jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 10 February 2012

Dasar biadap....

Korang tengok x rancangan on air kat astro tu. Akak rasa pompuan mulut itik tu kalau akak dapat lepuk mulut dia dengan selipar jamban mmg sedap.


Dulu akak suka tengok si gendang suria tu kat tv3. Antara personaliti tv3 yg bagus. Muka comel. Bekas Laki dia yang baca berita sukan tu kannnn


Tapi sejak meng-itek kan dirinya dan feeling chantek ni. ..trus mulut cam hanj... Woof woof


Korang tengok x dia keji sorang peserta lelaki yang belum start audition lagi dh disuruh kuar. Si itek tu kata lelaki x hensem dan kalau lelaki tu dalam tv xde orang nak tengok. And satu lagi ade sorang pompuan gemok nak ujibakat then dia suruh balik. Siap cakap kalau dah chantek kurus pinggang ramping baru dtg audition.


Betina itek ni mmg biadap yer.


Ko kalau nak reject audition jangan lah biadap. Kalau ko rasa ko chantek sangat kenapa ko pi itekkan bibir ko tu. Sah sah ko rasa ko x chantek sbb tu ko suntik bibir ko kan...


Biase lah org kalau dh chantek sikit kannnn. X sedar dulu berkerak muka desa...bila putih sikit buat bibir itek skit trus feeling bibir Fumakila Fairy kannn.


Apa lah kannnn.... Kalau Ko tu ada adap...ko nak suntik bibir, ketiak, panjangkan dagu...suntik hidong...lebarkan hidung...sikit orang x kisah....betul x kak pahhhh....


Ni buat mulut itek tetiba nak kata orang lain x chantek...hakkksssss tuiiiiii


Dasar sengal ubi.....


Published with Blogger-droid v2.0.4

Let's SHOPPING Uollss!