jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 21 February 2009

kepingan ghairah...

uolls akak ade benda nak tanya uolss ni...akak sebenarnya ade satu masalah yang agak besar lah..semua ni akan effect penampilan uolss...kadang2 tu akak rasa ia menyebab kan orang pandang akak sebagai pondan yang pengotor lak...tp cam ner ek...mmmm...bila garu rase stimmm je..ghairah je uolss...kadang2 tu rase cam nak terpancut je...ape ek?...i have a big problem about dandruf (kelumumur)..kalau akak kibas2 kan rambut ia turun ibarat salji uolss....pastu akak kibas2 lagi sampai jadi timbunan salji then akak main ski kat atas dia..siap feeling2 pakai fur giteww..bole?

ok uolls akak garu2 kat sini pastu akak pasang kipas dr belakang kay....ok semua bukak mulut..amacam sedap x uolss...akak pakai shampu strawbery td..so uolss akan rase kepingan kelumumur perisa strawberry...ape?...nak petai..esok akak pakai shampoo petai lak ek...

macam2 cara akak buat nak hilangkan dia..semua x jalan..minum air banyak lah...shampoo ini lah itu lah tp tetap ia tetap mensaljukan diri....cuci rambut kerap lah..macam2 shampoo...head n shoulder lah, panteen lah, selson blue lah..semua hasilnya hanjeng uolls...x kan akak nak telan botol2 sekali baru hilang kelummur ni...bukan tu je..kadang2 tu malu uolss bila jatuh2 kat baju..puas akak cuba uolss...kalau akak kumpul2kan kepingan dia..len makan cam kerepek..x pun cereal...amacam nak rasa sikit?....xpun salut kat biskut jadi macam quaker oat..nak tak?

sape ade petua tu uolss..bg lah kat akak..takkan akak nak botak lak...no way kay... plz plz help akak..bg tips uolss...

Let's SHOPPING Uollss!