ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 6 August 2008

YM bersama Diva!


tadi akak ade lah terbukak ym yang lama x terbukak tu..yer lah buakan ape..akak kalau buakak ym kena invinsiblekan..kalau tidak sedih uollss..ting ting ting ym masuk..sampai penuh screen..tu malas tu..maklum lah fofulor ...gitew...then tiba akak ngok ade orang dalam ym tu cakap pasal blog akak..then akak ngok zue rupanya..then rara pun ade..than sebab menyokong blog akak...wah gitew..macam artis rasanya..walupun ado kan...akak siap bergosip tentang satu rahsia ngan si rara ni...shhhhh dinch kepiket uollss...ape pun akak suka sangat sebab ramai baca blog akak..so akak nak practice tulis buku..mane lah tau leh jadi macam J.K.Rowling ker..x ker kaya akak..gite lah....

tengok le..penuh satu screen..macam acara chat bersama artis gamaknya..popularnya aku..hahahah



dengar kata blog akak ni dah sampai pengetahuan orang jb dah..wah meluas tu..mmmmmthanks uolsss..nanti akak buat party akak jemput uolss semua..korang mesti datang tau..temanya pakaian zaman paliolitik..x ikut tema x leh datang..huahahahahahah


sempat akak chat ngan zue....
zue zue: hi
reez berry: hye
zue zue: be frank kalau baca yr blog sure i akan ketawa
zue zue: sebab yr words kat yr blog bersahaja
zue zue: tu yg interested sangat nak membaca
reez berry: yer ker
zue zue: nie komen sincere ya
reez berry: thanks sangat
reez berry: hik hik
zue zue: ari tu ada few blogger dtg jb

zue zue: we all meet up
zue zue: n then boleh terkeluar yr name
zue zue: bila sebut yr name semua dah gelak
reez berry: kenape
reez berry: yer ker
zue zue: sebab yr blog kelakar
reez berry: wah tersebar luas nampaknya
zue zue: nie pun cakap sincere tau
zue zue: nie pun cakap sincere tau
reez berry: thanks
reez berry: terus membaca blog akak ok
zue zue: tak ada apa2 niat tau
zue zue: insyallah
reez berry: same lah kita
reez berry: yang penting meriahuolls
zue zue: meriah sangattttt
zue zue: siap kita org puji lagik u
zue zue: jgn terkembang plak
reez berry: yer lah blog akak biase2 je

reez berry: ikut pengalaman harian gitew ...katanya
zue zue: yes mmg biasa tapi yr words bersahaja tu make fun
reez berry: hahaha

love uolls...lawat lah selalu..maksud akak lawat lag blog ini selalu..bukan liwat ok..cau cin cau

akak tahu akak miskin......

thank you grammy...kerana memberi award "Sentap of the year" untuk akak..akak akan simpan award sentap ini untuk tatapan anak cucu akak pada masa hadapan...terima kasih juga kepada kawan2 yang telah menyentapkan akak selama ini...akak ucapkan buat lah selalu...sebab akak akan kumpul sentapan itu dan akak akan balas sekali gus...awas


semalam kesentapan telah berlaku...tersentap akak bagai nak gila..akak ni jarang nak tersentap..tp kalau akak dah tersentap..akak akan simpan...kisahnya begini...semalam kawan akak datang umah akak...so dia bawaklah dvd meet the zohan...so akak exited nak tengok sebab citer tu citer kelakar..then ape lagi akak siap sediakan rambutanlah, air lah rebus jagung lah n bagai bagi lagi lah....
ini DVD player..sape yang tak tau...DVD player harganya lebih murah dari PS2..so sila take note..untuk referance mase hadapan...


akak cuba lah pasang kat dvd player umah akak...dvd tu kawan akak punya..then akak pasang2 x leh..no disc katanya..cuba bagai2 cara tp sedih gak...so akak pening lah kepala...so akak teringat kawan akak ade laptop so nak pakai laptop dia nak ngok citer tu..then akak pikir2 xjadilah..nanti rosak laptop dia mati akak kena ganti..then akak teringat lah pulak dia kawan akak punya PS2... sebab dulu dia pernah bukak dvd pakai PS2 gak... tp akak tak cuba lah lagi..baru terlintas dalam kepala...then akak sms dia tanya boleh ker pakai PS2 bukak dvd tu...the dia membalas dengan ayat ini "Jangan pasang PS2. Nanti dia problem. Dah x leh main game. PS2 lebih mahal dari DVD player ok.Tolong simpan balik"...ape korang rase kalau kawan korang cakap cam tu..akak sentap uolssss.....akak x pegang pun lagi..ape lagi bukak...

ini PS2..PS2 ini harganya sangat mahal..sehinggakan kalau digadai harganya sama nilai dengan sebuah kereta ferrari


akak tau akak ni orang miskin..gaji ko banyak..gaji akak setahun same ngan gaji ko sebulan...ko leh beli ape aje ko nak..barang ko harga ribu2..nak sentuh pun kena bayar..di perbuat dr bahan2 bermutu...xpe uolss..akak redha je..nanti akak menabung sikit2 beli DVD letak kat bilik akak...akak beli yang murah2 je kat mydin nanti...x pun akak pi kutip tin n besi buruk pi jual..duitnya akak beli dvd player...mulai ari ni akak cuba untuk x guna barang2 dia..pas ni kalau ade orang mintak tolong akak ape2 akak akan cakap..."Maaf yer pertolongan akak ni lebih bernilai dari nyawa ko"...so lu pikir lah sendiri....

Let's SHOPPING Uollss!