akak kagum ni

dah macam model antarabangsa dah akak ngok


mari kita lihat dan dengar ape kata juri.. Pemenang akan menerima kontrak yang Kosmetik 3 beauty (YAT LEE) bernilai RM 10,000 , gambarnya akak tersiar 7 muka surat dalam majalah kuntum dan bergelar Puchong Next Top Bapok...


kak Tyra : ape yang ko buat ni kak cam oi...mak dah berape tahun jadi model ni..pose ko lah yang paling menarik sekali mak tengok...sanggup berpanas terik tepi pantai..mak kagum ni..tp kulit ko tetap flawless dan menarik bawah mentari itew...

MIss Jay and Mr Jay : kak cam ..kami rase ko mempunyai wajah yang eksotik sangat...raut mengizinkan..tp lain kali tangan tu kasi mekap lebih skit ek..ade capok2 warna di tangan itew...anyway keep up ur good work...Nyah POWER!

Abang Nigel Barker : Kak cam , abang rase cara ko menggayakan pakaian itew mmg menarik...tp mulut ko tu agak luas..di ingatkan disini kita buat foto shoot untuk sunblok bukan iklan keropok kentang yer...jadi mulut x yah luas sangat...kita nak lihat lenggok tubuh bukan baju itew yer...dan abang dengar ko suka laki orang yer..i dah kawin ok...tp maaf yer i suka model single je...

Untie Twiggy: Untie rase ko lah model paling pandai bergaya sekali..lom pernah selama untie jadi lagend supermodel ni untie berjaya buat pose cam ko buat..ape pun ko mmg model yang kelasss....

ape pun kak cam ...akak doakan semoga ko berjaya dalam hidup..semoga impian ko tercapan..insyaallah..amin

Friday, 9 May 2008

Buat ni- HOMEWORK

Senaraikan 5 hadiah yg anda impikan :-
(i) Wang 15 jutaUSD dr Bill Gates
(ii) Kereta Bmw 7 series
(iii) Satu rumah penuh make-up
(iv)Satu almari high heels
(v) satu lori nak ikan


Senaraikan alasan atas pilihan itu :-
(i) kenapa wang 15 juta Usd..?? sebab akak punya suka lah nak ape..kalau ade duit kan senang...sape x nak duit..sekarang ni sebab akak xde duit..sebab tu akak nak duit...akak akan melancung seluruh dunia..n shopping bagai nak gila


(ii) Kalo dapat hadiah BMW 7 Series akak akan berlagak ..nak ajak kawan2 akak jalan2..pastu akak akan tayang depan jantan2 yang kata kete akak buruk dulu... n parking tengah2 jalan supaya orang tau akak ade bmw...


(iii) Make-up satu rumah sebab akak leh make-up puas2 n kak bed x leh cakap bedak akak kelabu lagi..pastu akak akan berlagak dengan dia..yang akak ade makeup lagi banyak dr dia...hahahahahah


(iv) Gaji tak cukup la.. jadi mestila impikan high heel yang banyak..supaya kalau nak dreg x lah asyik pakai high heel yang ado tu je kan..atlest leh tukar2 kan..setiap 5 minit tukar lain..kelas kan


(v) Bila hadiah yg 4 tu dah dapat tentulah mengimpikan ank ikan yang ramai..dah boleh menyepedo mereka dengan jaya nya..pastu leh ajak kawan2 akak join same...kak bed mesti suka..opss salah Hajah Bed...

5 impresi terhadap org yg diminati :-
(i)kemas - tak perlu pakai yang branded pun takpe
(ii)berkelakuan tidak seperti hanjeng yang lapar
(iii) tidak suka mengungkit2 dan banyak cakap
(iv) Jujur/ amanah/ setia
(v) Tolong Menolong ketika akak sedang sengkek..ini wajib...



Perkara hebat yg prnh dilakukan :-
(i) melalui malam pertama ( sekarang dah malam ker berape ratus thah!)
(ii) melalui alam bapok bertahun2
(iii) memasuki pertandingan ratu cantek dan menang
(iv) berlaki walaupun sekejap
(v) cerca orang sebab mulut dia macam lahanat..harus akak lahanatkan balik...

5 ciptaan yg paling disukai:-
(i) kurniakan kaler kulit yang gelap - sebab black is beautiful.. sebab dalam dunia ni mesti ade yang suka bapok hitam cam akak ni kan..kalau suka putih je x lakulah akak kan...


(ii)Rupa yang x cantek sangat (cantek ker)- kalo akak terlampau cantek karang susah lak nak layan semua orang...maklum lah cantek sangat..so kalau x cantek sangat ni relax lah skit...


(iii) Faoundation kaler gelap...kalau xde mati lah akak..kena campur arang ngan tanah liat lah gamaknya


(iv) keluarga yang memahami akak...sebab mereka ok je akak jadi bapok..giteww...


(v)kawan2 yang ade cantek ade tidak..so equal lah kan..x lah gaduh je sebab semua cantek...


5 orang yang mahu tag :-
(i)Hotmama yang cantek melampau2, memukau, kurus, comel, macam model,kulit halus, licin, putih gebu, meletup deboom..
(ii) Meen Zuleyka yang ado
(iii) Ita itu peminat no1 blog akak
(iv) Hafezzudin yang pot pet pot pet
(v) Lara khristina yang cantek itew

Harga Ayam

TERBARU....HARGA AYAM SELEPAS PRU12

KUALA LUMPUR
- Malaysian Federation of Livestock Farmers Associations hari ini mengumumkan kenaikan harga ayam mentah sebanyak 50 sen sekilo, melonjakkan harga ayam mentah melebihi paras harga siling yang telah ditetapkan.

Walaubagaimanapun, kerajaan baru(pembangkang) yang dipilih selepas pilihanraya ke -12 ini, berjaya bertindak pantas mengawal harga ayam-ayam lain di pasaran, sebelum ia turut melonjak naik.

Berikut adalah senarai harga ayam terkini mengikut pantauan Kementerian Dalam Negeri & Hal - Ehwal Pengguna :-

Ayam mentah - Naik 50 sen dari 5.60 kepada 6.10 sekilo

Ayam Thailand & Indon - Kekal pada RM 150 sejam
Ayam China - Kekal pada RM 180 sejam
Ayam Genting - Kekal pada RM 250 sejam
Ayam Russia - Kekal pada RM 300 sejam
Ayam Chow Kit - Kekal pada RM 30 sekali patuk
Ayam Kowloon yang kononnya "tulen bang!" - kekal pada RM 50 sekali hantam (bontot ayam saja).
Ayam Tua Pasar Pudu - Diskaun RM 20 sekali sumbat

** TERBARU **
Ayam dara bandar - RM 10,000 serba satu
Ayam dara kampung - RM 5,000 serba satu
Ayam second-hand - cuma RM 80 sahaja, termasuk mas kahwin
Ayam bohsia - Kena race motor dulu

dan yang terakhir sekali,

Ayam Lenyek - PERCUMA. Boleh didapati di jalan-jalan kampung berhampiran.

P/s : Yang penting akak ayam KFC " Kesedapan sehingga menjilat jari" PRICELESS

Thursday, 8 May 2008

Pikir 2 kali !

Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu,
dia terus mengusap-usapbatang tersebut,
kelihatan air putih mengalir keluar.
Aminah pun menjerit
"..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."..


Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu,
hatinya puas dansemangatnya semakin berkobar-kobar,
jari-jemarinya terus menguli tanpa henti.
Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk
"bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."


Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan,
dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu
dan menyedut keluar sedikit susu ...
"cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas"
Anak Zamrul yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.


Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar
"Come on baby, lets make it..."..katanya berulanag-ulang kali tanpa henti..
Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.


Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut.
Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.


**Kesimpulannya, Jika korang langsung tidak terfikirkan aper-aper mengenai seks semasa membaca 5 cerita diatas, ini bermaksud korang bukanya seorang yang normal. Sebaliknya jika anda terfikirkan sesuatu yangberkaitan dengan seks....jangan ler anda risau, sebab anda adalah seorangyang normal..Tapi jangan terlebih pikir 18SX jer?KORANG MACAM MANA? Akak normal uolss.....hehehee

Reunion SMKP Bt 14 Part 2

ok uolls..ni sambungan bagi part 2 reunion akak kat melaka ni..x sabar akak nak masuk sume gambar...enjoy ek


hey paparazi jagan amik gambar i...i tau lah nak bangun dr tido..i dah dengar dah kak senduk cerca i td...


si hasan n hanes ni rajin betul menangkap ikan ni..katanya tangkap kat laut..yang akak heran ikan patin ade kat laut ker..mmmm mushkil ni


kak bee dengan bangga nya pose dengan ikan patin tu..hey kak bee u lupa ker u kan duta Syarikat makanan ikan patin Ah seong dan pengerusi kelap ikan patin..kalau mereka tau u bunuh ikan ni mesti kontrak u akan di batalkan...


akak sempat snap gambar anak2 ikan ngan mandi ..akak nak join tp akak takut kena cerca lah..sebab kawan akak kata mulut orang melaka ni lahanat skit...


kak cam pose buat air konon..padahal td kat dapaur ni pun dia membuta...


akak mmg buat air ngan sue..jagan nak kata akak malas ek


dengan rajin n gayanya akak membasuh bekas itew...pastu akak simbah kak cam yang ade tepi tiang tu...sebab masih mamai bangun tidor

yang penting kat resort tu pintu dapor dia ade jurai2 liplap2..motifffffffffff


rajin nyer korang..padahal kalau kat rumah mak korang suruh buat keje semua pakat lari..kat sini tetiba rajin kan..korang nak goda jantan2 kat sini konon2 korang rajin kan...sudah lah tu...


untuk makluman semua ikan n sotong2 ni...jantan2 yang siang..yang betina duk potong bawang...hanyir katanya..elah sebnarnya pemalas....


yang penting bersungguh ni...akak kagum ni


cantek x banner ni..sue yang design...ape pun akak sempat pose manje ala2 pokok kelapa kat tepi banner ni...macam orang utan pun ader


wah jantan2 ni berkubang2 nampaknya..akak x leh join ek..sebab akak alah kepada air laut..nati akak jadi sotong asin...


2 diva pose manje sambil jalan..konon2 baywatch lah tu?..sape paling sexy?


sexynya si apy ni....pakaian see thru lagi


ni buat mak ghairah ni..ni buat akak inzal ni...amboi mizan..malam nanti masuk ujung sekali ek....


ok korang rase pamela anderson ngan kak bee sape sexy..besarnya tetek ko nok..dah cam pelampung dah akak ngok...dalam nyer lurah ko...


motip ko kak bee mandi laut pakai topi..takut hitam ker? yang si rozi lak..ambik kesmpatan kat hasan ek..akak tau....


daripada korang lepak kat sini x buat ape2 baik korang urut badan akak...ok x....


wah kak bee lepas mandi laut n berkubang sakan terus balik mandi n make-up...terus suruh rozi straighten rambut..wah canteklah ko kat bee pas ni....lurusnya rambut ko dah macam pembaris dah akak ngok...

ape pun kalau nak tau lagi tunggu part three lak ek..ko ingat sekejap ke akak nak download gambar ni..berzaman ni...siap berkemah akak depan pc ni...

To be Continued

Let's SHOPPING Uollss!